Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

|ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #2|

Το συμβόλαιο που είχα κλείσει αφορούσε απεριόριστα σταθερα / 24αρι / 4 ωρες προς κινητα / δωρεαν 2 πρωτα παγια / 3 καρτες σιμ με 2 ωρες προς ολους η κάθε μια για κάθε μηνά / δώρο ενα σταθερό στα 14.90 τελικη τιμη η 13.90 μεσο τραπεζης (με φορους) . Ολα αυτα τηλεφωνικα , οταν ζητησα συμβολαιο μου απαντησαν οτι δυστυχώς  δεν γινεται διοτη η τιμη που εχει γινει ειναι ' παρανομη ' και θα τους κυνηγησουν για αθέμιτο ανταγωνισμό . Το ρισκαρα λοιπον , αφου με ενημερωσε και η vodafone οτι η online sales ειναι επισημα εκπρόσωπος .

Σημερα στον πρωτο λογαριασμο ολα ηταν οπως ειχαμε συνφωνησει . 

ps . εχω ενα θεματακι με το ping της γραμμης αλλα πιστευω θα λυθει ευκολα ... 

ps 2. Η τεχνικη υποστηριξη της vodafone ειναι ετη φωτος μπροστα σε σχεση με αυτην της nova . 

:o :o :o 

Να φανταστώ αφορά διετές συμβόλαιο ε;

Που και πάλι, θεωρούσα εγώ καλή προσφορά αυτή που μου έδωσαν από Vodafone, για 12μηνο συμβόλαιο, 24άρι internet με απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 6 ώρες σε κινητά, δωρεάν αριθμοδότηση (γλύτωσα 70 ευρώ), 2 μήνες δώρο, 1 sim κάρτα με 2 ώρες το μήνα προς όλους καθώς και κάτι κουπόνια (ούτε καν έχω ασχοληθεί) στα 27 ευρώ τελική. Αλλά η δική σου προσφορά πραγματικά είναι απίστευτη.

Δημοσ.

:o :o :o

Να φανταστώ αφορά διετές συμβόλαιο ε;

Που και πάλι, θεωρούσα εγώ καλή προσφορά αυτή που μου έδωσαν από Vodafone, για 12μηνο συμβόλαιο, 24άρι internet με απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 6 ώρες σε κινητά, δωρεάν αριθμοδότηση (γλύτωσα 70 ευρώ), 2 μήνες δώρο, 1 sim κάρτα με 2 ώρες το μήνα προς όλους καθώς και κάτι κουπόνια (ούτε καν έχω ασχοληθεί) στα 27 ευρώ τελική. Αλλά η δική σου προσφορά πραγματικά είναι απίστευτη.

Διετες , με τα τελη φορητοτητας δικα τους . Στην αρχη ηταν 19 αλλα μετα απο αντιπροταση της nova στα 17 με ξανα πηραν τηλ και μου ειπαν 15 τελικη τιμη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...