Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα τελευταία η κάρτα γραφικών μου (NVIDIA GeForce 9600 GT) δημιουργεί προβλήματα και σκέφτομαι να την αλλάξω.

Την έχω πάνω σε μητρική ASUS P5E64 WS Evolution,

Η χρήση είναι: office + ταινίες/σειρές ενώ δεν παίζω παιχνίδια (εκτός από κανένα candy crash αραιά και που).

Θέλω να δώσω λιγότερο από ένα 50αρι και στο σκρουτζ από ότι είδα, σε αυτά τα λεφτά, έχει GT 210 και 710 οι οποίες λογικά θα είναι καλύτερες από αυτή που έχω.

Καμιά πρόταση σε μάρκα/υλοποίηση για να προτιμήσω;

Δημοσ.

Damn, τις είχα για φθηνότερες. Όπως και να έχει, τις προτείνω. 

Αλλιώς δες κάποια GT730 με πυρήνα Kepler (pci express Gen 3.0 και μέγιστη ανάλυση 4096Χμπλα μπλα. Οι Fermi πάνε μέχρι 2560Χ2048).

Επισκέπτης
Δημοσ.

υπαρχει ακομα αυτη η καρτα?πλακα πλακα σκυλαρος την ειχα για πολλα χρονια ,μετα πηγα σε gt 730 ddr3 ,και γω casual gamer ειμαι αλλα οταν πηγα να παιξω  world of warships τα βρηκα σκουρα,αν δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σου γυρισει το ματι .στην θεση σου θα εκανα υπομονη ολο και καποια gt 730 θα βγει στις αγγελιες πουλησα την δικια μου πριν μερικες μερες και την επομενη ειχε ανεβει αλλη μια οπου για κατω απο 50 ευρω ειναι πολυ καλη επιλογη

Δημοσ.

Την 9600 την έχω τουλάχιστον 8 χρόνια και ήταν άψογη (υπόψιν ότι δεν παίζω παιχνίδια).

Τώρα είπα να κάνω την υπέρβαση (για τα δεδομένα μου) και πήρα μια gt1030.

Ελπίζω να δουλέψει και αυτή απροβλημάτιστα για κάμποσα χρόνια.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Την 9600 την έχω τουλάχιστον 8 χρόνια και ήταν άψογη (υπόψιν ότι δεν παίζω παιχνίδια).

καλορίζικη, ολοι το ελπιζουμε γιατι τέτοιες εποχες πρεπει τα λεφτα μας να πιανουν τοπο!

Δημοσ.

Αν είναι passively cooled βάλε με πατέντα ανεμιστήρα. Αν είναι με φανακι, φτιάξε προφίλ από το afterburner.

Αφού θες longevity θες θερμοκρασίες <50κατι.

Δημοσ.

Έχει ανεμιστηράκι.

Το afterburner δεν το ήξερα αλλά το googlαρα και το κατέβασα.

Τώρα ψάχνω ένα οδηγό και να κάνω profiles αλλά δεν βρίσκω κάτι. Το net είναι γεμάτο πως να κάνεις overclock αλλά για τα πιο απλά δεν αναφέρουν (τουλάχιστον δεν έχω βρει ακόμα).

Θα συνεχίσω να ψάχνω αλλά αν έχετε κάποιο link με οδηγό, παρακαλώ παραθέστε το.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε μέσα από το afterburner  :-)

Πάτα στα settings(το γρανάζι κάτω από το fan speed)  μετά στην καρτέλα fan στην συνέχεια επέλεξε την μοναδική επιλογή που έχεις(enable user defined software automatic fan control) και κάνε το γράφημά σου 

Επεξ/σία από spy94
  • Like 1
Δημοσ.

Τώρα τελευταία η κάρτα γραφικών μου (NVIDIA GeForce 9600 GT) δημιουργεί προβλήματα και σκέφτομαι να την αλλάξω.

Την έχω πάνω σε μητρική ASUS P5E64 WS Evolution,

Η χρήση είναι: office + ταινίες/σειρές ενώ δεν παίζω παιχνίδια (εκτός από κανένα candy crash αραιά και που).

Θέλω να δώσω λιγότερο από ένα 50αρι και στο σκρουτζ από ότι είδα, σε αυτά τα λεφτά, έχει GT 210 και 710 οι οποίες λογικά θα είναι καλύτερες από αυτή που έχω.

Καμιά πρόταση σε μάρκα/υλοποίηση για να προτιμήσω;

pare μεσα απο το site thn gtx750ti μακραν και πολυ καλυτερη απο αυτες π αναφερθηκαν !

Δημοσ.

Αν δοκιμάσεις και 4Κ ταινίες Η265 10mbit πες μας πως τα πήγε.

Δημοσ.

Για Blu-Ray και 4k ταινίες οι κάρτες έως 100€ , πχ GT730, R7-250, κάνουν?

Tο decoding του H265 λες ότι θα γίνεται στην κάρτα?

Δημοσ.

Για Blu-Ray και 4k ταινίες οι κάρτες έως 100€ , πχ GT730, R7-250, κάνουν?

Tο decoding του H265 λες ότι θα γίνεται στην κάρτα?

Δεν γνωρίζω αλλα ΅δεν υπάρχουν΅ αυτές οι κάρτες στα 100 ευρώ.

~50-55 GT730

~75 GT1030

~100 ΡΧ460

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...