Tzimaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Υπομονή θα ξεφουσκώσει...μην σπαταλάτε τα λεφτά σας.. 1
Catalyst Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ειναι κανεις αλλος -περα απ το παιδι που ειδα να περιμενει καρτα απ το Mindfactory- που εχει παραγγειλει RX 570/580? Εριξα παραγγελια για Aorus XTR απο amazon.de στις 20/6 με dispatch time 3-5 εβδομαδες.. 277€ τιμη γερμανιας -> 288€ με ελληνικο ΦΠΑ -> 300€ με μεταφορικα, νομιζω ειναι "οκ" δεδομενης της αυξησης της τιμης τους και της ποιοτητας της υλοποιησης. Ελλαδα μεχρι πριν λιγες μερες ειχε 380€.. Τώρα που το κοίταξα έχει 359... Καμία σωτηρία! Από Ελλάδα όσο κοίταγα είχε 305. Οπότε, έκανες όχι απλά μια "οκ" αγορά. Αν το ήξερα θα το είχα κάνει και εγώ. Και βάση διαθεσιμότητας καλά είναι ο χρόνος αναμονής.
vste Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Απο οτι καταλαβα οι τσιμπημενες τιμες ισχυουν κυριως για AMD ετσι δεν ειναι; Γιατι εκανα για χαβαλε μια αναζητηση για την 1060 που εχω και δεν ειδα κατι τραγικο σε αυξηση τιμης σε σχεση με τον Οκτωβριο που την πηρα.
spy94 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Κυρίως για amd αλλά όχι μόνο. Η 1060 γενικά όσο περνούσε ο καιρός και μέχρι πριν ένα μήνα έπεφτε συνεχώς και ξαφνικά ανέβηκε και αυτή απότομα και ειδικά στην 6άρα έκδοση.Τον Οκτώβριο αν θυμάμαι καλά όντως ήταν σχετικά ψηλά αλλά στο ενδιάμεσο έπεσε αρκετά και είχε και καλύτερη διαθεσιμότητα.
revigres Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μιας και είμαι στην αγορά για μτχ κάρτα για gaming, έχω να προσθέσω κάτι που δεν ειπώθηκε κατά λέξη. Έχω πάθει την πλάκα μου βλέποντας τις εμφανίσεις κάθε αγγελίας κάρτας (πχ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/766200-asus-radeon-r7-370-4gb-strix/ ) 1700 εμφανίσεις σε μισή ώρα; Υποτίθεται πως ο χώρος των αγγελιών προσφέρει μια υπηρεσία αλλά έχει καταντήσει μια αποκρουστική αηδία με άτομα να κάθονται και να σπαμάρουν refresh μέχρι να βρουν αγγελία από "ανίδεο" που θα πουλήσει την κάρτα του σε λογική τιμή και αμέσως να την βάλουν για πούλημα 50%+ παραπάνω. Άντε μετά εγώ να βρω να πάρω κάρτα σε λογική τιμή όταν κάποιοι έχουν δει δουλειά το card flipping για 50 και 100 ευρώ το κομμάτι στις αγγελίες του Insomnia και κάθε κάρτα σε λογική τιμή εξαφανίζεται σε λεπτά. Έλεος. Έχω δει τουλάχιστον 2 παραδείγματα χωρίς καν να τα ψάχνω, έτσι κατά τύχη μπήκα στο profile δυο "πωλητών" και είδα πως αγοράσανε την ίδια κάρτα που τώρα "προσφέρουν" σε τιμή που αγγίζει την αισχροκέρδεια πριν λίγες μέρες σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Φυσικά αυτοί είναι μια μειοψηφία καθώς οι περισσότεροι που κάνουν αυτή τη δουλεία προφανώς χρησιμοποιούν διαφορετικούς λογαριασμούς.
Chrysostomos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Έχω δει τουλάχιστον 2 παραδείγματα χωρίς καν να τα ψάχνω, έτσι κατά τύχη μπήκα στο profile δυο "πωλητών" και είδα πως αγοράσανε την ίδια κάρτα που τώρα "προσφέρουν" σε τιμή που αγγίζει την αισχροκέρδεια πριν λίγες μέρες σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Φυσικά αυτοί είναι μια μειοψηφία καθώς οι περισσότεροι που κάνουν αυτή τη δουλεία προφανώς χρησιμοποιούν διαφορετικούς λογαριασμούς. Αυτό που λες γινόταν ανέκαθεν εδώ. 2 κάρτες που είχα δώσει πριν 2 και 1 χρόνο αντίστοιχα,πουλήθηκαν ξανά στο φόρουμ σε ακριβότερη τιμή από αυτή που αγοράστηκαν. Και από μέλη με αξιολογήσεις μάλιστα.
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δεν έχω αγγελία αλλά δε θα κατηγορήσω και αυτούς που πουλάνε σε ο,τι τιμή θέλουν. Παντού υπάρχει εκμετάλλευση και δεν πρόκειται να σταματήσει. Το θέμα είναι σαν καταναλωτές να βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει. Η βλακεία σε όλο αυτό είναι κυρίως το ότι οι απλοί χρήστες που απλά ψάχνουν κάρτα, την πάτησαν αυτή την περίοδο... Κατά τ' άλλα, όσο υπάρχει κόσμος που αγοράζει σε αυτές τις τιμές, τι σας πειράζει; Άμα ο άλλος είναι βλάκας αφήστε τον να είναι. Έχω κι εγώ μία xfx 480 λέτε να την βάλω στα 350 να φύγει σε 2 λεπτά; Πως θα δικαιολογήσω την απόδειξη που λέει 319? Εντάξει προφανώς και ντρέπομαι να το κάνω, αλλά οκ το σκέφτομαι και λίγο να πω την αμαρτία μου. Αλλά ποιος ο λόγος; Θα μείνω και χωρίς κάρτα για μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά πάλι θα πρέπει να βάλω παραπάνω λεφτά. Οπότε κι εγώ χαμένος είμαι.
IoaZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Την δικιά μου την αγόρασα 250+30 euro οπότε την πουλάω στα 420 μιας και είναι η κανονική τιμή για 1070 (μια και θα περιμένω 2 μήνες χωρίς PC να μην βάλω και ευρό από την τρέπει μου )
sharke Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 υπομονη μεχρι τελη αυγουστου , οπου αναμενονται η πρωτες rx vega . οποτε και κανης δεν θα ενδιαφερεται για τις παλιες 470 /480 570 /580 στην 1+1 δωρο θα δινουν τοτε. οταν η καινουργιες θα εχουν 450-500 ευρω και θα ειναι τερατα σαν της 1080 ισως και καλητερες, ακομα και για τους miners θα ειναι οπλο με 40-50 mh/s 1 καρτα
sharke Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Για την τιμή κράτα μικρο καλαθι... και πολλα ειπα https://www.pcgamesn.com/amd/amd-rx-vega-nova-specs
Damachi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 ΑΝ βγει στα $399 θα τους παρει και τα σωβρακα - θα εχουμε ανταγωνισμο και πτωση τιμων παντου.. Και οι αγγελιαδες θα μεινουν με το πουλι εμμ την κάρτα στο χέρι Αν και η λογικη λεει οτι θα ξεκινησει ακριβα με μεγάλα shortages .
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Παιδιά,ότι και να λέμε,εγώ πραγματικά θα ντρεπόμουν να βάλω 480 σαυτά τα χρήματα.Είναι κοροιδία-εκμετάλλευση,ψάχνουμε για κορόιδα.Τι προσφορά κ ζήτηση κ αρλούμπες,πας καθαρά για εκμετάλλευση.Αυτοί π τις ανεβάζουν θα τις αγοράζανε τόσο;Κ αφήστε που ξαφνικά όλοι γίνανε miners,οι περισσότεροι νομίζουν ότι miner είναι όποιος παίζει minecraft.Κοράκια είναι,κ λυπάμαι π βλέπω παιδιά με αρκετές αξιολογήσεις να βάζουνε τις ίδιες τιμές,αλλά όπως είπε κ κάποιος,όλο κ κανάς @λάκας θα βρεθεί να αγοράσει μία η κριση μία η ανεργία και τα capital ( και γενικά η κατάσταση που πάει προς το χειρότερο)και τα αποτελέσματα αυτά είναι. Κοινώς για κάποιους οι προσφορές και οι αγγελίες έχουν γίνει η δουλειά τους εις βάρος των άλλων. Γιαυτό λέμε μνημονια μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ναι 380 ευρώ για 370 και 470 μην χάσουμε τις συλλεκτικές κάρτες.....
Voodooman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Καλή η γκρίνια. αλλά να βλέπουμε και την άλλη πλευρά. Εχθές μπήκα να "κάνω κράτηση" (τί άλλο θα κάνουμε) στο amazon.fr για μία Aorus 580 8GB. Στο καλάθι τελική τιμή μου έβγαζε €290, όταν με το καλό γίνει διαθέσιμη. Ε, τα €320-350 που βλέπω στις αγγελίες δεν μου μοιάζουν και τόσο τρελά πια. Το θέμα είναι ότι οι RX έχουν προ πολλού χάσει το value for money χαρακτηριστικό με το οποίο ξεκίνησαν, καινούργιες ή μεταχειρισμένες. Όποιος μπορεί περιμένει, όποιος βιάζεται τα ακουμπάει όπου βρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις