Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Εχω γραμμη Vodafone ADSL εως 24Mbps και το παρακατω router (6ετιας).

H συνδεση ειναι ενσυρματη με καλωδιο ethernet και μενω κεντρο κοντα στον κεραμεικο (οπου και εχει κεραια η vodafone). Το οτι εχω ταχυτητες 9.5 - 10.5 mbps ειναι κομπλε? Στα games συνηθως το ping κινειται στα 70-85 ms. Ενα φιλαρακι στο αιγαλεω πιανει 12.5mbps (vodafone και αυτος ιδιο πακετο). Με ενα πιο 'ακριβο' ρουτερ γινεται καμια ουσιαστικη βελτιωση? Επισης αν τους παρω τηλ μπορουν να μου κανουν κατι σαν boost την γραμμη? Απαντηστε οποιος ξερει κατι ευχαριστω πολυ!

post-290071-0-01877000-1498848837_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν δεν ανεβάσεις χαρακτηριστικά τις γραμμής από το ρουτερ δεν μπορεί κανείς να σου απαντήσει αν είναι οκ η γραμμή σου.

Αυτό το έχει κεραία η Vodafone που κολλάει;;

• Like 1
Δημοσ.

ολοι οι παροχοι εχουν μηχανηματα στο αστικο κεντρο του κεραμεικου κοινως ατο κτιριο του οτε στην πειραιως που ειναι του κεραμικου.χαρακτηριστικα γραμμης για να δουμε τι παιζει.σιγουρα ενα αλλο ρουτερ μπορειιιιιι να παιξει καλυτερα αφου αυτο που εχεις ειναι αρκετα παλιο

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα! Εχω γραμμη Vodafone ADSL εως 24Mbps και το παρακατω router (6ετιας).

H συνδεση ειναι ενσυρματη με καλωδιο ethernet και μενω κεντρο κοντα στον κεραμεικο (οπου και εχει κεραια η vodafone). Το οτι εχω ταχυτητες 9.5 - 10.5 mbps ειναι κομπλε? Στα games συνηθως το ping κινειται στα 70-85 ms. Ενα φιλαρακι στο αιγαλεω πιανει 12.5mbps (vodafone και αυτος ιδιο πακετο). Με ενα πιο 'ακριβο' ρουτερ γινεται καμια ουσιαστικη βελτιωση? Επισης αν τους παρω τηλ μπορουν να μου κανουν κατι σαν boost την γραμμη? Απαντηστε οποιος ξερει κατι ευχαριστω πολυ!

Ανεβασε φωτογραφια απο τα χαρακτηριστηκα της γραμμης.Εμενα με Forthnet απο το 13 πηγε στο 19,5 η γραμμη.Για αρχη ζητα να ριξουν το snr 6,κατι που θα δωσει καλυτερη ταχυτητα και φυσικα να βαλουν fastpath για να πεσει το ping.Υπ οψην η γραμμη σου θα εχει disconnects αν πεσει το snr στο 6.Αλλα ειναι θεμα αποστασης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! που βλεπω τα χαρακτηριστικα?

Επεξ/σία από the paidi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...