Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπραβο του,καλη πωληση και ο αγοραστης φαινεται πολυ ευχαριστημενος.Σημερα το απογευμα δινω και εγω την δικη μου. :)

• Like 1
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπαρχει νομος ηθικος η της αγορας που να υπαγορευει οτι ενας καταναλωτης πρεπει παντα να ειναι χαμενος.

Για παραδειγμα ,αγορασα πριν 3 μηνες,ενα τελευταιο κομματι, ΡΧ 480, πριν ξεσπασει ο ντορος του mining απο καταστημα που ηθελε να ξεστοκαρει για να φερει τις RX580. Για τον α η β λογο αποφασισα οτι αυτη η καρτα ειναι overkill για μενα και θελω να την πουλησω. Επειδη οι τιμες στην αγορα αυτη την περιοδο ειναι υψηλες παγκοσμια και στα καταστηματα,θα επωφεληθω και καλα θα κανω γιατι ετσι λεiτoυργει το συστημα. Δεν παραποιω καμμια αποδειξη ουτε κανω συναλλαγη με καποιο καθυστερημενο νοητικα ατομο Ο καθενας ξερει τις αναγκες του ,εχει υποψη του τις τιμες και την μεγαλη ελλειψη καρτων και πραττει αναλογως.

Αν καποιος για επαγγελματικο η αναψυχης λογο θελει μια τετοια καρτα εδω και τωρα και μπορει να διαθεσει το ποσο θα το δωσει.Αν ενας αλλος ανθρωπος θελει να περιμενει για να πεσουν οι τιμες,επισης μπορει να το κανει και να αγορασει καρτα πιο φτηνα σε 4 μηνες η τα Χριστουγεννα η οποτε θελει. :)

Βλεπω ομως απο τα καταστηματα gtx 1050ti στα 200 ευρω,οποτε κατ' αναλογια αποδοσης,δεν ειναι σε τρελλα υψη μια καλη υλοποιηση RX480/580.

Overkill θα ηταν ομως αν ηταν στην κανονικη τιμη; Ελεος!!!! 

Μακαρι να της δωσουν ολοι και εσυ μαζι, αλλα δεν το βλεπω. Πραγματικα με στεναχωρει να βλεπω γνωστα ατομα του φορουμ να προσπαθουν να εκμεταλλευτουν καταστασεις, αλλωστε κακα τα ψεμματα εγινε και κουβεντα στο γνωστο θεμα.

Μπραβο του,καλη πωληση και ο αγοραστης φαινεται πολυ ευχαριστημενος.Σημερα το απογευμα δινω και εγω την δικη μου. :)

Καλοπουλητη, αλλα μπραβο δεν θα ελεγες αν δεν ειχες να δωσεις την δικια σου!!! 

Αυτο λεω αλλα μαλλον δεν θελεις να το καταλαβεις ή μηπως θελεις να σου στειλω κανα 10ευρω για να παρεις μπροστα;

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι γνωστοί-άγνωστοι,το ίδιο πράγμα είναι.

Πάντα στην πώληση θες να έχεις την μικρότερη χασούρα.

Αλλά αν Θέλουμε να είμαστε και δίκαιοι μεταξύ μας,πολύ μεγάλο ποσοστό θα κοιτάξει και το κέρδος.Αυτό ακριβώς βλέπουμε εδώ.

Για μένα κιόλας η ιστορία έχει ξεκινήσει από τους αγοραστές,παρά τους πωλητές.

Δημοσ.

Στο ματαξυ οσοι πουλησαν ή εχουν αγγελιες το βρισκουν σωστο.

Οι ιδιοι βεβαια αν βγει πχ καποια προσφορα στο Γερμανο θα κραξουν τους υπαλληλους που τα παιρνουν και τα βγαζουν αγγελιες, τα καταστηματα που λογο μη διαθεσιμοτητας ανεβαζουν τιμες κτλπ κτλπ.

ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ποσο πουλαει ο καθενας αναφερω απλα την διαφορετικη αντιμετωπιση, εαν δεν μπορει να γινει κατανοητο αυτο δεν εχω να πω τιποτα αλλο!!!

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως ποτε δεν κρινω κανενα προσωπικα για τις τιμες που βαζει στα μεταχειρισμενα,αν δεν μου αρεσει δεν αγοραζω. Αλλα η αγορα ακομη και με τα μεταχειρισμενα επηρεαζεται και απο διαφορους παραγοντες.

Ενας αλλος παραγοντας,που ηδη ανεφερα,ειναι η γενικη ελλειψη στοκ και η ανοδος των τιμων γενικα.Ξαναλεω, οταν ενα καταστημα δινει μια καλη υλοποιηση της gtx 1050ti στα 200 γιατι να μην δωσω εγω μια εξισου καλη υλοποιηση, της ΡΧ480 στα 350?Υπαρχει χαωδης διαφορα μεταξυ των δυο καρτων.

Δημοσ.

Λες οτι δεν κρίνεις πόσο πουλάει ο καθένας αλλα ουσιαστικά αυτό κάνεις... Αν βγει κάποιος που πουλησε και κραξει για την περίπτωση που λες για παράδειγμα τοτε το ξανασυζητάμε. Και εσύ δεν μπορείς να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει σωστό και λάθος σε αυτο το θέμα. Παγκοσμιως κάποιοι ενδιαφερονται για το mining και διαθεσιμοτητα δεν υπάρχει. Αν αυτοί θεωρουσαν εξωφρενικη την τιμή δε θ αγόραζαν ποτέ. Ομως την τιμή την διαμορφωνει η προσφορα και η ζητηση. Οταν υπαρχει τεραστια ζητηση και περιορισμενη προσφορα η τιμη ανεβαίνει και αφου καποιοι αγοράζουν σε αυτην την τιμη δεν καταλαβαινω που ειναι πρόβλημα. Δεν τους βάζεις το πιστόλι στο κεφάλι και λες αγορασε...

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά το κρίνεις,αλλά δεν βαριέσαι.

όλα ξεχνιούνται μόλις βάζετε κάτι σε αγγελία οι ίδιοι.

Προφανως αναφερεσαι στο προσωπο σου, αλλωστε εσυ εισαι αυτος που εχει αγγελια κατα τα λεγομενα σου οχι εγω  :-)

Δημοσ.

Λες οτι δεν κρίνεις πόσο πουλάει ο καθένας αλλα ουσιαστικά αυτό κάνεις... Αν βγει κάποιος που πουλησε και κραξει για την περίπτωση που λες για παράδειγμα τοτε το ξανασυζητάμε. Και εσύ δεν μπορείς να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει σωστό και λάθος σε αυτο το θέμα. Παγκοσμιως κάποιοι ενδιαφερονται για το mining και διαθεσιμοτητα δεν υπάρχει. Αν αυτοί θεωρουσαν εξωφρενικη την τιμή δε θ αγόραζαν ποτέ. Ομως την τιμή την διαμορφωνει η προσφορα και η ζητηση. Οταν υπαρχει τεραστια ζητηση και περιορισμενη προσφορα η τιμη ανεβαίνει και αφου καποιοι αγοράζουν σε αυτην την τιμη δεν καταλαβαινω που ειναι πρόβλημα. Δεν τους βάζεις το πιστόλι στο κεφάλι και λες αγορασε...

Ολοκληρες προτασεις μπορεις να διαβασεις; Η κρατας αυτο που θελεις; 

Δημοσ.

Προφανως αναφερεσαι στο προσωπο σου, αλλωστε εσυ εισαι αυτος που εχει αγγελια κατα τα λεγομενα σου οχι εγω  :-)

we have a winner....Μπα όχι.

εγώ δεν την έδωσα 350 κατοστάρικα πάντως.

Και να την έδινα,δεν θα ντρεπόμουν.

Δεν έβαλα κανένα μαχαίρι σε κανενός λαιμό για να την πάρει την κάρτα μου.

Και αγορές έχω κάνει από εδώ,αλλά αν δε μου αρέσει η τιμή προσπερνάω.

Δεν θα κάτσω να κρίνω κανενός την τιμή όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Βεβαια απο την μια εχει λογικα γιατι οταν ακουω mining με μια καρτα με πιανουν τα γελια...

Κοιτα να δεις

1 καρτα κοστος πχ 200€ 2€/ημερα

2 καρτες 400€ 4€/ημερα και παει λεγοντας ουσιαστικα το ιδιο πραγμα ειναι (πανω κατω)

Κατι που δεν εχουν καταλαβει πολλοι ομως (αγοραστες) ειναι οτι οταν αρχισε ο πανικος με τις τιμες η τιμη του Ethereum ηταν στα 350€ περιπου και εδω και μερες εχει πεσει στα 250€. Πραγματικα απορω με τις επενδυσεις μερικων, μιλαω παντα φυσικα για τους miners του Σ/Κ γιατι οι υπολοιποι ξερουν πολυ καλα τι κανουν.

Δημοσ.

Βεβαια απο την μια εχει λογικη γιατι οταν ακουω mining με μια καρτα με πιανουν τα γελια...

Ένας όλες αυτές είναι και λίγο δύσκολο εδώ που τα λέμε.στην Ελλάδα είμαστε
Δημοσ.

Ένας όλες αυτές είναι και λίγο δύσκολο εδώ που τα λέμε.στην Ελλάδα είμαστε

Ο συγκεκριμενος προφανως ειναι miner (μπορεις να δεις τις αγγελιες του και θα το καταλαβεις) και εχει προσβαση σε φτηνο ρευμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος προφανως ειναι miner (μπορεις να δεις τις αγγελιες του και θα το καταλαβεις) και εχει προσβαση σε φτηνο ρευμα.

εκεί αλλάζει το πράγμα,δεν μπήκα να ψάξω κιόλας.

εν το μεταξύ φαγωνόμαστε,ενώ έχω συμφωνήσει μαζί σου πιο πίσω ότι δεν είναι λογική τιμή τα 350+ :P Καλά πάμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...