skepasti21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σας , τόσα πολλά θέματα διαφορετικά αλλά συγχωρέστε με αν κακως άνοιξα νέο θέμα. Είμαι με κλασσικό προαναφερθέν modem της COSMOTE στο σπίτι για το οποίο όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τα ελαττώματα του , ένα σας λέω , ότι σε ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 70m2 αναγκαστικά να βάλω repeater για να πιάνω στην κρεβατοκάμαρα. Τεσπα ,την είχα βολεψει την δουλειά μέχρι που καλοκαιριασε και χρειαστικα ένα μοντεμακι και για την εξοχη για να χρησιμοποιώ με στικακι της COSMOTE. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα το TP-LINK Archer VR400 v1 αλλά ο προβληματισμός μου είναι πως θα μπορέσω να αντικαταστήσω το υπάρχων της COSMOTE με αυτό της tp-link. Σημειωτέον ότι τηλέφωνο παίρνω από το μόντεμ.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Θα πρέπει να μιλήσεις με την υποστήριξη να σου δώσουν τα κατάλληλα πεδία που χρειάζεσαι, να τα καταχωρήσεις και θα παίξει δες στο βοήθημα τι χρειάζεται να ξέρεις Site: εδώ και το router πους θες θα πρέπει να υποστηρίζει voip, δε νομίζω αυτό που έχεις επιλέξει να το κάνει αυτό. Σαν και αυτό-> TP-LINK TD-VG3631 300MBPS WIRELESS N VOIP ADSL2+ PSTN MODEM ROUTER χρειάζεσαι και αντίστοιχα http://www.tp-link.dk/products/details/cat-15_Archer-VR200v.html
skepasti21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Πω φεύγουμε πολύ στο μπάτζετ, μάλλον θα πάω σε κάτι ποιο απλό και φθηνο , κατι σαν tp-link mr3420.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα