Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με WINAMP 5.0

Χρονης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν όλοι ακούτε τις τραγουδάρες σας απο τον WINAPMP πάντως εγω πάντα από εκεί ακούω μουσική,και μεχρι αποκτήσω τον Winamp 5.0 ήμουν ικανοποιημένος.Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι το εξής :όταν ανοίγω τον Winamp για πρώτη φόρα αφού ανοίξω το PC μου βγάζει μόνο την Playlist και δεν μου εμφανίζει το main panel και τις επιλογές για Play,Stop κτλ.Μετά όταν το κλείνω και τον ξανα ανοίγω πάνε όλα καλά.Tι γίνεται ρε παίδια ανιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα ? Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα με τις ίδιες ικανότητες ???Help ME!!!! Eυχαριστώ προκαταβολικά :roll: :roll: :roll: :roll:

Δημοσ.

nai mou symbainei ki emena ayto sto winamp 5.1, oxi kathe fora, araia kai pou kai afou exw na kanw restart to pc kanadyo meres.....

lysi?

kanw ena change skin apo classic pou eimai se modern kai toumpalin kai epanerxetai

i

aplws kanw restart gia na paiksei to winamp, i alliws kapoio allo programa opws swsta anefere kai o prolallisas aytokratwr

episis Xroni prospathise na baleis to classic skin, oxi ta kainouria pou exei to winamp, trwne cpu

simeiwsis.....ti sxesi eipame exei to thema me to hardware???? :arrow:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...