Προς το περιεχόμενο

τι παιζει με την hol?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η hol έχει θέμα με κάποια tp link οπως το 8960 το οποίο το έχω και εγώ. Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το debug mode για να παίξει το tplink

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το δοκίμασα και αυτό φιλε μου άλλα τίποτα..έψαξα στην αποθήκη και βρήκα και ένα αρχαίο  tp link td 8816 και δούλεψε και αυτό!!  το  8970 και 8960 αρνουντε πεισματικά να συγχρονίσουν ενώ παλιότερα δούλευαν άψογα, τεσπα σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθεια μάγκες δεν την παλεύω άλλο θα αφησω επάνω το alcatel και κάποια  στιγμή θα κοιτάξω να πάρω άλλο  :mellow:

Αν τα έκανες σωστά τα βήματα για το debug mode δεν γίνεται να μην δούλεψε. Τι. Username και password βάζεις

Το απόγευμα θα σου γράψω αναλυτικά τα βήματα που έκανα εγώ για να ενεργοποιήσω το debug mode

• Like 1

Αν τα έκανες σωστά τα βήματα για το debug mode δεν γίνεται να μην δούλεψε. Τι. Username και password βάζεις

Το απόγευμα θα σου γράψω αναλυτικά τα βήματα που έκανα εγώ για να ενεργοποιήσω το debug mode

Περιμένω κι εγώ να δω τα βήματα, γιατί χτες ενεργοποιήθηκε η Vodafone στο νέο σπίτι και το ZTE που μου έδωσαν είναι σαπάκι και θα το σουτάρω. Λέω να βάλω το 8970 v1 που έχω στο παλιό σπίτι σε γραμμή forthnet (κυρίως για το gigabit ethernet) αλλά τώρα που τα είδα αυτά ψιλοαγχώθηκα.

Δεν μου έδωσαν και τίποτα κωδικούς από την Vodafone, και μέσα στο μενού του ZTE δεν βρήκα κάτι πέρα από ένα username [email protected] και password 5 * (φαντάζομαι guest). Θέλει username/password η Vodafone όπως η forthnet, ή αρκεί να μην είναι κενά όπως η Wind;

Τέλος, σε Vodafone για να ρίξω το SNR στο 6 ή άντε έστω 8-9 (γιατί είναι 11) μόνο μέσω τηλεφώνου γίνεται; Με attenuation στο 10.1 είναι κρίμα να μην κλειδώνει καλά καλά στα 17000.

Στη Vodafone δεν χρειάζονται κωδικοί, αρκεί όμως να γράφει κάτι στα αντίστοιχα πεδία, όπως αυτά που αναφέρεις.

Μπορείς να ζητήσεις στο τηλέφωνο να σου κατεβάσουν το SNR. Σίγουρα το κάνουν μέχρι το 9, ενώ για το 6 εξαρτάται από αυτόν που θα μιλήσεις. Αλλά η απάντηση είναι, ναι στο κατεβάζουν.

[email protected]  και password guest. με αυτα εμπενα τοσο καιρο , να εισαι καλα φιλε ευχαριστω για την βοηθεια

Ανεβάζω ένα video στο youtube για να δείτε πως το κάνω. Λίγο υπομονή γιατί έχω χαμηλό upload. Το modem που έχω είναι το TD-W8960N

Edit: το video

https://youtu.be/4aEQ5Y3e5FY

Βάλτε το σε full screen

Οι κωδικοί είναι guest@hol και guest

• Like 1

ειχα ενα προβλημα με hol και TPLINK πριν κανα εξαμηνο. αλλα τελικα το εφτιαξαν.\

τωρα εχω πανω ενα w8970 και συγχρονιζει πολυ καλα.

τους εχεις καλεσει να τους το πεις? γιατι το ξερουν το προβλημα και ισως να εχουν αυτη λυση.

veteranos123  να είσαι καλά φίλε μου, έκανα οτι ακριβός δείχνεις στο βίντεο και δούλεψε το 8960 αμέσως

στο 8970 δεν μπόρεσα να βρω αυτήν την επιλογή γιατί έχει διαφορετικό interface άλλα δεν πειράζει 

χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε

• Like 1

Φιλε veteranos123, ευχαριστώ για το video αλλα στην τελική δεν βοήθησε να συγρονίσει το zyxel modem/router που διαθέτω, σε νέα γραμμή vodafone adsl. Με άλλα λόγια, στο router δεν ανάβει ποτέ το λαμπάκι συγχρονισμού DSL. Να φανταστείτε, ξέθαψα από το πατάρι ένα modem τύπου usb sagem f@st που έδινε παλιά η οτενέτ και αυτό συγρόνισε αμέσως αλλά με διακοπές, δηλαδή μετά από λίγα λεπτά έπεφτε κι αυτό. Το έχω δηλώσει βλάβη, θα έρθει αύριο τεχνικός της voda στον χώρο μου. Ελπίζω να λυθεί το θέμα διότι είναι σαν να με κοροϊδευουν πληρώνοντας μια υπηρεσία που δεν έχω.

To video αναφέρω πως λειτουργεί μόνο στα tp-link για τα παιδιά που βάλανε tp-link και δεν παίζανε μιας και έχει θέμα η vodafone με κάποια μοντέλα της tp-link

Φιλε veteranos123, ευχαριστώ για το video αλλα στην τελική δεν βοήθησε να συγρονίσει το zyxel modem/router που διαθέτω, σε νέα γραμμή vodafone adsl. Με άλλα λόγια, στο router δεν ανάβει ποτέ το λαμπάκι συγχρονισμού DSL. Να φανταστείτε, ξέθαψα από το πατάρι ένα modem τύπου usb sagem f@st που έδινε παλιά η οτενέτ και αυτό συγρόνισε αμέσως αλλά με διακοπές, δηλαδή μετά από λίγα λεπτά έπεφτε κι αυτό. Το έχω δηλώσει βλάβη, θα έρθει αύριο τεχνικός της voda στον χώρο μου. Ελπίζω να λυθεί το θέμα διότι είναι σαν να με κοροϊδευουν πληρώνοντας μια υπηρεσία που δεν έχω.

Έχεις βάλει τα σωστά username και password μέσα στις ρυθμίσεις του modem? Τα στοιχεία είναι: username-> guest@hol και password->guset

To username/pass δεν παίζει κανένα ρόλο στο συγχρονισμό της γραμμής. Είναι μόνο για το ιντερνετ και όχι το συγχρονισμό.

Στη hol δεν παίζει καν ρόλο αν είναι σωστά, αρκεί να μην είναι κενά και ας γράφεις μέσα ότι θες.

Επίσης και για το ppp debug mode. Δεν παίζει ρόλο στο συγχρονισμό αλλά στο feed του ιντερνετ.

Αν δε συγχρονίζει το ρούτερ σου, φταίει είτε το ρούτερ είτε η γραμμή σου (εσωτερική καλωδίωση/πριζάκια ή εξωτερική καλωδίωση). Σε κάποιες περιπτώσειςμπορεί να φταίει και το τηλ. καλώδιο που το συνδέεις ή το splitter αν έχεις.

• Like 1

To username/pass δεν παίζει κανένα ρόλο στο συγχρονισμό της γραμμής. Είναι μόνο για το ιντερνετ και όχι το συγχρονισμό.

Στη hol δεν παίζει καν ρόλο αν είναι σωστά, αρκεί να μην είναι κενά και ας γράφεις μέσα ότι θες.

Επίσης και για το ppp debug mode. Δεν παίζει ρόλο στο συγχρονισμό αλλά στο feed του ιντερνετ.

Αν δε συγχρονίζει το ρούτερ σου, φταίει είτε το ρούτερ είτε η γραμμή σου (εσωτερική καλωδίωση/πριζάκια ή εξωτερική καλωδίωση). Σε κάποιες περιπτώσειςμπορεί να φταίει και το τηλ. καλώδιο που το συνδέεις ή το splitter αν έχεις.

To συγκεκριμένο router δούλευε μια χαρά σε VDSL γραμμή, καθώς επίσης υποστηρίζει και ADSL, σύμφωνα με τα παρακάτω features:

ADSL Compliance

G.992.1 (G.dmt), Annex A compliant

G.992.2 (G.lite), Annex A compliant

G.992.3 (ADSL2), Annex A, L and M compliant

G.992.5 (ADSL2+), Annex A and M compliant

Reach-Extended ADSL (RE ADSL)

SRA (Seamless Rate Adaptation)

Rate adaptation

ADSL physical connection ATM AAL5 (ATM Adaptation Layer type 5)

Support multi-protocol over AAL5 (RFC2684/1483)

PPP over ATM AAL5 (RFC2364)

PPPoE (RFC 2516)

MAC encapsulation routing

Support VC-based and LLC-based multiplexing

Support up to 8 PVCs

I.610 F4/F5 OAM

Επίσης, δεν έχω spliteer και το καλώδιο της γραμμής είναι καινούριο utp εξωτερικού χώρου, το οποίο ξεκινά από το πριζάκι rj11 και καταλήγει στον κατανεμητή του ΟΤΕ με τις ρεγκλέτες. Ακόμα, το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά και ο τεχνικός που είχε ερθει την ημέρα της ενεργοποίησης δεν μου χε βρει προβλημα στη γραμμή. Κι όμως δεν μπορώ να συγχρονίσω , αυριο θα ξαναρθει τεχνικός για έλεγχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...