Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ποιο smartphone μου προτείνετε μέχρι 150 ευρώ? Θέλω να μην κολλάει, να έχει γρήγορη συνδεση στο ίντερνετ και καλή κάμερα ... Μέχρι τώρα έχω δει το j5 2016 αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας..

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ποιο smartphone μου προτείνετε μέχρι 150 ευρώ? Θέλω να μην κολλάει, να έχει γρήγορη συνδεση στο ίντερνετ και καλή κάμερα ... Μέχρι τώρα έχω δει το j5 2016 αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας..

Redmi note 4x

http://www.skroutz.gr/s/12177124/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-16GB.html

• Like 1
Δημοσ.

+1 κι από εμένα για το Νοτε 4Χ.

Μη το μελετάμε και πάθει κι αυτή OnePlus :X

Δεν μασαει η xiaomi

Respect! ;) :)

Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτή "δυτική εταιρεία" όπως έκαναν πριν απο αυτές η oneplus, lenovo, Huawei, κ.α.

Κάποια στιγμή πρεπει να εισπράξει την υπεραξία και το κόπο να χτίσει το brand.

Είναι business

TOTE η μάζα θα ψωνίζει ακριβά τα xiaomi και οι "περιεργοι" θα βρουν καποια άλλη εταιρεία που θα παρέχει καλό προϊον σε vfm τιμή.

Οταν αγόρασα το πρώτο μου lenovo, λίγοι την ήξεραν σαν μάρκα και με δουλευαν για τη μάρκα (τοτε δεν ειχαμε ακόμα κρίση)

Οταν αγόρασα το πρώτο μου xiaomi, πολλοί πλέον ήξεραν και με ρωτουσαν για lenovo, αλλά ήταν μετρημένοι που το ήξεραν τη xiaomi.

Πλέον η lenovo έγινε πιο "δυτική", ανέβηκαν οι τιμές της και η xiaomi κινείται προς την ίδια γραμμή. Για μένα το χρονικό σημείο αναφοράς θα ειναι οταν πει οτι πλεον κλειδώνει τον bootloader ΧΩΡΙΣ να επιτρέπεται να τον ξεκλειδώσουμε. 

ontopic : xiaomi vfm 

• Like 1
Δημοσ.

Εγγύηση έχουν κανονικα?επειδή δν ξερω αν έχουν έρθει τα Xiaomi επίσημα στην Ελλάδα

Κανονικότατα αν είναι της infoquest
Δημοσ.

Από τα καταστήματα του skroutz δεν παίζει εγγύηση Δλδ?

Παίζει αλλά αν πάθει κάτι το στέλνουν Κίνα .

Ενώ σε αυτά που σου είπα το αναλαμβάνει η info quest για 2 χρόνια στην Ελλάδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...