gauss00 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 γεια χαρα παιδια,εδω και κατι μερες το internet τα εχει παιξει κανει αποσυνδεσεις μονο του καθε λεπτο,εχει κανενας αλλος προβλημα;;το συγκεκριμενο προβλημα μου το ειχε ξανα κανει τα χριστουγεννα και τοτε μου ειχαν πει οτι υπαρχει προβλημα με τις γραμμες(οχι τις δικες μου)και οτι περιμενουν τεχνικο για να τα φτιαξει(κατι τετοιο).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δωστο σε βλάβη, τι ρωτας αν εχει κανένας αλλος πρόβλημα, ειναι δυνατόν να σου απαντήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanasen01 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Το ίδιο πρόβλημα και εγώ από χτες. Μου συμβαίνει τα πρωινά μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Κάλεσα για τη βλάβη σήμερα το μεσημέρι. Θα δούμε αν συνεχιστεί και αύριο θα ξανακαλέσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 ετσι και τους παρω τηλ θα βριστουμε ειμαι σιγουρος..οταν μου το ειχε ξανα κανει ειχαν ερθει 3 φορες σπιτι μου για να δουνε τι παιζει και μου ελεγαν ολα κομπλε ενω το προβλημα εξακολουθουσε να υπαρχει,με το που φευγανε οι τεχνικοι απο το σπιτι επεφτε και το internet ξανα επερνα τηλ τους ελεγα οτι ηρθε τεχνικος μου ειπε ολα οκ ενω τωρα υπαρχει παλι το προβλημα και μου απαντησαν οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.Υστερα απο ποσες μερες ειπαν οτι εχουνε θεμα οι γραμμες τους..η φαση ειναι πουλελε απο hol γιατι εχει καβαλισει το καλαμι απο οτι φενεται (εδω μου ελεγαν οτι μπορει να φτεει και το ρουτερ γιατι ειναι παλιο και ηταν και προβληματικα οταν ειχαν βγει αυτο με τα λουλουδια που εχει και ουτε ρουτερ δεν μπορουσαν να δωσουν επρεπε να το πληρωσω ελεος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Vodafone είναι πια η Hol να ξέρεις απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 απλα η vodafone αγόρασε την hol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 το ξερω ρε παιδια αλλου ειναι το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 σωστά δοκίμασες το ρουτερ στην κεντρική πρίζα μόνο του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Οι αποσυνδέσεις μπορεί να είναι: α. Θέμα στο DSLAM της εταιρείας (το λιγότερο πιθανό). β. Θέμα της συσκευής. Με δοκιμή άλλης θα το διαπιστώσεις. γ. Θέμα με την εσωτερική σου εγκατάσταση. Όχι απαραίτητα εντός του σπιτιού, αλλά και της καλωδίωσης από τον κατανεμητή της οικοδομής μέχρι το διαμέρισμα, που και αυτή θεωρείται και αποτελεί τμήμα της εσωτερικής εγκατάστασης και δικιά μας ευθύνη. δ. Θέμα με την εξωτερική εγκατάσταση, από τον κατανεμητή της οικοδομής και μέχρι το DSLAM (όπου κι αν είναι αυτό). Είναι αποκλειστικής ευθύνης του ΟΤΕ, αλλά την βλάβη πρέπει να την δώσει ο πάροχός σου, εφόσον φυσικά διαπιστωθεί διαφορετικά υπάρχει χρέωση άσκοπων τεχνικών ελέγχων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αλλαξα ρουτερ και ολα λυθηκαν επιτελους.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 πιο router πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 θα μας τρελάνει τελείως η vodafone, εδώ και αρκετές μέρες είχα και εγώ πρόβλημα με συνεχείς αποσυνδεσεις είχα επάνω ένα tp link w8970, σήμερα το μεσημέρι κόπηκε τελείως το ίντερνετ δοκιμάζω hard reset το ρουτερ άλλα τίποτα, λέω ας δοκιμάσω και ενα αλλο ρουτερ tp link 8960n το οποίο είναι ολοκαινουργιο , το βάζω και αυτό επάνω περνάω κωδικούς και δεν συχρονιζε με τίποτα, βγάζω απο το χρονοντουλαπο της ιστορίας ένα άθλιο alcatel που έδινε κάποτε η hol το βάζω επάνω και έπαιξε με την μια.. τι γίνετε ρε παιδιά πως είναι δυνατόν να δουλεύει αυτό το κουφάρι και να μην συγχρονίζουν καθόλου τα 2 tp link??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Πάρε για βλάβη, το είχα και εγώ συχνά το θέμα αυτό με την HOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 παράξενη βλάβη θα σου πον αφου με το δικό μας συχρονίζει θα σου πουν να ελενξεις τα 2 tp link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 τα πηγα σε ενα φιλο που εχει οτε τα βαλαμε επανω και δουλευουν κανονικα τα tp link..κατι εχουν αλαξει οι τυποι δεν εξηγητε αλιως δεν μπορει να δουλευε κανονικα και ξαφνικα να συγχρωνιζει μονο το alcatel θα τους παρω τηλ αυριο μπας και βγαλουμε καμια ακρη που δεν το νομιζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα