Iskantar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα insomniacs, Περίπου 9 μήνες από την αγορά ενός HDD εξωτερικού Intenso: http://www.skroutz.gr/s/7541445/Intenso-Memory-Space-1TB.html Ενώ δούλευε μια χαρά και είχα περάσει κυρίως φωτογραφίες, όταν άνοιξα το pc πριν κάποιες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα αναγνώρισης του σκληρού και έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα (gsmartcontrol, testdisk κ.α.). Το bios τον βλέπει ως usb 3.0 intenso hdd ενώ ρεύμα παίρνει κανονικά. Όταν το δοκιμάζω στις usb θύρες το αναγνωρίζει ότι συνδέεται. Το θέμα όμως είναι τί μου δείχνει όταν ανοίγω το "my computer". Επισυνάπτω φωτογραφίες. Δεν έχω κάνει format φυσικά (που μπορεί να φτιάξει δηλ) γιατί έχω φωτογραφίες των παιδιών μου που δεν έχω πουθενά αλλού (ξέρω ξέρω βλακεία!!!). Εάν κάποιος έχει αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα, θα παρακαλούσα για τη βοήθεια του!!
Alexlooker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 λογικα, καποιος εσβησε το partition- εκανε καινουργιο και απλα χρειαζεται format πας για ανακτηση δεδομενων.
EddieObscurant Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Aν τα δεδομένα σου ειναι σημαντικοτερα απο την εγγύηση του δίσκου σου, ανοιξε το κουτι και βγαλτον και συνεδεσε τον εσωτερικα στον υπολογιστή σου. Αν είσαι τυχερος και εχει απλα πρόβλημα ο controller της θηκης θα τον δει κανονικα και θα σαι οκ. Αν οχι, πάπαλα ο δισκος και κοιτας τροπους ανακτησεις δεδομενων.
Diskimpex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καποιους που ξερω εχουν προβλημα με τον κοντρολερ .Θελει φορματ. Ενα μαιλ στον εισαγωγεα ισως βοηθησει Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2017 από Diskimpex
Diskimpex Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Aν τα δεδομένα σου ειναι σημαντικοτερα απο την εγγύηση του δίσκου σου, ανοιξε το κουτι και βγαλτον και συνεδεσε τον εσωτερικα στον υπολογιστή σου. Αν είσαι τυχερος και εχει απλα πρόβλημα ο controller της θηκης θα τον δει κανονικα και θα σαι οκ. Αν οχι, πάπαλα ο δισκος και κοιτας τροπους ανακτησεις δεδομενων. Απο αλλη περιπτωση ,εχει καποιο κλειδωμα ο δισκος αν τον βαλεις εσωτερικα .Με διαμορφωση επανερχεται και δουλευει κανονικα εσωτερικα.
Alexlooker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα insomniacs, Περίπου 9 μήνες από την αγορά ενός HDD εξωτερικού Intenso: http://www.skroutz.gr/s/7541445/Intenso-Memory-Space-1TB.html Ενώ δούλευε μια χαρά και είχα περάσει κυρίως φωτογραφίες, όταν άνοιξα το pc πριν κάποιες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα αναγνώρισης του σκληρού και έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα (gsmartcontrol, testdisk κ.α.). Το bios τον βλέπει ως usb 3.0 intenso hdd ενώ ρεύμα παίρνει κανονικά. Όταν το δοκιμάζω στις usb θύρες το αναγνωρίζει ότι συνδέεται. Το θέμα όμως είναι τί μου δείχνει όταν ανοίγω το "my computer". Επισυνάπτω φωτογραφίες. Δεν έχω κάνει format φυσικά (που μπορεί να φτιάξει δηλ) γιατί έχω φωτογραφίες των παιδιών μου που δεν έχω πουθενά αλλού (ξέρω ξέρω βλακεία!!!). Εάν κάποιος έχει αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα, θα παρακαλούσα για τη βοήθεια του!! Τι εκανες τελικα;
Iskantar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Τελικά ακολούθησα τις συμβουλές σας και άνοιξα τον σκληρό και τον σύνδεσα εσωτερικά. Το αποτέλεσμα ήταν να τον βλέπει ώστε να μπορώ τουλάχιστον να δοκιμάσω κάποια προγράμματα. Δυστυχώς όμως ούτε με το testdisk, ούτε με το minitool partition wizard, ούτε με το gsmartcontrol κατάφερα κάτι! Σας επισυνάπτω ακόμα κάποιες φωτογραφίες μήπως έχετε κάποια λύση γιατί πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω πως έχασα όλες τις φωτογραφίες των παιδιών μου...!
Alexlooker Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Τελικά ακολούθησα τις συμβουλές σας και άνοιξα τον σκληρό και τον σύνδεσα εσωτερικά. Το αποτέλεσμα ήταν να τον βλέπει ώστε να μπορώ τουλάχιστον να δοκιμάσω κάποια προγράμματα. Δυστυχώς όμως ούτε με το testdisk, ούτε με το minitool partition wizard, ούτε με το gsmartcontrol κατάφερα κάτι! Σας επισυνάπτω ακόμα κάποιες φωτογραφίες μήπως έχετε κάποια λύση γιατί πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω πως έχασα όλες τις φωτογραφίες των παιδιών μου...! Πληρωσε καποιον και θα σου κανει ανακτηση δεδομενων.(file recovery)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα