Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φαντασου διαβαζω τοσα χρονια και μονο εσυ καταφερες να με βγαλεις απο τα ρουχα μου ε δεν αντεχω τα παραξενα.....

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ αδερφέ που έγραψες το 1ο σου ποστ για μένα αν και έχεις κάνει εγγραφή το 2012. Με τιμά ιδιαίτερα.

Το μεγαλο post count δεν αποτελει παρασημο, το αντιθετο μαλιστα.

Οσο μεγαλυτερο το post count ανα μηνα/ετος, τοσο μικροτερη η επαγγελματικη/κοινωνικη/προσωπικη ζωη.

Τροφη για σκεψη... ισως;

Κατα τ'αλλα, intel και samsung νομιζω ειναι οι καλυτερες επιλογες σε SSD.

Περιμενω επισης να δω τιποτα ενδιαφερον και απο την WD.

Δημοσ.

Οσο μεγαλυτερο το post count ανα μηνα/ετος, τοσο μικροτερη η επαγγελματικη/κοινωνικη/προσωπικη ζωη.

Καλα, αυτο δεν ειναι  απολυτο.Δεν ειναι μετρητης μαγκιας  ο αριθμος των post, αλλα και ουτε ενδειξη αντικοινωνικοτητας.

Δημοσ.

Οκ καλό είναι να μπεί και σε αυτήν την αγορά μια ακόμα "εταιρία"για να υπάρχει ανταγωνισμός,που βγαίνει πάντα πρός ώφελος του καταναλωτή,απο κει και πέρα με τα στοιχεία που είδαμε πιο πάνω και τις τιμές που αναμένουμε Πιστεύω πως όσοι ήθελαν η θέλουν SSD,απλά πάνε στούς δοκιμασμένους Samsung (η κάτι ανάλογο) που και οι τιμές τους είναι και φτηνότερες,όταν πέσουν και άλλο και κυρίως αποδειχθούν αξιόπιστοι οι Intel δίσκοι τότε γιατί οχι να τους δοκιμάσουμε και μείς.

Δημοσ.

Το μεγαλο post count δεν αποτελει παρασημο, το αντιθετο μαλιστα.

Τροφη για σκεψη... ισως;

Κατα τ'αλλα, intel και samsung νομιζω ειναι οι καλυτερες επιλογες σε SSD.

Περιμενω επισης να δω τιποτα ενδιαφερον και απο την WD.

Η WD μεγάλο όνομα στους μηχανικούς δίσκους αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται πολυ πίσω σε ssd, τουλάχιστον όσον αφορά την υπόληψη του μέσου "ψαγμένου" καταναλωτή. Μακάρι να κάνει βήματα και στον αντίστοιχο τεχνολογικό τομέα και όλοι εμείς εδώ θα είμαστε. Ας μου επιτραπεί ο παραλληλισμός της WD με την NOKIA.

Δημοσ.
ELMastas, on 30 Jun 2017 - 3:02 PM, said:ELMastas, on 30 Jun 2017 - 3:02 PM, said:

Οκ καλό είναι να μπεί και σε αυτήν την αγορά μια ακόμα "εταιρία"για να υπάρχει ανταγωνισμός,που βγαίνει πάντα πρός ώφελος του καταναλωτή,απο κει και πέρα με τα στοιχεία που είδαμε πιο πάνω και τις τιμές που αναμένουμε Πιστεύω πως όσοι ήθελαν η θέλουν SSD,απλά πάνε στούς δοκιμασμένους Samsung (η κάτι ανάλογο) που και οι τιμές τους είναι και φτηνότερες,όταν πέσουν και άλλο και κυρίως αποδειχθούν αξιόπιστοι οι Intel δίσκοι τότε γιατί οχι να τους δοκιμάσουμε και μείς.

Η intel φίλε είναι σε αυτή την αγορά εξ αρχής, μη σου πω και πριν την Samsung, και οι δίσκοι της είναι πολύ ποιο αξιόπιστοι από τους Samsung που έχουν βγάλει κατά καιρούς ένα σωρό προβλήματα (πτώση επιδόσεων μακροχρόνια, μέχρι και ασυμβατότητα σε μητρικές!). Αντίθετα οι intel τόσα χρόνια δεν έχουν βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω δύο intel 80άρηδες από τους πρώτους που κυκλοφόρησαν το 2010 και δουλεύουν ακόμα άψογα. Απλά είναι ποιο ακριβοί από τους άλλους για αυτό και δεν είναι πολύ διαδεδομένοι. Έχω δοκιμάσει όλες τις γνωστές μάρκες της αγοράς και σε πολλά κομμάτια. Οι intel είναι με διαφορά οι ποιο αξιόπιστοι αλλά επειδή είναι ακριβοί ούτε κι εγώ τους προτιμώ παρά μόνο για ακριβές λύσεις που ο πελάτης δεν σκέφτεται τα χρήματα.

amveria, on 30 Jun 2017 - 3:17 PM, said:amveria, on 30 Jun 2017 - 3:17 PM, said:

Η WD μεγάλο όνομα στους μηχανικούς δίσκους αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται πολυ πίσω σε ssd, τουλάχιστον όσον αφορά την υπόληψη του μέσου "ψαγμένου" καταναλωτή. Μακάρι να κάνει βήματα και στον αντίστοιχο τεχνολογικό τομέα και όλοι εμείς εδώ θα είμαστε. Ας μου επιτραπεί ο παραλληλισμός της WD με την NOKIA.

Φίλε είσαι πολύ πίσω. Η WD έχει εξαγοράσει τη Sandisk από το 2015. Όλοι οι δίσκοι που κυκλοφορούν πλέον με την φίρμα Sandisk είναι δικοί της. Απλά οι HDD δεν έχουν πεθάνει ακόμα λόγο καλής σχέσης χωρητικότητας-τιμής κι έτσι αφήνει το λογότυπό της στους HDD που είναι γνωστή και το λογότυπο της Sandisk στους SSD που επίσης είναι ποιο γνωστό στις μνήμες flash.

Δημοσ.

Φίλε είσαι πολύ πίσω. Η WD έχει εξαγοράσει τη Sandisk από το 2015. Όλοι οι δίσκοι που κυκλοφορούν πλέον με την φίρμα Sandisk είναι δικοί της. Απλά οι HDD δεν έχουν πεθάνει ακόμα λόγο καλής σχέσης χωρητικότητας-τιμής κι έτσι αφήνει το λογότυπό της στους HDD που είναι γνωστή και το λογότυπο της Sandisk στους SSD που επίσης είναι ποιο γνωστό στις μνήμες flash.

Βγαινουν και με το λογοτυπο τις WD SSD.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η intel φίλε είναι σε αυτή την αγορά εξ αρχής, μη σου πω και πριν την Samsung, και οι δίσκοι της είναι πολύ ποιο αξιόπιστοι από τους Samsung που έχουν βγάλει κατά καιρούς ένα σωρό προβλήματα (πτώση επιδόσεων μακροχρόνια, μέχρι και ασυμβατότητα σε μητρικές!). Αντίθετα οι intel τόσα χρόνια δεν έχουν βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω δύο intel 80άρηδες από τους πρώτους που κυκλοφόρησαν το 2010 και δουλεύουν ακόμα άψογα. Απλά είναι ποιο ακριβοί από τους άλλους για αυτό και δεν είναι πολύ διαδεδομένοι. Έχω δοκιμάσει όλες τις γνωστές μάρκες της αγοράς και σε πολλά κομμάτια. Οι intel είναι με διαφορά οι ποιο αξιόπιστοι αλλά επειδή είναι ακριβοί ούτε κι εγώ τους προτιμώ παρά μόνο για ακριβές λύσεις που ο πελάτης δεν σκέφτεται τα χρήματα.

Καλησπέρα σε όλες και όλους,

Θα ήθελα να ρωτήσω χωρίς να έχω την διάθεση να παρεξηγηθώ και πάλι. Η εταιρία WD η οποία έχει ένα πολύ μεγάλο και δυνατό όνομα στους μηχανικούς δίσκους έχει κάνει λάθος που μέχρι στιγμής "ΔΕΝ" θέλει να δώσει σε προϊόντα SSD το όνομά της πριν να είναι απολύτως σίγουρη ότι δεν θα βγάλουν προβλήματα και δεν θα τρέχει μετά να σώσει τα ασυμμάζευτα; Η εξαγορά μας γράφεις ότι έγινε το 2015 και επειδή ακριβώς δεν ήταν inhouse ανάπτυξη θέλησε να τεστάρει πρώτα το σχετικά νέο προϊόν για αυτήν και μετά να αποφασίσει αν θα πρέπει να διαθέσει υπό το δικό της brand. Όποιος παρακολουθεί από κοντά την αγορά θα δει ότι μόλις σχετικά πρόσφατα η WD έχει βγάλει SSD με το δικό της brand στην prosumer κατηγορία και μόλις θα μόλις πάρει το feedback θα κρίνει σχετικά με τον αν θα ασχοληθεί και πιο ενεργά φέρνοντάς την και στην enterprise.

Ενδεικτικό προϊόν prosumer https://www.wdc.com/products/solid-state-drives/wd-black-pcie-ssd.html#WDS512G1X0C

Παλαιότερα με την green σειρά δεν μπορεί κάποιος να πει ότι την έβγαλε για να κονταροχτυπηθεί με τους Samsung 840/850 PRO.

https://www.wdc.com/products/solid-state-drives/wd-green-ssd.html

Τέλος θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι η INTEL ήταν πάντα εταιρία ποιότητας και όσοι επέλεξαν τους ssd έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Πάντως και η Samsung και η OCZ / Toshiba στα ακριβά τους μοντέλα έχουν μικρό ποσοστό αστοχιών.

Και επειδή μόλις χθες γύρισα από τις διακοπές θα πω σε όσους δεν έχουν πάει ακόμη, να κάνουν λιγάκι ακόμη υπομονή και σε όσους έχουν γυρίσει "τέλος το διάλυμα τα κεφάλια μέσα :( "

Υ.Γ. https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=prosumer+meaning

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...