SakislolGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εκτός από την ίδια την πιστοποίηση που μπορεί να κάνει 150-200$, πληρώνουμε και τα εξεταστικά κέντρα? https://www.microsoft.com/hellas/partner/distributors/cplslist.aspx
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Τι είδους πιστοποίηση θες να πάρεις; Αν θές για Office πάντως μπορείς να πάρεις πιστοποίηση με πολύ λιγότερα χρήματα. Για άλλου είδους πιστοποιήσεις δεν γνωρίζω.
SakislolGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Γενικά μιλάω, αν εκτός από την πιστοποιηση πληρωνεις και το εξεταστικο κεντρο 'η παιρνουν ποσοστο απο την ms.
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Γενικά μιλάω, αν εκτός από την πιστοποιηση πληρωνεις και το εξεταστικο κεντρο 'η παιρνουν ποσοστο απο την ms. Σίγουρα δίνεις ένα ποσό για να δώσεις εξετάσεις σύν το ποσό για τα μαθήματα. Αυτό, όταν είχα δώσει εγώ για πιστοποίηση Office Advanced ήταν 30 €. Λογικά ανά είδος πιστοποίησης μπορεί να υπάρχει διαφορά στη τιμή. 1
SakislolGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Σίγουρα δίνεις ένα ποσό για να δώσεις εξετάσεις σύν το ποσό για τα μαθήματα. Αυτό, όταν είχα δώσει εγώ για πιστοποίηση Office Advanced ήταν 30 €. Λογικά ανά είδος πιστοποίησης μπορεί να υπάρχει διαφορά στη τιμή. σε ποιο κέντρο το έδωσες? το σκορ το μαθαίνεις με το που τελειώσεις; ή έστω να σου λέει πόσες σωστές απάντησες.
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 σε ποιο κέντρο το έδωσες? το σκορ το μαθαίνεις με το που τελειώσεις; ή έστω να σου λέει πόσες σωστές απάντησες. Έχω πιστοποίηση της Global Cert. Το σκόρ στο λένε άμα θές, αλλά στη πιστοποίηση (χαρτί) δεν το αναγράφει λέει μόνο την ενότητα και δίπλα "PASS".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα