Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λιπών εκεί που κάθομαι στον υπολογιστή

κάποιες φορές με βγάζει μαυρη οθόνη η άσπρη με γραμές και ένας φίλος μου με είπε του φταίει η κάρτα γραφικών και είναι ετίμη να τα πεξί το θέμα είναι ότι είναι ενσωματωμένη και αν χαλάσει τη πρεπι να κάνω , και αν γίνετε να απενεργοπιήσω αυτήν και να βάλω μια αλή σε μια από της κενές θέσης που έχω διαθέσιμες, η αν γίνεται να βγάλω αυτή και να βάλω αλί στην θεσίτης 

Δημοσ.

τι υπολογιστής ειναι; σταθερός ή laptop; θα βοηθούσε να ανέφερες το hardware του υπολογιστή σου

συνήθως ναι, αυτές οι γραμμές ειναι θέμα κάρτας γραφικών.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λιπών εκεί που κάθομαι στον υπολογιστή

κάποιες φορές με βγάζει μαυρη οθόνη η άσπρη με γραμές και ένας φίλος μου με είπε του φταίει η κάρτα γραφικών και είναι ετίμη να τα πεξί το θέμα είναι ότι είναι ενσωματωμένη και αν χαλάσει τη πρεπι να κάνω , και αν γίνετε να απενεργοπιήσω αυτήν και να βάλω μια αλή σε μια από της κενές θέσης που έχω διαθέσιμες, η αν γίνεται να βγάλω αυτή και να βάλω αλί στην θεσίτης

Κατά πρώτον, μάλλον αναφέρεσαι σε desktop, οπότε εάν είναι παλιό είναι κολλημένη στην μητρική εάν είναι πιο καινούργιο είναι ενσωματωμένη στον επεξεργαστή οπότε Κατά την γνώμη μου δύσκολο για αλλαγή της συγκεκριμένης, εφόσον λες ότι έχεις διαθέσιμες θέσης γιατί δεν δοκιμάζεις μια να την βάλεις και να δεις αν είναι εκεί το πρόβλημα. Επεξ/σία από Iord
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κσλησπέρα σε όλους λοιπόν φίλε μου είχα και εγώ παρόμοια θέματα με τον δικό μου υπολογιστή ώστοσο βρήκα service  και μπόρεσα έυκολα και γρήγορα και έλυσα το θέμα μου

Δημοσ.

Κσλησπέρα σε όλους λοιπόν φίλε μου είχα και εγώ παρόμοια θέματα με τον δικό μου υπολογιστή ώστοσο βρήκα service  και μπόρεσα έυκολα και γρήγορα και έλυσα το θέμα μου

Post χωρις νοημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...