nickvts13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα! Ποιο smartphone μου προτείνετε μέχρι 150 ευρώ? Θέλω να μην κολλάει, να έχει γρήγορη συνδεση στο ίντερνετ και καλή κάμερα ... Μέχρι τώρα έχω δει το j5 2016 αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας..
vchristod84 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα! Ποιο smartphone μου προτείνετε μέχρι 150 ευρώ? Θέλω να μην κολλάει, να έχει γρήγορη συνδεση στο ίντερνετ και καλή κάμερα ... Μέχρι τώρα έχω δει το j5 2016 αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας..Redmi note 4xhttp://www.skroutz.gr/s/12177124/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-16GB.html 1
PerfectParanoia Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Redmi note 4x http://www.skroutz.gr/s/12177124/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-16GB.html +1 με πρόλαβες. Το καλύτερο για κάτω από 200 ευρώ 1
ChimairaX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 +1 κι από εμένα για το Νοτε 4Χ. Με 1000Ειναι vfm εταιρια. Μη το μελετάμε και πάθει κι αυτή OnePlus
isay Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 +1 κι από εμένα για το Νοτε 4Χ. Μη το μελετάμε και πάθει κι αυτή OnePlus Δεν μασαει η xiaomi Respect! Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτή "δυτική εταιρεία" όπως έκαναν πριν απο αυτές η oneplus, lenovo, Huawei, κ.α. Κάποια στιγμή πρεπει να εισπράξει την υπεραξία και το κόπο να χτίσει το brand. Είναι business TOTE η μάζα θα ψωνίζει ακριβά τα xiaomi και οι "περιεργοι" θα βρουν καποια άλλη εταιρεία που θα παρέχει καλό προϊον σε vfm τιμή. Οταν αγόρασα το πρώτο μου lenovo, λίγοι την ήξεραν σαν μάρκα και με δουλευαν για τη μάρκα (τοτε δεν ειχαμε ακόμα κρίση) Οταν αγόρασα το πρώτο μου xiaomi, πολλοί πλέον ήξεραν και με ρωτουσαν για lenovo, αλλά ήταν μετρημένοι που το ήξεραν τη xiaomi. Πλέον η lenovo έγινε πιο "δυτική", ανέβηκαν οι τιμές της και η xiaomi κινείται προς την ίδια γραμμή. Για μένα το χρονικό σημείο αναφοράς θα ειναι οταν πει οτι πλεον κλειδώνει τον bootloader ΧΩΡΙΣ να επιτρέπεται να τον ξεκλειδώσουμε. ontopic : xiaomi vfm 1
nickvts13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εγγύηση έχουν κανονικα?επειδή δν ξερω αν έχουν έρθει τα Xiaomi επίσημα στην Ελλάδα
ziaba Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εγγύηση έχουν κανονικα?επειδή δν ξερω αν έχουν έρθει τα Xiaomi επίσημα στην ΕλλάδαΚανονικότατα αν είναι της infoquest
saruman123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εγγύηση έχουν κανονικα?επειδή δν ξερω αν έχουν έρθει τα Xiaomi επίσημα στην ΕλλάδαΕλληνική εγγύηση έχουν μόνο αν τα πάρεις από εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points
nickvts13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Από τα καταστήματα του skroutz δεν παίζει εγγύηση Δλδ?
saruman123 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Από τα καταστήματα του skroutz δεν παίζει εγγύηση Δλδ?Παίζει αλλά αν πάθει κάτι το στέλνουν Κίνα .Ενώ σε αυτά που σου είπα το αναλαμβάνει η info quest για 2 χρόνια στην Ελλάδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα