Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ποτε αραγες θα γινουν αχρηστες αυτες οι εφαρμογες με τα καρτελ που εχουμε μπλεξει?

Πάνω από το 50% όσων πληρώνουμε στην κινητή πάει στο ελληνικό δημόσιο.

Δημοσ.

Από το native μπορείς να μπλοκάρεις μια εφαρμογή ή να καθορίσεις όρια χρήσης;

Τα πάντα μπορείς να κάνεις

Screenshot_20170630-221000.png

Screenshot_20170630-221006.png

Screenshot_20170630-221105.png

Screenshot_20170630-221142.png

Screenshot_20170630-221151.png

Screenshot_20170630-221204.png

Δημοσ.

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Εκτός και αν η εφαρμογή έρχεται να καλύψει το κενό σε παλαιότερες εκδόσεις android.

Δημοσ.

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Εκτός και αν η εφαρμογή έρχεται να καλύψει το κενό σε παλαιότερες εκδόσεις android.

Πιο κενό?

Δημοσ.

Απο οτι κατάλαβα, η εφαρμογή ειναι για να ΠΕΡΙΟΡΊΣΕΙ τη χρήση δεδομένων σε κάποια εφαρμογή, οχι να σου πει ποσα εχει καταναλώσει. Πράγμα που δεν υπάρχει στο android built in (απ'όσο ξέρω δλδ...)

Δημοσ.

Απο οτι κατάλαβα, η εφαρμογή ειναι για να ΠΕΡΙΟΡΊΣΕΙ τη χρήση δεδομένων σε κάποια εφαρμογή, οχι να σου πει ποσα εχει καταναλώσει. Πράγμα που δεν υπάρχει στο android built in (απ'όσο ξέρω δλδ...)

Μια χαρά υπάρχει αυτο στο Android χρόνια τώρα. Έβαλα φωτογραφιες παραπάνω.

Δημοσ.

Μπορείς δλδ να βάλεις οριο μόνο για την εφαρμογή Facebook να καταναλώνει μέχρι 200mb το μήνα; Δεν το εχω δει...

Μπορείς να βάλεις όριο δεδομένων και μετά την προειδοποίηση να βάλεις ποιες εφαρμογές θα έχουν δεδομένα.
Δημοσ.

Πάνω από το 50% όσων πληρώνουμε στην κινητή πάει στο ελληνικό δημόσιο.

Όχι, 99% πάει. Μην τα πετάτε έτσι ρε παιδιά, διαβάζουν και άνθρωποι που έχουν γνώση και αντίληψη.

Δημοσ.

Η ιδέα αναμένεται να αποδειχθεί χρήσιμη στην περίπτωση που χρησιμοποιεί κανείς κάποια εφαρμογή «αχόρταγη» σε data ή για να περιορίσει από τις application να καταναλώνουν δεδομένα όταν «τρέχουν» στο παρασκήνιο.APKMirror, ώστε όποιος την «κατεβάσει» από εκεί, να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει χωρίς κανένα πρόβλημα οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

Triangle-screens.jpg

Link.png Site: Thenextweb

Οπότε μάλλον είναι αυτο... ψιλο-αχρηστο. Ωραία, βαζω εγω 200mb στο Facebook,τα καταναλώνει σε 1 μερα και τον υπολοιπο μηνα είναι κλειστό. Το κάνουμε κ μόνοι μας αυτο...
Δημοσ.

Custom rom ή official; Επίσης ποια συσκευή είναι;

Custom είναι άλλα υπάρχουν και σε stock Roms από την εποχή της GB.

Η συσκευή έχει όλα τα καλά του NOTE 7 Galaxy S8 και του NOTE 5 σε μια εξαιρετική Rom για το NOTE 3. Τα καλά του Android.

Δημοσ.

Custom είναι άλλα υπάρχουν και σε stock Roms από την εποχή της GB.

Η συσκευή έχει όλα τα καλά του NOTE 7 Galaxy S8 και του NOTE 5 σε μια εξαιρετική Rom για το NOTE 3. Τα καλά του Android.

Λειτουργία της custom rom είναι ή πιθανόν του κατασκευαστή. Δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία σε pure android. Γενικά υπάρχουν πολλά features που έχουν κάνει οι κατασκευαστές αλλά δεν υπάρχουν σε android άλλων κατασκευαστών ή στο καθαρό android. Για τις τελευταίες περιπτώσει έχει χρησιμότητα η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Να περιορίζει εντελώς τη πρόσβαση σε mobile ή να βάζει όριο ανα εφαρμογή στα mb που καταναλώνει μου φαίνεται δύσκολο να υπάρχει σε official rom πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...