Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Έχω ένα laptop  Toshiba satellite L850-1LE… Πήγα να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα για προγραμματισμό συναγερμού και κατά την εγκατάσταση μου ζήτησε το framework 4.7  το οποίο και συνέχισα με την εγκατάστασή του! Αλλά απέτυχε  η εγκατάσταση του framework. Και του έκανα ένα restart  για να το ξαναπεράσω! Μετά από αυτό το laptop άνοιγε μέχρι το logo και μετά η οθόνη έσβηνε με όλα τα λαμπάκια  αναμμένα… Το laptop μόνο σε save mode  ξεκινούσε. Σε SaveMode έσβησα ότι είχε περαστεί με την εγκατάσταση του προγράμματος…. Αλλά πάλι τα ίδια έκανε. Προσπάθησα να το επαναφέρω σε προηγούμενο σημείο  αλλά η διαδικασία αποτύχανε… Αποφάσισα να κάνω Format…. Αλλά μόλις η διαδικασία  ολοκληρώθηκε μου πέταξε το μήνυμα στην παρακάτω φωτογραφία! Προσπάθησα να να bootaro από ένα dvd που έφτιαξα αλλά δεν γινότανε  η οθόνη έδειχνε σβηστή  με όλα τα λαμπάκια αναμένα! Τώρα προσπαθώ να μπώ στο bios και πάλι η οθόνη σβηστή!

Καμία γνώμη???

post-177791-0-44212900-1498848382_thumb.jpg

Δημοσ.

Ασχετα απο το οτι δεν μπορει να μπεις στο bios, ο υπολογιστης φαινεται να ξεκινα κανονικα; Και μετα σου βγαζει αυτη την οθονη;

Προφανως το uefi δεν σε αφηνει να κανεις boot απο το cd

Εδω για να δεις πως να μπεις στο bios:

https://forum.toshiba.eu/showthread.php?69365-How-do-I-access-the-BIOS-Setup-on-Satellite-L850-00Q

Και εδω οδηγιες για να φτιαξεις dvd ή usb με τα windows 10 uefi:

https://support.microsoft.com/en-us/help/15088/windows-create-installation-media

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κρατάς παρατεταμένα το κουμπάκι πατημένο και σβήνει το laptop και τα λαμπάκια, το ενεργοποιείς με F2 και συνδυασμό λογικά με FN μπαίνεις στο bios το ρυθμίζεις κατάλληλα και μετά κάνεις εγκατάσταση τα windows από το μέσο πους έχεις ετοιμάσει, ανάλογα τι άδεια έχεις θα ενεργοποιήσει και τα αντίστοιχα windows.

Δημοσ.

Καλημέρα...

Ασχετα απο το οτι δεν μπορει να μπεις στο bios, ο υπολογιστης φαινεται να ξεκινα κανονικα; Και μετα σου βγαζει αυτη την οθονη;
Προφανως το uefi δεν σε αφηνει να κανεις boot απο το cd

Εδω για να δεις πως να μπεις στο bios:

https://forum.toshiba.eu/showthread.php?69365-How-do-I-access-the-BIOS-Setup-on-Satellite-L850-00Q

Και εδω οδηγιες για να φτιαξεις dvd ή usb με τα windows 10 uefi:

https://support.microsoft.com/en-us/help/15088/windows-create-installation-media

Την παραπάνω οθόνη την έβγαλε μια φορά μετά το format.... Έκτοτε όχι...Μία μπορούσα να μπώ στο bios με το συνδιασμό των κουμπιών F2 και μία όχι.... Την τελευταία φορά που μπόρεσα να μπώ στο bios απενεργοποίηση το uefi και έβαλα να bootari απο το DvD αλλά τώρα δέν φωτίζει κάν η οθονή, είναι απο την αρχή μάυρη.

Το DvD το έφιταξα με το MediaCreationTool.

Κρατάς παρατεταμένα το κουμπάκι πατημένο και σβήνει το laptop και τα λαμπάκια, το ενεργοποιείς με F2 και συνδυασμό λογικά με FN μπαίνεις στο bios το ρυθμίζεις κατάλληλα και μετά κάνεις εγκατάσταση τα windows από το μέσο πους έχεις ετοιμάσει, ανάλογα τι άδεια έχεις θα ενεργοποιήσει και τα αντίστοιχα windows.

Το ξέρω και το έχω δοκιμάσει....Τώρα ΄δεν κανει τίποτα!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοκίμασε εάν δε το έχεις κάνει σε εξωτερική οθόνη και αν δεν τότε χρειάζεται να το ανοίξεις άλλα από framework δε γίνεται αυτό κάτι άλλο έχει συμβεί, δοκίμασε και εάν αφαιρέσεις δίσκο και ίσως οι μνήμες του να μην είναι σωστά τοποθετημενες συχνό φαινόμενο είναι και αυτό και πάρεις τουλάχιστο "οθόνη"

Δημοσ.

Δοκίμασε εάν δε το έχεις κάνει σε εξωτερική οθόνη και αν δεν τότε χρειάζεται να το ανοίξεις άλλα από framework δε γίνεται αυτό κάτι άλλο έχει συμβεί, δοκίμασε και εάν αφαιρέσεις δίσκο και ίσως οι μνήμες του να μην είναι σωστά τοποθετημενες συχνό φαινόμενο είναι και αυτό και πάρεις τουλάχιστο "οθόνη"

Τα δοκίμασα και τα 2που αναφέρεις!!!

Παίζει να έχει πρόβλημα η μπαταρία που είναι πάνω στην Μητρική? Γιατί την τελευταία φορά είχα οθόνη μου πέταξε πολύ γρήγορα ένα μήνημα για την μπαταρια....ότι πρόλαβα να διαβάσω!!!

Δημοσ.

Περιεργο.

Ναι, μπορεις να δοκιμασεις να αφαιρέσεις το φορτιστη, την μπαταρια του λαπτοπ και την μπαταρια τη μικρη στρογγυλη της μητρικης. Αφησε το λάπτοπ να κατσει μιση ωρα και μετα βαλε πισω μονο τη μικρη τη στρογγυλη και το φορτιστη. Αν παλι δεν ανοιγει κανε τα εξης: αφαιρεσε μνημες ραμ και σκληρο. Κανει μπιπ οταν το αναβεις; Δοκιμασε με μια ραμ τη φορα και εναλλαξε τις θεσεις.

Οπως ειπε και ο παραπανω το framework δεν φταίει για αυτο.

Δημοσ.

με vga mode μπαίνει λειτουργικό;

σε αυτά βγάζει πρόβλημα η κάρτα γραφικών..

Καλημέρα....Το δοκίμασα και αυτό και δέν μπαίνει... Βασικά δοκίμασα ότι έχουν πει τα παιδιά παραπάνω...Αλλά τίποτα!

Η τελευταία φορά που "είδα οθόνη" ήταν όταν απερνεργοποίησα το uefi για να μπουτάρω με DVD...

Βασικά η επόμενη κίνηση μου είναι να το πάω στο plaisio αν και το αποφεύγω γιατί έχω κακές εμπειρίες απο αυτούς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...