Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ιστοσελίδα Android Police εντόπισε μία νέα app της Google με όνομα Triangle, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει πόσα MB από τα mobile δεδομένα του καταναλώνει κάθε εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή του.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκαταστήσει κανείς την Triangle και, εκκινώντας την, να της εκχωρήσει τα δικαιώματα που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της, όπως η δημιουργία ενός VPN. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, θα μπορεί να παρακολουθεί πώς καταναλώνονται τα δεδομένα, αλλά και να περιορίσει σε όποια εφαρμογή το επιθυμεί την πρόσβαση στο web μέσω mobile internet.

Η ιδέα αναμένεται να αποδειχθεί χρήσιμη στην περίπτωση που χρησιμοποιεί κανείς κάποια εφαρμογή «αχόρταγη» σε data ή για να περιορίσει από τις application να καταναλώνουν δεδομένα όταν «τρέχουν» στο παρασκήνιο.

Η Google έχει λανσάρει δοκιμαστικά την Triangle στις Φιλιππίνες, κάτι που σημαίνει πως μέσω του Play store είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στους χρήστες της συγκεκριμένης χώρας. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει επίσης στο APKMirror, ώστε όποιος την «κατεβάσει» από εκεί, να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει χωρίς κανένα πρόβλημα οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: Thenextweb

Δημοσ.

Χρειάζονται έξτρα εφαρμογές για να κάνεις το παραπάνω; Το iPhone το έχει Built In και διάφορα άλλα Smartphone αν δεν κάνω λάθος όπως τα Huawei το ίδιο. Ότινανε, αντί να το βάλει μέσα στις ρυθμίσεις του Nougat. 

Δημοσ.

Εγώ είχα θέμα με το facebook app που ενώ είχα τα δεδομένα κλειστά έκανε call home χωρίς την άδεια μου και περνούσε δεδομένα και χρεώνομουν 1€ κάθε μέρα για της μαλακίες τους

Δημοσ.

Built in ειναι ρε παιδια εδω και χρονια. Settings -> Data usage -> Cellular data usage. (στο Nougat)
Μπορει να διαφερει απο κινητο σε κινητο το που βρισκεται στις ρυθμισεις,
Το ζητουμενο οπως το βλεπω, ειναι με προσχημα να σε βοηθησει να γλιτωσεις mb να περναει ΟΛΟ το traffic σου απο τη Google με το "απαιτουμενο" VPN

• Like 5
Δημοσ.

Υπάρχει χρόνια αυτό στο Android ρε παιδιά

Screenshot_20170630-210203.png

Screenshot_20170630-210208.png

Αυτό ακριβώς εννοούσα γιαυτό μου έκανε εντύπωση, λέω και γω, λάθος θυμάμαι;

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς εννοούσα γιαυτό μου έκανε εντύπωση, λέω και γω, λάθος θυμάμαι;

Υπάρχει πολλά χρόνια από τότε που είχα GB ίσως και παλιότερα. Μπορείς κανονικά να περιορίσεις τα δεδομένα ανά εφαρμογή. Δεν κατάλαβα τη παραπάνω κάνει η εφαρμογή που έβγαλε τώρα η Google.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει πολλά χρόνια από τότε που είχα GB ίσως και παλιότερα. Μπορείς κανονικά να περιορίσεις τα δεδομένα ανά εφαρμογή. Δεν κατάλαβα τη παραπάνω κάνει η εφαρμογή που έβγαλε τώρα η Google.

Ναι γιατί και εγώ το είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν σε Android, ποιος ξέρει γιατί έφτιαξαν επιπλέον εφαρμογή.

Δημοσ.

Ναι γιατί και εγώ το είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν σε Android, ποιος ξέρει γιατί έφτιαξαν επιπλέον εφαρμογή.

Ίσως να τα λέει πιο αναλυτικά αν και δεν λείπει τίποτα από το native. Όπως και να έχει δεν χρειάζεται εφαρμογή για κάτι που υπάρχει native και θα έπρεπε το άρθρο να το γράφει ότι υπάρχει χρόνια στο Android γιατί σίγουρα αρκετοί δεν το γνωρίζουν.

Δημοσ.

Πολύ απλά θα συλλέγει στατιστικά δεδομένα, ώστε να γνωρίζει πλέον ποιες εφαρμογές έχουμε μπλοκάρει για να μην κατεβάζουν .δεδομένα. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...