Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, την επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνω το πρώτο μου αυτοκίνητο. Ενα hyundai coupe s145 "03 1.600.
Θα ήθελα γνώμες για ασφαλιστικές εταιρίες και τιμές αν γίνεται(να συμπεριλαμβάνουν νομική/οδική βοήθεια και κάλυψη κρυστάλλων).

Θα προτιμούσα 6μηνη ασφάλιση.
ΥΓ: Είμαι 25 χρονών και έχω το δίπλωμα πάνω απο έναν χρόνο.

Δημοσ.

Καλοριζικο και καλοταξιδο !!!!

Μπες εδω και κανε συγκριση

https://www.insurancemarket.gr

Εγω ανανεωνω αλλαζοντας εταιρεια  σε 3 αμαξια μεσα τον αλλο μηνα και εχω επιλεγξει anytime.

Μαλλον θα πληρωσεις ενα μικρο επασφαλιστρο αφου εχεις το διπλωμα λογοτερο απο δυο χρονια.

Δημοσ.

Καλοριζικο και καλοταξιδο !!!!

Μπες εδω και κανε συγκριση

https://www.insurancemarket.gr

Εγω ανανεωνω αλλαζοντας εταιρεια  σε 3 αμαξια μεσα τον αλλο μηνα και εχω επιλεγξει anytime.

Μαλλον θα πληρωσεις ενα μικρο επασφαλιστρο αφου εχεις το διπλωμα λογοτερο απο δυο χρονια.

Ευχαριστώ για την απάντηση, η anytime κοστίζει 172 ευρώ το εξάμηνο με παροχές(προσωπικό ατύχημα, κάλυψη κρυστάλλων, νομική και οδική βοήθεια + τρακάρισμα με ανασφάλιστο). Πιστεύω είναι καλή επιλογή, έχεις καλές εμπειρίες με την anytime?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, η anytime κοστίζει 172 ευρώ το εξάμηνο με παροχές(προσωπικό ατύχημα, κάλυψη κρυστάλλων, νομική και οδική βοήθεια + τρακάρισμα με ανασφάλιστο). Πιστεύω είναι καλή επιλογή, έχεις καλές εμπειρίες με την anytime?

Δεν εχω προσωπικη αποψη φιλε μου αλλα εχω ακουσει καλα λογια . Επειδη απο τα τρια αυτοκινητα ειναι παλια Audi TT των παιδιων μου πολλες αλλες δεν τα ασφαλιζαν για κλοπη

Στο full πακετο με κλοπη για 12000 σε Honda CRV  του 2008 μου το δινει 165 ευρω και τα δυο ΤΤ για 5000 και 6000 κλοπη για 140 ευρω.

Δινουν και gifcard για καυσιμα απο shell 20 ευρω.

Δοκιμασε και απο το δικο της site

https://www.anytime.gr/car/calculation

Δημοσ.

Καλορίζικο και να προσέχεις

Πάρε προσφορά και από Hellas Direct στο site τους... Νομίζω δεν τη βγάζει το insurancemarket. 

https://www.hellasdirect.gr/

Έχω και εκπτωτικό κωδικό 20 € αν το αποφασίσεις

• Like 1
Δημοσ.

Η hellas direct σε ποιον όμιλο ανήκει? είναι αξιόπιστη? έχω anytime με ιδίες ζήμιες και βλέπω ότι η hellas direct εχεί πολύ καλύτερες τιμές.... αξίζει η αλλαγή?

Δημοσ.

και εγω εχω hellasdirect, ειναι κυπριακων συμφερόντων με μεγαλια ομολογουμενως κεφαλια απο πισω. εκανα μικτη με τιμη πιο κατω απο την πληρη της anytime... απο την anytime εχω αναφερει τους λόγους που εφυγα προσφάτως σε άλλο θέμα, σε γενικές γραμμες θα πω "κρατατε μικρό καλαθι"...

και εγω εχω εκπτωτικό 20€ για οποιον ενδιαφερεται για hellasdirect και αξιζει στο φουλ η μικτή τους!

Δημοσ.

και εγω εχω hellasdirect, ειναι κυπριακων συμφερόντων με μεγαλια ομολογουμενως κεφαλια απο πισω. εκανα μικτη με τιμη πιο κατω απο την πληρη της anytime... απο την anytime εχω αναφερει τους λόγους που εφυγα προσφάτως σε άλλο θέμα, σε γενικές γραμμες θα πω "κρατατε μικρό καλαθι"...

και εγω εχω εκπτωτικό 20€ για οποιον ενδιαφερεται για hellasdirect και αξιζει στο φουλ η μικτή τους!

Να την προτιμήσω δλδ?? Btw αν βάλεις τον κωδικό "Praktiker" σου δίνει 15% έκπτωση εξού και η τόσο μεγάλη διαφορά με τις άλλες ασφαλιστικές.

Απλά δεν ξέρω τι παίζει με τις ανανεώσεις της διάβασα κάπου στους όρους ότι δεν προχωρούν σε αυτόματη έκδοση ανανέωσης του συμβολαίου σου αλλά σου στέλνουν μνμ με link που σε βγάζει στην φόρμα υπολογισμού τους για επαναυπολογισμό ασφαλίστρων, μήπως έτσι του χρόνου χάθει η όποια έκπτωση? γιατί τώρα με την anytime ξέρεις ότι όπως και να έχει το ανανεωτήριο θα ναι πάντα χαμηλότερο από το προηγούμενο.

• Like 2
Δημοσ.

Να την προτιμήσω δλδ?? Btw αν βάλεις τον κωδικό "Praktiker" σου δίνει 15% έκπτωση εξού και η τόσο μεγάλη διαφορά με τις άλλες ασφαλιστικές.

