Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.μου βαλε το voip ο οτε μαζι με την 50αρα και μου στειλε και το παπατζορουτερ του.το θεμα μου ειναι οτι το wifi ειναι τελειως αθλιο.εχετε καμια προταση για ρουτερ που να εχει καλο σημα wifi(και να υποστηριζει και το voip). budget μεχρι 100.επισης επειδη θελω να πιανει και στον κατω οροφο καλα τι προτεινετε?repeater?

Δημοσ.

δεν θα χανω ταχυτητα με το access point?επισης το accest point το συνδεεις πανω στο ρουτερ η ειναι ασυρματο?δεν εχω ιδεα

Δημοσ.

αυτο εχω κανει τωρα, αλλα αντι για 50 πιανω 20 αντε βαρια 25 με wifi.παιζει να εχω κανει μαλακια?

Δημοσ.

αυτο εχω κανει τωρα, αλλα αντι για 50 πιανω 20 αντε βαρια 25 με wifi.παιζει να εχω κανει μαλακια?

Την καλωδίωση την εχεις αλλάξει, εχεις βγάλει τα φίλτρα, εχεις βάλει τις συσκευές επάνω στον ρουτερ?

Δημοσ.

εχω συνδεσει κανονικα το καινουργιο με τα παντα.voip internet ktlp.και εχω βαλει ενα εθερνετ απο το καινουργιο να πηγαινει στο παλιο και απο εκει παιρνω wifi

Δημοσ.

Νομιζω τα εχω κανει και τα δυο ειμαι 99% σιγουρος. απο ena guide στο ιντερνετ το κανα.tp link ειναι, δεν θυμαμαι μοντελο τωρα.αν ειναι σημαντικο θα τσεκαρω μετα

Δημοσ.

παιδες τελικα καποιο ρουτερ για αυτο που θελω υπαρχει?

Δεν θα παιζει η τηλεφωνία με του εμπορίου, εκτος αν σου δωσει ο οτε τους κωδικούς, καπου διάβασα οτι τους δίνει, μιλα μαζι τους πρώτα και μετά αγόρασε, γιατι χωρίς κωδικούς είναι άχρηστο

• Like 1
Δημοσ.

Δες κάποιο tplink, μπορείς να βάλεις ότι ρουτερ θέλεις στην γραμμή και για το τηλέφωνο να κρατήσεις του ΟΤΕ, το συνδέεις πίσω από το ρουτερ μόνο για τηλέφωνο.

Κάτι τέτοιο. http://www.skroutz.gr/s/9708956/TP-LINK-Archer-VR400-v1.html

Το παλιό ρουτερ που έχεις είναι vdsl;

Δημοσ.

Δες κάποιο tplink, μπορείς να βάλεις ότι ρουτερ θέλεις στην γραμμή και για το τηλέφωνο να κρατήσεις του ΟΤΕ, το συνδέεις πίσω από το ρουτερ μόνο για τηλέφωνο.

Κάτι τέτοιο. http://www.skroutz.gr/s/9708956/TP-LINK-Archer-VR400-v1.html

Το παλιό ρουτερ που έχεις είναι vdsl;

Διάβασε πριν απαντήσεις!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...