Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρεα!

Περασα πανεπιστημιο και θελω να παρω ενα καλο smartphone που να κρατησει γερα για τα επομενα 4-5 χρονια. Αυτα που θελω ειναι να μην ειναι παντοφλα (μεχρι 5 ινστες καλα ειναι, αντε και λιγο παραπανω), να εχει σχετικα καλη μπροστα καμερα ( η πισω δεν με νοιαζει καθολου) και βασικα να ειναι ενα αξιοπρεπες κινητο. Προφανως android, τα μηλα μακρια απο 'μας. Επισης το budget μου ειναι γυρω στα 200E αλλα και λιγο παραπανω να βγουμε δεν πειραζει.

Μεχρι τωρα εχω καταληξει στο Samsung Galaxy A3 2017. Εχω μια αδυναμια στη Samsung ειναι η αληθεια, αλλα δεν εχω προβλημα και να αλλαξω. 

Μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλα κινητα??

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρεα!

Περασα πανεπιστημιο και θελω να παρω ενα καλο smartphone που να κρατησει γερα για τα επομενα 4-5 χρονια. Αυτα που θελω ειναι να μην ειναι παντοφλα (μεχρι 5 ινστες καλα ειναι, αντε και λιγο παραπανω), να εχει σχετικα καλη μπροστα καμερα ( η πισω δεν με νοιαζει καθολου) και βασικα να ειναι ενα αξιοπρεπες κινητο. Προφανως android, τα μηλα μακρια απο 'μας. Επισης το budget μου ειναι γυρω στα 200E αλλα και λιγο παραπανω να βγουμε δεν πειραζει.

Μεχρι τωρα εχω καταληξει στο Samsung Galaxy A3 2017. Εχω μια αδυναμια στη Samsung ειναι η αληθεια, αλλα δεν εχω προβλημα και να αλλαξω. 

δες το moto g5 16gb/3gb που έχει αποσπώμενη μπαταρία και android N out of the box ίσως πάρει και την επομένη έκδοσή σίγουρα θα αντέξει περισσότερο απ το α3

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρεα!

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Redmi-Note-4X-64G-Mauro-351325.htm
Δημοσ.

smartphone ΔΕΝ θα σου κρατήσει 4-5 χρόνια, ειδικά ως φοιτητής, αλλά ακομα κι αν το εχεις στα πούπουλα και δεν σου πέσει κάτω (στατιστικά ΟΛΑ τα κινητά τρώνε σουπες), δε χτυπηθεί, δε βραχεί, δε,δε,δε σε 4-5 χρόννια θα ειναι τόσο ξεπερασμένο τεχνολογικά που το μονο που θα μπορεις να κάνεις ειναι τηλεφωνα/sms.

Αν θες ενα τηλεφωνο (σκετο) που να σου κρατήσει 4-5 χρόνια πάρε ένα feature phone και αν το προσέχεις λίγο, μια χαρά θα κρατήσει. 

Ontopic : Samsung και vfm δεν γίνεται. Επίσης φθηνά samsung το ίδιο προβληματικά με οτιδήποτε αλλο φθηνό στην αγορα. Πληρώνεις το brand. Στα λεω για να ξέρεις τι θα συναντήσεις γενικά στο μελλον. Αν κοιτάς για vfm αυτό τον καιρό xiaomi, huawei, lenovo/moto, με προσωπική γνώμη για τα πρώτα. 

υστερογραφο : Θηκουλα σιλικόνης, οτι και να πάρεις.  

Δημοσ.

smartphone ΔΕΝ θα σου κρατήσει 4-5 χρόνια, ειδικά ως φοιτητής, αλλά ακομα κι αν το εχεις στα πούπουλα και δεν σου πέσει κάτω (στατιστικά ΟΛΑ τα κινητά τρώνε σουπες), δε χτυπηθεί, δε βραχεί, δε,δε,δε σε 4-5 χρόννια θα ειναι τόσο ξεπερασμένο τεχνολογικά που το μονο που θα μπορεις να κάνεις ειναι τηλεφωνα/sms.