Απλά δεν ξέρω τι παίζει με τις ανανεώσεις της διάβασα κάπου στους όρους ότι δεν προχωρούν σε αυτόματη έκδοση ανανέωσης του συμβολαίου σου αλλά σου στέλνουν μνμ με link που σε βγάζει στην φόρμα υπολογισμού τους για επαναυπολογισμό ασφαλίστρων, μήπως έτσι του χρόνου χάθει η όποια έκπτωση? γιατί τώρα με την anytime ξέρεις ότι όπως και να έχει το ανανεωτήριο θα ναι πάντα χαμηλότερο από το προηγούμενο.

ναι γιατι όχι...; δε ξερω αν συμφερει ο κωδικος του πρακτικερ με 15% ή το -20€ απο άλλο πελάτη, εξαρταται το κοστος που θα εχει το συμβολαιο σου...

Καλυτερα που δε γινεται αυτόματα ανανέωση, ξαναπερνάς εκπτωτικό κωδικό και στο μεσοδιαστημα μπορει να εχει βγει κατι πιο συμφερον απο εκπτωση!! Επειτα αν θες να την κοψεις πριν την ανανεωση δε μπλεκεις με αναιρεση παγιας εντολής κλπ που εχει στην anytime (Και πρεπει να γινει 15-20 μερες πριν τη ληξη του συμβολαίου)... Θετικο θα το ελεγα λοιπον!

Και φυσικά επειδη εχεις καινουργια αμαξια απο οτι ξερω εννοειται μικτη με την ελαχιστη δυνατή απαλλαγη των 500€ (που ξερουμε και οι δυο καλα απο τα αμαξια μας οτι με 500 οριακά παίρνεις το γνήσιο φαναρι)...

• Like 1
Δημοσ.

ναι γιατι όχι...; δε ξερω αν συμφερει ο κωδικος του πρακτικερ με 15% ή το -20€ απο άλλο πελάτη, εξαρταται το κοστος που θα εχει το συμβολαιο σου...

Καλυτερα που δε γινεται αυτόματα ανανέωση, ξαναπερνάς εκπτωτικό κωδικό και στο μεσοδιαστημα μπορει να εχει βγει κατι πιο συμφερον απο εκπτωση!! Επειτα αν θες να την κοψεις πριν την ανανεωση δε μπλεκεις με αναιρεση παγιας εντολής κλπ που εχει στην anytime (Και πρεπει να γινει 15-20 μερες πριν τη ληξη του συμβολαίου)... Θετικο θα το ελεγα λοιπον!

Και φυσικά επειδη εχεις καινουργια αμαξια απο οτι ξερω εννοειται μικτη με την ελαχιστη δυνατή απαλλαγη των 500€ (που ξερουμε και οι δυο καλα απο τα αμαξια μας οτι με 500 οριακά παίρνεις το γνήσιο φαναρι)...

Η anytime  στο συμβολαιο εχει τους εξης τροπους πηρωμης :

Πιστωτικη σε δοσεις

Σε ταμεια τραπεζων

Μεσω ebaning

Παγια χρεωση χρεωστικης και

Απλη χρεωση πιστωτικης

Νομιζω στην τελευταια περιπτωση δε υπαρχει αυτοματη ανανεωση.

• Like 1
Δημοσ.

Η anytime  στο συμβολαιο εχει τους εξης τροπους πηρωμης :

Πιστωτικη σε δοσεις

Σε ταμεια τραπεζων

Μεσω ebaning

Παγια χρεωση χρεωστικης και

Απλη χρεωση πιστωτικης

Νομιζω στην τελευταια περιπτωση δε υπαρχει αυτοματη ανανεωση.

ναι αλλα χανεις μια σημαντική εκπτωση... :)

Επισης για εμενα πολυ σημαντικό οτι μπορώ να πληρώσω την hellasdirect με paypal, που παντα νιωθω ενα βαθμο ασφαλειας παραπάνω απο ότι αν πλήρωνα απευθείας με καρτα...

Δημοσ.

ναι αλλα χανεις μια σημαντική εκπτωση... :)

Επισης για εμενα πολυ σημαντικό οτι μπορώ να πληρώσω την hellasdirect με paypal, που παντα νιωθω ενα βαθμο ασφαλειας παραπάνω απο ότι αν πλήρωνα απευθείας με καρτα...

Η ανανεωση με επιλογή για κατι πιο καλο ανα εξαμηνο δεν με χαλαει ...Όταν εισαι ηδη πελατης μπορει και να διατηρεις την εκπτωση χωρις αυτό να είναι απολυτο .Αλοιως κρινεις και υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...

Εγω σταματησα την αξιοπιστη Allianz που ειχα μεσω φιλου ασφαλιστη γιατι μου εκανε κολπακια για να μου ασφαλισει δυο παλια αυτοκίνητα για κλοπη και στο τελος μου εβγαινε πολύ πιο ακριβα.

Ποτε δεν ενοιωσα φοβο με χρεωστικη ή ebanking.

Δημοσ.

Καλορίζικο και να προσέχεις

Πάρε προσφορά και από Hellas Direct στο site τους... Νομίζω δεν τη βγάζει το insurancemarket.

https://www.hellasdirect.gr/

Έχω και εκπτωτικό κωδικό 20 € αν το αποφασίσεις

Θέλουν δίπλωμα τουλάχιστον δύο χρόνια. Εγώ το έχω ενάμιση.

Δημοσ.

Μολις εκανα 6μηνη με anytime  στο ενα απο τα τρια αυτοκινητα που θελουν ανανεωση αυτο τον μηνα .

Honda CRV του 2008 μαζι με κλοπη για 12.000 ευρω κλπ 167 ευρω με χρεωση χρεωστικης καρτας. Εκτυπωσα και το συμβολαιο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...