billdoxara Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 λιπών εκεί που κάθομαι στον υπολογιστή κάποιες φορές με βγάζει μαυρη οθόνη η άσπρη με γραμές και ένας φίλος μου με είπε του φταίει η κάρτα γραφικών και είναι ετίμη να τα πεξί το θέμα είναι ότι είναι ενσωματωμένη και αν χαλάσει τη πρεπι να κάνω , και αν γίνετε να απενεργοπιήσω αυτήν και να βάλω μια αλή σε μια από της κενές θέσης που έχω διαθέσιμες, η αν γίνεται να βγάλω αυτή και να βάλω αλί στην θεσίτης
chralexo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 τι υπολογιστής ειναι; σταθερός ή laptop; θα βοηθούσε να ανέφερες το hardware του υπολογιστή σου συνήθως ναι, αυτές οι γραμμές ειναι θέμα κάρτας γραφικών. 1
Iord Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) λιπών εκεί που κάθομαι στον υπολογιστή κάποιες φορές με βγάζει μαυρη οθόνη η άσπρη με γραμές και ένας φίλος μου με είπε του φταίει η κάρτα γραφικών και είναι ετίμη να τα πεξί το θέμα είναι ότι είναι ενσωματωμένη και αν χαλάσει τη πρεπι να κάνω , και αν γίνετε να απενεργοπιήσω αυτήν και να βάλω μια αλή σε μια από της κενές θέσης που έχω διαθέσιμες, η αν γίνεται να βγάλω αυτή και να βάλω αλί στην θεσίτης Κατά πρώτον, μάλλον αναφέρεσαι σε desktop, οπότε εάν είναι παλιό είναι κολλημένη στην μητρική εάν είναι πιο καινούργιο είναι ενσωματωμένη στον επεξεργαστή οπότε Κατά την γνώμη μου δύσκολο για αλλαγή της συγκεκριμένης, εφόσον λες ότι έχεις διαθέσιμες θέσης γιατί δεν δοκιμάζεις μια να την βάλεις και να δεις αν είναι εκεί το πρόβλημα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2017 από Iord
n1k0l4k1c Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Κσλησπέρα σε όλους λοιπόν φίλε μου είχα και εγώ παρόμοια θέματα με τον δικό μου υπολογιστή ώστοσο βρήκα service και μπόρεσα έυκολα και γρήγορα και έλυσα το θέμα μου
HotShot84 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Κσλησπέρα σε όλους λοιπόν φίλε μου είχα και εγώ παρόμοια θέματα με τον δικό μου υπολογιστή ώστοσο βρήκα service και μπόρεσα έυκολα και γρήγορα και έλυσα το θέμα μου Post χωρις νοημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα