Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα 11.200 είναι με ΦΠΑ ή χωρίς;

Πάτε σε DELL για την εγγύηση. SPACE, Oktabit, Performance, Active και δε θυμάμαι ποιους άλλους.

Για φτηνότερο πάτε σε κανα μαγαζί όπως msystems ή mgmanager πχ για προσφορά. Τα 11.200 είναι καλό διαπραγματευτικό χαρτί!!

Το συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης το συζητάτε μετά.

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :1000 ευρώ ανά PC x 8 = 8k ευρώ + 200 ευρώ x16 οθόνες=  3200 ευρώ = ΣΥΝΟΛΟ 11200 ευρώ.

Χρήση υπολογιστή : Αρχιτέκτονες Μηχανικοί, Πολιτικοι Μηχανικοί, 3D Modelers

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: AutoCad 2017(2D + 3D +Rendering), 3dsmax 2015 (3d Modeling/Unwraping/Rendering in VRAY), Substance Painter 2.0 (maps, texturing), Photoshop CS6 (texturing), Fespa, Fedra, Premiere Pro CS6, MICROSOFT OFFICE 2016,

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρειαζόμαστε 2 24'' FHD ανά PC, συνολο 16.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΠΑΤΡΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Προτιμούμε από ένα κατάστημα, μηπως μας κανουν μια καλύτερη προσφορά/

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από μας.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Win10 και εδω θέλω τη βοήθειά σας για το ποιά έκδοση ταιριάζει στο Γραφείο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 8 PC ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟ pc ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

δειτε αυτο γ μενα http://www.skroutz.gr/s/11586597/Dell-Optiplex-3050-MT-i5-7500-8GB-256GB-Linux.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καλύτερη επιλογή όπως είπαν και τα παιδιά επάνω θα είναι να πάρετε κάποιον από αυτούς που συνεργάζονται με την Dell στο τμήμα των workstation και να ζητήσετε τιμές για τη μεγάλη παραγγελία που πρόκειται να κάνετε. https://dell.secure.force.com/partner/spf__partnersearch?c=gr&l=el

Από κει και πέρα, επειδή το badget είναι χαμηλό, οι καλύτερες επιλογές σε συστήματα για αυτά τα προγράμματα που θέλετε επειδή εργάζομαι κι εγώ πάνω σε αυτά είναι μετά από ψάξιμο που έχω κάνει κι εγώ για μένα τα παρακάτω είναι τα απαραίτητα:

-Απ τη στιγμή που το μπατζετ είναι χαμηλό πάμε σε ryzen 5 1600x (με επιφύλαξη επειδή δε ξέρω κατά πόσο έχουν χρησιμοποιηθεί και εφαρμοστεί τα προγράμματα αυτά πάνω σε αυτούς τους επεξεργαστές)

-32gb ram

-ssd δίσκο 256 το λιγότερο για να χωρέσουν όλα αυτά τα προγράμματα που αναφέρατε και έναν ακόμη HDD 1tb ανάλογα τι θα αποθηκεύετε.

-Κάρτα γραφικών Nvidia Quadro

Οπότε αν δε βρεθεί προσφορά κατάλληλη από τη Dell η δικιά μου πρόταση σε Parts είναι:

Link.png Site: cpuryzen 1600x = 255

Link.png Site: ram16gb corsair vengeance 3000mhz  = 2*130 euro=260

Link.png Site: motherboard= 100

Link.png Site: τροφοδοτικό= 77 euro

Link.png Site: SSD=84 euro

Link.png Site: HDD1tb = 45 euro

Ως εδώ είναι στα 820 χωρίς κάρτα γραφικών και χωρίς κουτί

Κατά τη γνώμη μου σε κάρτα γραφικών στα λεφτά αυτά θα πρότεινα Link.png Site: k620nvidia quadro = 175 euro αλλιώς Link.png Site: 1050ti

Και μετά κάτι έξτρα για ένα κουτί και μια ψύκτρα αν δεν έχει ο επεξεργαστής

Επεξ/σία από dimips
Δημοσ.

Η καλύτερη επιλογή όπως είπαν και τα παιδιά επάνω θα είναι να πάρετε κάποιον από αυτούς που συνεργάζονται με την Dell στο τμήμα των workstation και να ζητήσετε τιμές για τη μεγάλη παραγγελία που πρόκειται να κάνετε. https://dell.secure.force.com/partner/spf__partnersearch?c=gr&l=el

Από κει και πέρα, επειδή το badget είναι χαμηλό, οι καλύτερες επιλογές σε συστήματα για αυτά τα προγράμματα που θέλετε επειδή εργάζομαι κι εγώ πάνω σε αυτά είναι μετά από ψάξιμο που έχω κάνει κι εγώ για μένα τα παρακάτω είναι τα απαραίτητα:

-Απ τη στιγμή που το μπατζετ είναι χαμηλό πάμε σε ryzen 5 1600x (με επιφύλαξη επειδή δε ξέρω κατά πόσο έχουν χρησιμοποιηθεί και εφαρμοστεί τα προγράμματα αυτά πάνω σε αυτούς τους επεξεργαστές)

-32gb ram

-ssd δίσκο 256 το λιγότερο για να χωρέσουν όλα αυτά τα προγράμματα που αναφέρατε και έναν ακόμη HDD 1tb ανάλογα τι θα αποθηκεύετε.

-Κάρτα γραφικών Nvidia Quadro

Οπότε αν δε βρεθεί προσφορά κατάλληλη από τη Dell η δικιά μου πρόταση σε Parts είναι:

Link.png Site: cpuryzen 1600x = 255

Link.png Site: ram16gb corsair vengeance 3000mhz  = 2*130 euro=260

Link.png Site: motherboard= 100

Link.png Site: τροφοδοτικό= 77 euro

Link.png Site: SSD=84 euro

Link.png Site: HDD1tb = 45 euro

Ως εδώ είναι στα 820 χωρίς κάρτα γραφικών και χωρίς κουτί

Κατά τη γνώμη μου σε κάρτα γραφικών στα λεφτά αυτά θα πρότεινα Link.png Site: k620nvidia quadro = 175 euro αλλιώς Link.png Site: 1050ti

Και μετά κάτι έξτρα για ένα κουτί και μια ψύκτρα αν δεν έχει ο επεξεργαστής

Μια χαρά η σύνθεση. Απλά στην θέση του 1600X που χρειάζεται ψύκτρα γιατί δεν έχει στο πακέτο, βάλε τον 1700 που έχει ψύκτρα οπότε έρχονται με ελάχιστη διαφορά σε κόστος, ενώ ο 1700 είναι 8/16 με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δημοσ.

Μια χαρά η σύνθεση. Απλά στην θέση του 1600X που χρειάζεται ψύκτρα γιατί δεν έχει στο πακέτο, βάλε τον 1700 που έχει ψύκτρα οπότε έρχονται με ελάχιστη διαφορά σε κόστος, ενώ ο 1700 είναι 8/16 με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τα προγράμματα που αναφέρει δεν είναι γραμμένα να χρησιμοποιούν πολλούς πυρήνες παρά μόνο στο rendering που και πάλι όχι 12. Γι αυτό προτίμησα τον 1600x που έχει υψηλότερο χρονισμό από 1600 και 1700 και ram 32 ώστε να είναι εντός μπατζετ και να μπορούν να έχουν πολλά προγράμματα ταυτόχρονα ανοιχτά για επεξεργασία αλλά να κάνουν και άνετο rendering.

Δημοσ.

Μην παιζετε σε επαγγελματικα μηχανηματα με pc κομματι κομματι. Θα πάρετε Dell ή HP με 5 χρόνια next business day εγγυηση, windows 10 professional, απο επισημο μεταπωλητη (π.χ. infoquest), θα γίνει σίγουρα καλύτερη τιμή απο τη λιανικής και θα εχετε το κεφαλι σας ησυχο και απο θέμα λειτουργικότητας και απο θέμα εγγύησης και φυσικά σε περίπτωση ελεγχου απο εφορίες, εταιρείες για νομιμο λογισμικό κλπ.

Σιγουρα απο εμενα Intel cpu + 16 ram και βλέπεις...

εξυπακουεται οτι θα υπολογίσεις και εναν mini server καθως θα εχετε κοινα προτζεκτ οπου θα ηταν καλο να ειναι διαθεσιμα σε όλους...

Dell με Intel i7 και τελος η συζητηση. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνώ χιλιες φορες ιντελ παρα amd που ακόμη θέλουν δουλίτσα

Μπορείς να το τεκμηριώσεις αυτο με επιχειρήματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...