ioannisTsamadias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Έχω ένα dialog pop-up με το theme a σε ένα jQuery mobile και όταν πετάγεται το background της σελίδας γίνεται τελείως μαύρο για να δώσει έμφαση στο modal.. δέν μου αρέσει και θέλω να του αλλάξω χρώμα.. Αυτό πώς μπορεί να γίνει? με css? ui-page-theme-(a ώς z).. Άκυρο το βρήκα.. απλά έπρεπε να προσθέσω .ui-overlay-a, .ui-page-theme-a, .ui-page-theme-a .ui-panel-wrapper { background-color: #f9f9f9 !important; } για να το αλλάξω σε γκριζάκι του theme b
rafinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Πάντως υπάρχει και το theme roller στη σελίδα της jqm που λογικά βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις. Τι φτιάχνεις αν επιτρέπεται;
ioannisTsamadias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 φτιάχνω ένα απλό προτζεκτάκι jQuery mobile με κεντρικό menu που σε κάθε σελίδα (blog, youtube videos, Flickr pics, twitter) θα φέρνω με snippet το json feed απο τα αντίστοιχα API.. αργότερα που θα βρώ χρόνο θα το αναβαθμίσω σε κάτι παρόμοιο με τα demo της http://jqmgallery.com
rafinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Επειδή ασχολούμαι με android webview projects να σου πω ότι δεν είναι τόσο ανάγκη να χρησιμοποιήσεις jqm γιατί έχουν πάρα πολύ καιρό να την αναβαθμίσουν. Μπορείς να δουλέψεις καθαρά με απλή jquery.
ioannisTsamadias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Επειδή ασχολούμαι με android webview projects να σου πω ότι δεν είναι τόσο ανάγκη να χρησιμοποιήσεις jqm γιατί έχουν πάρα πολύ καιρό να την αναβαθμίσουν. Μπορείς να δουλέψεις καθαρά με απλή jquery. ευχαριστώ. με ενδιαφέρει πολύ και μένα το Android γενικά.. μόλις αρχίσω τα προτζεκτάκια που έχω κατα νού θα τα ξαναπούμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα