Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει σιγουρα γραφή και ανάγνωση είναι ικανο να διδαξει τι εκπαιδευτικό μας σύστημα οσο χαλια και αν εχει γίνει ......

Άμα ο άλλος είναι τούβλο απελέκητο φταιει μονο ο ίδιος και κανένας άλλος.......

Φταίει και το σύστημα που του δίνει απολυτήριο. Το γυμνάσιο είναι υποχρεωτικό, και οποίος το έχει τελειώσει να γράφει καλά δεν ξέρει απαραίτητα (ιδέες, έκθεση) αλλά σωστά (ορθογραφία) ξέρει. Αλλιώς να σαπίσει στο γυμνάσιο μέχρι να μάθει, δεν είναι δύσκολο.

Απλα πλέον χαριζόμαστε, και λέμε "δεν είναι δικό μου πρόβλημα, θα βάλω 10 να περάσει".

Είναι μεγάλη ιστορία και όχι για αυτό το θέμα, αλλά μιας που το έθιξες, μην νομίζεις ότι γίνομαι κακός γιατί έτσι γουστάρω...

• Like 1
Δημοσ.

ΤΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.....

Ποτέ δεν είπα τέτοιο πράγμα. Αλλά προωθούν την αμορφωσιά για να γίνουμε λαός από αμόρφωτους εργάτες.

Ένας εργάτης δεν είναι σίγουρα αμόρφωτος, ένας αμόρφωτος όμως (πρέπει να) είναι σίγουρα εργάτης.

• Like 3
Δημοσ.

Ποτέ δεν είπα τέτοιο πράγμα. Αλλά προωθούν την αμορφωσιά για να γίνουμε λαός από αμόρφωτους εργάτες.

Ένας εργάτης δεν είναι σίγουρα αμόρφωτος, ένας αμόρφωτος όμως (πρέπει να) είναι σίγουρα εργάτης.

True story..δε ζήτησε κανείς να καταλήξουν οι μαθητές να γράφουν νουβέλες απο τα 15 αλλά η σωστή ορθογραφία και μια σχετικά καλή χρήση της ελληνικής δεν χρειάζονται πανεπιστήμιο...οι προηγούμενες γενιες που δεν είχαν πρόσβαση σε λύκειο πόσο μάλλον σε ανώτατη εκπαίδευση αλλά τα κατάφερναν καλύτερα, τι να πούν??

Αλλά ναι..τότε δεν υπήρχαν τα greeklish αλλά ουτε η κρατική μεθόδευση να γίνουν όλα τα 'ει, η, ι, οι' ενα..κλπ κλπ 

Οι νεες γενιές πράγματι προορίζονται για εργάτες αλλά πολύ-πολύ 'ανειδίκευτοι' (έχω υπάρξει εργάτης-να μην παρεξηγηθώ)

Η συζήτηση θα σήκωνε 'σεντόνια' σε άλλο νήμα και μάλλον δεν είναι σωστό για τον ts να γίνει εδώ

• Like 1
Δημοσ.

Πες τα ρε Sheogorath.Πες τα γιατί πρέπει να ακούγονται.

Κατάντια και πάλι κατάντια η κατάσταση στην εκπαίδευση.

Τα βλέπω και `γω απο τις κόρες μου και φρίττω.Δεν μαζεύονται τα ασυμάζευτα.

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκαν τα αποτελέσματα Πανελλήνιες σήμερα, και τραβούσα τα μαλλιά μου, 90% κάτω απο βάση μαθηματικά με αυτά τα θέματα...

Θα κλάψουμε στην σχολή από τον Οκτώβρη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...