Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω τηλεόραση 24'' για τον τοίχο της κουζίνας.Πιστεύω ότι οι 24'' ίντσες είναι καλές για μικρή κουζίνα.Με ενδιαφέρουν οι δόσεις γι αυτό είναι περιορισμένες οι επιλογές μου.Έχω χαθεί λίγο και θα ήθελα τη βοήθειά σας.Έχω δει μάρκες Turbo-X,Arielli,F&U,Crown,Hitachi,Samsung,αλλά μάλλον θα κινηθώ προς LG για πιο αξιόπιστη.Εσείς τι μου προτείνετε; 

Ενδεικτικά λέω γι αυτή

http://www.apothema.gr/lg-24lf450b-108922p

Δημοσ.

Εικάζω ότι δεν ψάχνεις την σούπερ εικόνα για τηλεόραση κουζίνας, μια απλή να κάνει τη δουλειά της; Καλή η LG αλλά και μια πιο οικονομική και με δόσεις:http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/169077-f&u-fl24104-24?cmicc=skroutz

Πιστεύεις ότι αξίζει όντως για μια πολύ απλή χρηση;

Δημοσ.

Δεν έχω  απαιτήσεις αλλά θέλω να μην χαλάσει.Έχω δει την F&U  αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη.Γι αυτό σκέφτομαι την Lg

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι αξίζει όντως για μια πολύ απλή χρηση;

Γιατί όχι; αν θες μια τηλεορασούλα για την κουζίνα, να χαζεύεις κατά τη διάρκεια των γευμάτων μια χαρά είναι, 2 έτη εγγύηση δίνει, αν δεν βλέπεις από πλάγια θέση να θες IPS πάνελ, άφοβα.

Δεν έχω  απαιτήσεις αλλά θέλω να μην χαλάσει.Έχω δει την F&U  αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη.Γι αυτό σκέφτομαι την Lg

Δίνει όση εγγύηση δίνουν και οι "μεγάλες" εταιρείες. Αν κάτι πάει στραβά από Κωτσόβολο δεν πιστεύω ότι θα έχεις θέμα. Προσωπική άποψη δεν θα αγόραζα F&U αν ήταν για "πρώτη" τηλεόραση, τηλεόραση καθιστικού, κι αυτό γιατί σε μεγάλες ίντσες θα φαινότανε οι ατέλειες τους (χρώματα, γωνίες θέασης) Για τη δική σου χρήση είναι οκ.

Δημοσ.

Εαν εχεις χωρο παρε 32αρα, κοστιζει ελαχιστα περισσοτερο και εχει σχεδων διπλη επιφανεια.

Οσο για της f&u εχουν οκ εικονα αλλα χανουν λιγο σε μενου και ηχο (ειχα παρει 2 32αρες περυσι) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...