Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά Τον τελευταίο καιρό είναι κάποιοι που βάζουν αγγελίες και ως γνωστόν πουλάνε Ακριβά πράγματα σε πολύ φθηνή τιμή συνήθως πουλάνε PlayStation Slim 1terra με ένα παιχνίδι down to the orizon στα 150 ευρώ αυτό όμως που είναι πολύ περίεργο είναι ότι ζητάνε η πληρωμή να γίνει μέσω PayPal με τον τρόπο for goods and service για να είναι όλοι καλυμμένοι όπως γράφουν.

Εγώ λοιπόν επειδή από την αρχή κατάλαβα ότι πρόκειται για απάτη αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω πώς ξεγελουσαν το PayPal Έκανα τη δοκιμή και ας κάνει κρα ότι πρόκειται για απάτη γιατί ο πολίτης έχει 0 feedback και έχει κάνει λογαριασμο την ίδια μέρα που έβαλε την αγγελία.

Εν πάση περιπτώσει για να μην μακρυγορώ Επειδή είχα μεγάλη απορία να δω πώς μπορουν να εξαπατήσουν το PayPal συνεννοήθηκα και τους έστειλα Όντως τα λεφτά με τον τρόπο που ήθελαν και θα μου εστελναν υποτίθεται το μηχάνημα την επόμενη εργάσιμη.

Ενώ Λοιπόν εγώ περίμενα να μου στείλουν το μηχάνημα ξαφνικά βλέπω ένα refund μέσω PayPal 100 ευρώ κι άλλο ενα 30 σύνολο 130 . Προσπαθώ λοιπόν να τους πάρω τηλέφωνο τίποτα Προφανώς έβαλαν το τηλέφωνό μου στη λίστα απόρριψης του στέλνω μηνύματα τίποτα εμπασι περιπτωση συναινούμε με έναν φίλο μου ότι θέλει και αυτός το μηχάνημα και να κάνει την αγορά Και βέβαια αυτοί ανταποκρίνονται και το δίνουνε πάλι paypal ID και τα λοιπά με τα πολλά-πολλά τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω καλά ρε τι κάνετε πως ειναι δυναρον να κορόιδεψετε το PayPal δωστε μου και τα 20 ευρώ πίσω και οι θρασύτατοι αυτοί νεαροί ισχυρίζονται ότι όταν αυτοί που πληρώνονται μέσω PayPal το PayPal τους κανει κάνει κρατήσεις και για αυτόν τον λόγο δεν μπορουν να μου επιστρέψουν και τα 150 ευρώ Αλλά μόνο τα 130 βέβαια Εγώ ξέρω ότι λένε βλακείες Και εννοείται ότι άνοιξα υπόθεση κατευθείαν στο paypal και πήρα τα λεφτά μου πίσω αλλά Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί βλέπω ότι το κάνουν συνέχεια και αυτό σημαίνει ότι βρίσκουν κορόιδα και τους τσιμπάνε εικοσάρικα θα πεις τώρα αξίζει όλο αυτό για 20 ευρώ για μερικούς τελικά αξίζει Αν και εγώ βέβαια ανέλυσα την υπόθεση στο paypal και είμαι σίγουρος πως τους κλείδωσε το λογαριασμό αλλά αυτοί βρίσκονται άλλους γνωστούς και βάζουν αλλά paypal id. Υποθέτω πως αυτοί που την πατάνε Όταν πια καταλάβουν ότι πρόκειται για απάτη περνούν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους πίσω και λένε Εντάξει μωρέ δεν πειράζει για 20 ευρώ Αφού πήρα τα υπόλοιπα και τι έγινε αλλά τελικά φίλε μου δεν είναι έτσι αυτούς πρέπει να τους κυνηγάμε και να μην τους αφήνουμε επίσης πρέπει οταν κάνουμε μία συναλλαγή να ξέρουμε πολύ καλά την υποστήριξη που έχουμε από το μεσάζοντα στη συγκεκριμένη περίπτωση το PayPal.

• Like 4
Δημοσ.

ο καθένας ψάχνει να βρει τρόπο να τα κονομήσει. ο ένας προσπαθεί να κλέψει τον άλλον βασικά.

κι εσύ αφού ήξερες ότι ήταν απάτη, γιατί ασχολήθηκες; απλά για να δεις που θα το πάνε;

δηλαδή αν κατάλαβα καλά, το κόλπο τους είναι να σου κάνουν refund κρατώντας ένα μικρό ποσό με την ελπίδα ότι δε θα ασχολήθεί το θύμα;

φίλε μη στεναχωριέσαι καθόλου. αν ο άλλος είναι τόσο βλάκας και την πατήσει με αυτόν τον τρόπο, τι να πω;

και προφανώς για να έχει ο άλλος Paypal, ξέρει 2 πράγματα ή μπορεί να τα μάθει. δε μιλαμε για ηλικιωμένους.

Δημοσ.

Νομίζω κάπως μπορείς να κάνεις partial refund όσο ποσό θες. (κάπου το είχα δει μια φορά που έπαιζα μεταξύ 2 δικών μου accounts αλλά δε θυμάμαι ακριβώς τι και πως)

Πάντως οι κρατήσεις του paypal επιστρέφονται πάντα όταν γίνεται refund, οπότε αυτή η δικαιολογία είναι πατάτα. Όποιος γνωρίζει λίγα πράγματα πάνω στο θέμα θα καταλάβει την απάτη, αλλά σίγουρα θα την πατήσουν αρκετοί...

Δημοσ.

ο καθένας ψάχνει να βρει τρόπο να τα κονομήσει. ο ένας προσπαθεί να κλέψει τον άλλον βασικά.

κι εσύ αφού ήξερες ότι ήταν απάτη, γιατί ασχολήθηκες; απλά για να δεις που θα το πάνε;

δηλαδή αν κατάλαβα καλά, το κόλπο τους είναι να σου κάνουν refund κρατώντας ένα μικρό ποσό με την ελπίδα ότι δε θα ασχολήθεί το θύμα;

φίλε μη στεναχωριέσαι καθόλου. αν ο άλλος είναι τόσο βλάκας και την πατήσει με αυτόν τον τρόπο, τι να πω;

και προφανώς για να έχει ο άλλος Paypal, ξέρει 2 πράγματα ή μπορεί να τα μάθει. δε μιλαμε για ηλικιωμένους.

Πραγματικά ήθελα να δω μέχρι που μπορεί να το πάει Επίσης ήθελα να δω εάν έχει το PayPal κάποια τρύπα και ποιος έξυπνος ελληνάρας την ανακάλυψε και προσπαθεί να εξαπατήσει κόσμο αλλά τελικά πρέπει να την πατάνε άτομα τα οποία δεν ξέρουν να χειρίζονται σωστά το PayPal και προχθές πάλι είδα μία αγγελία τους πάλι για PlayStation Και εννοείται πως Έκανα αναφορά στους moderator.

Αλλά πρέπει να πω πως όταν του Μίλησα Την πρώτη φορά στο τηλέφωνο ήταν τόσο καλός και τόσο συνεργάσιμος και να προσπαθεί να με πείσει τόσο πολύ ότι ζητάει πληρωμή μέσω Paypal για να πάρει γρήγορα τα λεφτά του και για να είμαστε εξασφαλισμένοι και οι δύο και για αυτό το λόγο δεν θέλει αντικαταβολή Αφού του λέω ότι τα λεφτά σου τα δεσμεύει το PayPal για 21 μέρες Αν θυμάμαι καλά γιατί δεν δέχεται την αντικαταβολή Εκεί λίγο τον είδα που κόπιασε Αλλά και πάλι εμένα με έτρωγε ήθελα να δω τι προσπαθούνε να κάνουμε.

Δημοσ.

Το κάνουνε και εδω μεσα στις αγγέλιες αυτο ;

Για Εδώ μιλάμε φίλε μου.

Εγώ έχω εντοπίσει μόνο στην ενότητα PlayStation και στις κάρτες γραφικών

• Super Moderators
Δημοσ.

Για Εδώ μιλάμε φίλε μου.

Εγώ έχω εντοπίσει μόνο στην ενότητα PlayStation και στις κάρτες γραφικών

Έκανες report τις συγκεκριμένες αγγελίες για να προστατευτούν τα άλλα μέλη;

Δεν μπορώ να βρω κάποιο report σου...

Δημοσ.

νομιζω αυτο ειχε αναφερθει ξανα σε αλλη αγγελια με αναλογο ποστ εδω παλι για το paypal.  οπως επισης αυτα βλεπουν και σκοτωνουν τις τιμες στις αγγελιες και ζητανε με 160 η 150 ps4 αλλα κορακια. και χρησιμοποιουν ως δικαιολογια οτι τοσο ειναι η τιμη τους! στο ινσομνια !  

Δημοσ.

Έκανες report τις συγκεκριμένες αγγελίες για να προστατευτούν τα άλλα μέλη;

Δεν μπορώ να βρω κάποιο report σου...

Στις πρωτες αγγελίες εστειλα μηνυμα στους moderator και το τακτοποιησαν κατευθείαν σε αυτήν που βρηκα προχθες ναι εκανα report .

νομιζω αυτο ειχε αναφερθει ξανα σε αλλη αγγελια με αναλογο ποστ εδω παλι για το paypal. οπως επισης αυτα βλεπουν και σκοτωνουν τις τιμες στις αγγελιες και ζητανε με 160 η 150 ps4 αλλα κορακια. και χρησιμοποιουν ως δικαιολογια οτι τοσο ειναι η τιμη τους! στο ινσομνια !

.

Ναι εγώ το ειχα ανοιξει αλλα μαλλον επειδη αναφερα ονοματα και nickname μου κλειδωσαν το θεμα .

Ελπιζω αυτο το θεμα να μην κλειδώσει για να μαθαινει ο κοσμος και να μην την παταει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει και ένα τύπο που πουλάει MacBook pro και αν μιλήσεις μαζί του σου λέει για PayPal μόνο και είναι γιατρός κτλ κτλ. Μακριά απο μηδενικές αξιολογήσεις. Ναι κάπως θα πρέπει να ξεκινήσουν και αυτοί αλλα σε ακριβά πράγματα μόνο με συνάντηση.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έκανα και γω το λάθος να στείλω ως "Family and friends" για αγορά ενός βιβλίου και τώρα ούτε απάντηση στα μηνύματα μου, ούτε στα email. Ούτε refund , ούτε το βιβλίο.  :-(  :shifty:

Δημοσ.

εμπασι περιπτωση

Αδερφέ δεν είμαι grammar fascist αλλά για το θεό, όσα χρόνια μιλάς Ελληνικά, έχεις ποτέ ακούσει

ή εκφράσει κάποια παρόμοια λέξη?

Εν πάση περιπτώσει - Σε κάθε περίπτωση

Πόλλα μπράβο από μένα που κατάφερες να μη χάσεις 20 ευρώ.

Δημοσ.

δεν γίνετε σε γελάσουν μέσω pp ανοίγεις dispute και στα επιστρέφουν όλα έκτος αν πλήρωσες σαν σε οικογένειά ή φίλους τότε τα χρήματά είναι άμεσα διαθέσιμά

Δημοσ.

δεν γίνετε σε γελάσουν μέσω pp ανοίγεις dispute και στα επιστρέφουν όλα έκτος αν πλήρωσες σαν σε οικογένειά ή φίλους τότε τα χρήματά είναι άμεσα διαθέσιμά

γι αυτους που πουλησαν πολλες φορες τα χρηματα ειναι παντα διαθεσιμα ειτε εισαι friend or family ειτε οχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...