Αν θες ενα τηλεφωνο (σκετο) που να σου κρατήσει 4-5 χρόνια πάρε ένα feature phone και αν το προσέχεις λίγο, μια χαρά θα κρατήσει. 

Ontopic : Samsung και vfm δεν γίνεται. Επίσης φθηνά samsung το ίδιο προβληματικά με οτιδήποτε αλλο φθηνό στην αγορα. Πληρώνεις το brand. Στα λεω για να ξέρεις τι θα συναντήσεις γενικά στο μελλον. Αν κοιτάς για vfm αυτό τον καιρό xiaomi, huawei, lenovo/moto, με προσωπική γνώμη για τα πρώτα. 

το s4 είναι 4 χρονών και κάνει τα πάντα όλα μην πω καλύτερά από πολλά smartphones του 2017 ... όπως και αρκετές άλλες συσκευές 4-5 χρονών που μπορούν να αντεπεξέλθουν άνετα για τα σημερινά δεδομένα

• Like 1
Δημοσ.

Δες το προηγουμενο που ειχα ηταν Samsung Galaxy S Duos 2 και εχει κρατησει μεχρι τωρα σε αριστη κατασταση (σκεψου οτι εχει πεσει απο δευτερο οροφο σκαλες μεχρι υπογειο και προχτες που μου επεσε αντι να σπασει το τηλεφωνο εσπασε η καρτα sd που ηταν μεσα). Ναι ειναι τεχνολογικα αρκετα πισω, αλλα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα, τις δουλειες που θελω τις κανει αψογα ;)

Δημοσ.

πόσο το είχατε αγοράσει στην εποχή του; Αντίστοιχα 200 ευρω ή σαν κόστος ναυαρχίδας; Αν τώρα δώσει 700 ευρω για s8 και δεν τρώει σουπες, θα του κρατήσει για 3-4 , αλλά μιλάμε για φοιτητη

το s4 είναι 4 χρονών και κάνει τα πάντα όλα μην πω καλύτερά από πολλά smartphones του 2017 ... όπως και αρκετές άλλες συσκευές 4-5 χρονών που μπορούν να αντεπεξέλθουν άνετα για τα σημερινά δεδομένα

Δες το προηγουμενο που ειχα ηταν Samsung Galaxy S Duos 2 και εχει κρατησει μεχρι τωρα σε αριστη κατασταση (σκεψου οτι εχει πεσει απο δευτερο οροφο σκαλες μεχρι υπογειο και προχτες που μου επεσε αντι να σπασει το τηλεφωνο εσπασε η καρτα sd που ηταν μεσα). Ναι ειναι τεχνολογικα αρκετα πισω, αλλα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα, τις δουλειες που θελω τις κανει αψογα ;)

Δημοσ.

Ή με καμιά 40αριά ευρώ λιγότερα από κάπου εδώ: https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html

Το να "κρατήσει" 4-5 χρόνια πάντως και ειδικά για νέο παιδί (που έχει απαιτήσεις λογικά) το βλέπω υπερβολική απαίτηση και μάλλον δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ανεξαρτήτως τιμής. Στα 2 χρόνια συνήθως αρχίζουμε να ψαχνόμαστε για νέα συσκευή κι αυτό όχι φυσικά γιατί χάλασε/έσπασε αλλά γιατί απλά ξεπερνιέται.

Δημοσ.

Δειτε γενικα με τα πραγματα μου ειμαι πολυ μιγιάγγιχτη και τα προσεχω απειρα, οποτε σαν συσκευη λογικα δεν θα εχει τοσες φθορες σε βαθος χρονου. Οταν λεω κρατησει 4-5 χρονια εννοω γενικα να μην ξεπεραστει τεχνολογικα τοσο πολυ που να ειναι πρακτικα αχρηστο. Αυτο που θελω ουσιαστικα ειναι να βγαλω το πανεπιστημιο χωρις να χρειαστω αλλο κινητο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...