sargus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Καλημέρα. Στο λαπτοπ είχα εγκατεστημένο τον thunderbird και μου είχαν κατεβάσει τοπικά μερικά χιλιάδες e-mails της δουλειάς που τα χρειάζομαι. Το λαπτοπ τα παιξε ολοσχερώς (ήπιε μια κούπα καφέ..) αλλά ο σκληρός του ζει και βασιλεύει. 'Εψαξα να βρω τα αποθηκευμένα e-mails αλλά δεν τα κατάφερα. Καμιά ιδέα κανείς που μπορεί να είναι (windows 7). Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 C:\Users\ΤοUserNameΣου\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\ Παίρνεις όλο τον φάκελο γιατί έχει μέσα settings, plugins και χίλια δυο άλλα.
sargus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ. Είναι άδειος δυστυχώς ο φάκελος. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ρίξε και μια ματιά στο AppData\Local ή στο AppData\LocalLow. Εγώ έχω παλιά έκδοση του Thunderbird και μπορεί να έχουν αλλάξει τα directories. Εναλλακτικά κάνε search για "Thunderbird" σε όλο τον φάκελο AppData να δεις τι θα βρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ. Είναι άδειος δυστυχώς ο φάκελος. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Το email που είχες περάσει είναι pop/imap ή domain δικό σας? Ρίξε και μια ματιά στο AppData\Local ή στο AppData\LocalLow. Εγώ έχω παλιά έκδοση του Thunderbird και μπορεί να έχουν αλλάξει τα directories. Εναλλακτικά κάνε search για "Thunderbird" σε όλο τον φάκελο AppData να δεις τι θα βρει. C:\Users\user\AppData\Local\Thunderbird ή C:\Users\user\AppData\Roaming\Thunderbird αρχείο με κατάληξη *.eml μπορεί να σε βοηθήσει. Διαφορετικά συνέδεσε το δίσκο σε άλλο μηχάνημα εφόσον είναι λειτουργικός ο δίσκος, κατέβασε τη δωρεάν έκδοση από Site: αυτό να διαβάσει τη δομή και μετά εφόσον βρει τα αρχεία που χρειάζεσαι θα βρεις τρόπο να τα σηκώσεις.. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2017 από Επισκέπτης
sargus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δε βρίσκει τίποτα με search. Δεν ξέρω τι γίνεται. Τα e-mail μου τα είχε περάσει τοπικά ο διαχειριστής στη δουλειά και ήταν domain του πανεπιστημίου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα