liakos356 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μπαίνω καμιά φορά στο skroutz και βλέπω πώς πάνε οι τιμές από πράγματα που έχω αγοράσει. Ειδικά για την κάρτα αυτή κοιτάζω πώς πάει η τιμή της για να την κάνω crossfire. Τώρα τελευταία όμως βλέπω διαθέσιμη μόνο την 580, λες και ανακάλεσαν όλες τις 480 και τους άλλαξαν αυτοκόλλητο. Γνωρίζει κανείς αν η 580 γίνεται crossfire με την 480 και αν ναι, για τι απόδοση μιλάμε? Ενδιαφέρομαι για το μοντέλο στα 8gb. 1
cpttony Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Αρχικά, οι 480 θα πάψουν να κυκλοφορούν στην αγορά κάποια στιγμή, εφόσον η 580 είναι στην αγορά (λογικά αυτές που βλέπεις να υπάρχουν στο skroutz είναι υπολείμματα). Η 580 είναι ένα rebrand της 480 με αλλαγές στους χρονισμούς και στην αρχιτεκτονική. Δεύτερον, απ' αυτά που διάβασα οι 480 & 580 κάνουν crossfire, με τις επιδόσεις να είναι κοντά στις αντίστοιχες όπως με 2x 480. Τρίτον, ο λόγος που θες να κάνεις CF είναι το gaming ή mining? Αν αφορά gaming θα έλεγα ότι δεν αξίζει, εκτός και αν μιλάμε για 144Hz ή/και μεγάλες αναλύσεις. Λίγα είναι εξάλλου τα παιχνίδια που κάνουν σωστό scale και στις δύο κάρτες. Συνεπώς, ψηφίζω να μείνεις όπως είσαι. Αν πάλι θες για mining, δεν πιστεύω να βρεις εύκολα σε λογική τιμή είτε νέα ή μεταχειρισμένη. Υ.Γ Νομίζω ότι έπρεπε να ρωτήσεις εδώ. 3
liakos356 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μόνο για gaming μιλάμε και μάλιστα σε 1080/60fps. Προς το παρόν είμαι καλά, αλλά μελλοντικά δεν ξέρω. Και εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα με μία μόνο καλή κάρτα, αλλά για αυτά τα επίπεδα επιδόσεων μιλάμε για nvιdia 1080 με τιμές κοντά στο χιλιάρικο. Για quick and dirty solution το ρωτάω.
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Τις έχουν εξαφανίσει οι miners και για αυτό δεν υπάρχουν ούτε διαθέσιμες 580 και οι τιμές τους είναι στο θεό. Ακόμα και μεταχειρισμένες 480 αν δεις, πωλούνται ακόμα και παραπάνω από ότι αγοράστηκαν
ChimairaX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Παγκοσμίας κλίμακας πρόβλημα: https://www.youtube.com/watch?v=PlGLK4-3-Rc
ASDIC Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 για 1080p@60Hz μια 580 φτανει δεν χρειαζεσαι Crossfire.... 3
Matrix7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Τις έχουν εξαφανίσει οι miners και για αυτό δεν υπάρχουν ούτε διαθέσιμες 580 και οι τιμές τους είναι στο θεό. Ακόμα και μεταχειρισμένες 480 αν δεις, πωλούνται ακόμα και παραπάνω από ότι αγοράστηκαν Σοβαρά,υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα δώσει 350 για μεταχειρισμένη 480;Εγώ 190 την έδωσα πριν κανά δίμηνο,τόσο θα την έδινα κ τώρα 1
Chrysostomos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Και όμως τις δώσαμε-τις αγόρασαν. δεν θα τις πάρουν άτομα για να παίξουν παιχνίδι σε αυτά τα χρήματα. 3
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Φευγουν σαν ζεστες τυροπιττες κυριως στο εξωτερικο, σε τρελλες τιμες.Ριξτε μια ματια στο ebay για παραδειγμα. 1
cliobaccarra Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ε καλα οτι πουληθηκε πουληθηκε, ερχονται νεες διαθεσιμοτητες απο τις εταιρειες ετσι και αλλιως. Πιστευω καμια βδομαδα θα κρατησει το παρτι ακομα μετα εχει να πεσει κλαμα. Ειδη το νομισμα πεφτει και οι τιμη ρευματος στην Ελλαδα ακριβη για τετοιου ειδους ρισκα. Οποιος το εκανε μηνες πριν αξιζε. Δυστυχως οταν φτασει κατι να ακουστει τοσο πολυ ειναι ειδη αργα. Ποιος θα ξεκινησει τωρα να αγοραζει καρτες για να στησει μηχανημα σε καμια βδομαδα;; Να δεσμευσει τα ωραια του λεφτακια με την προυποθεση να κανει αποσβεση σε 3-4 μηνες αν η τιμη μεινει ετσι. Η δυσκολια εξορυξης μεσα σε μιαμιση βδομαδα ανεβηκε 13%, η δυσκολια σε 2-3 μηνες θα ειναι η διπλη και αν η τιμη μεινει οπως ειναι θα μιλαμε για αποσβεση 7-8 μηνων ισως και παραπανω. Συμπερασμα? Μονο οσοι εχουν τσαμπα ρευμα βλεπω να συνεχιζουν. Στο εξωτερικο εχουν και αλλες τιμες ρευματος. *edit* Δειτε και ποσες αγγελιες παιζουν για τετοιο hardware καποιοι αρχισαν να πουλανε... γεμισαμε με celeron g3900 και μητρικες με μπολικες pci. Αλλοι πουλανε ντουζινες καρτες... ε ρε γλεντια. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2017 από cliobaccarra 6
spy94 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ε καλα οτι πουληθηκε πουληθηκε, ερχονται νεες διαθεσιμοτητες απο τις εταιρειες ετσι και αλλιως. Πιστευω καμια βδομαδα θα κρατησει το παρτι ακομα μετα εχει να πεσει κλαμα. Ειδη το νομισμα πεφτει και οι τιμη ρευματος στην Ελλαδα ακριβη για τετοιου ειδους ρισκα. Οποιος το εκανε μηνες πριν αξιζε. Δυστυχως οταν φτασει κατι να ακουστει τοσο πολυ ειναι ειδη αργα. Ποιος θα ξεκινησει τωρα να αγοραζει καρτες για να στησει μηχανημα σε καμια βδομαδα;; Να δεσμευσει τα ωραια του λεφτακια με την προυποθεση να κανει αποσβεση σε 3-4 μηνες αν η τιμη μεινει ετσι. Η δυσκολια εξορυξης μεσα σε μιαμιση βδομαδα ανεβηκε 13%, η δυσκολια σε 2-3 μηνες θα ειναι η διπλη και αν η τιμη μεινει οπως ειναι θα μιλαμε για αποσβεση 7-8 μηνων ισως και παραπανω. Συμπερασμα? Μονο οσοι εχουν τσαμπα ρευμα βλεπω να συνεχιζουν. Στο εξωτερικο εχουν και αλλες τιμες ρευματος. Τα λέμε τελευταία αλλά γινόμαστε κακοί.Όποιος έχει προσπαθήσει ή έστω έχει μία επαφή ήξερε ότι δεν αξίζει εξαρχής(για το διάστημα της τρέλας τελευταία το λέω) Πάντως το διάστημα που υπολογίζεις εγώ το βλέπω κοντά στο μήνα και όχι βδομάδα.
cliobaccarra Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Τα λέμε τελευταία αλλά γινόμαστε κακοί.Όποιος έχει προσπαθήσει ή έστω έχει μία επαφή ήξερε ότι δεν αξίζει εξαρχής(για το διάστημα της τρέλας τελευταία το λέω) Πάντως το διάστημα που υπολογίζεις εγώ το βλέπω κοντά στο μήνα και όχι βδομάδα. Βδομαδα εννοω το διαστημα που γινεται το παρτυ με τις αγγελιες, οχι οτι θα σκασει το νομισμα. Αν εννοεις το νομισμα συμφωνω μαζι σου και δινω και κατι παραπανω. Ομως η βδομαδα πιστευω ειναι αρκετη ωστε να παραδωθουν οι καρτες απο τα μεγαλα καταστημα, (amazon, newegg κτλπ) σε αυτους που εχουν παραγγειλει.. Μολις μπουνε και αυτες οι καινουγιες καρτες εν λειτουργια η δυσκολια θα αυξηθει πολυ και θα απομενει λιγοτερο περιθωριο κερδους. Σε καμια βδομαδα πιστευω θα αρχισουν να μειωνονται αισθητα και οι τιμες στις αγγελιες μολις σταματησει η ζητηση. Ειδωμεν.... 1
spy94 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Βδομαδα εννοω το διαστημα που γινεται το παρτυ με τις αγγελιες, οχι οτι θα σκασει το νομισμα. Αν εννοεις το νομισμα συμφωνω μαζι σου και δινω και κατι παραπανω. Ομως η βδομαδα πιστευω ειναι αρκετη ωστε να παραδωθουν οι καρτες απο τα μεγαλα καταστημα, amazon, newegg κτλπ) σε αυτους που εχουν παραγγειλει.. Μολις μπουνε και αυτες οι καινουγιες καρτες εν λειτουργια η δυσκολια θα αυξηθει πολυ και θα απομενει λιγοτερο περιθωριο κερδους. Σε καμια βδομαδα πιστευω θα αρχισουν να μειωνονται αισθητα και οι τιμες στις αγγελιες μολις σταματησει η ζητηση. Ειδωμεν.... Κατάλαβα εξαρχής τι εννοούσες αλλά πολλοί εδω μέσα αργούν λίγο να ακολουθήσουν τις εξελίξεις ή απλά δεν πιστεύουν ότι τα δεδομενα αλλάζουν τόσο γρήγορα.Γιαυτό δίνω κοντά στο μήνα να συνεχίσουμε να βλέπουμε rx 480 350€.Τέσπα καλά τα λες..είδωμεν
comfuzio Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Σοβαρά,υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα δώσει 350 για μεταχειρισμένη 480;Εγώ 190 την έδωσα πριν κανά δίμηνο,τόσο θα την έδινα κ τώρα 190 την rx480? θέλω και γω άλλη μία για CF!!!!(8gb)
~Palpatin~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Τα λέμε τελευταία αλλά γινόμαστε κακοί.Όποιος έχει προσπαθήσει ή έστω έχει μία επαφή ήξερε ότι δεν αξίζει εξαρχής(για το διάστημα της τρέλας τελευταία το λέω) Πάντως το διάστημα που υπολογίζεις εγώ το βλέπω κοντά στο μήνα και όχι βδομάδα. Εγώ βαρέθηκα να το λέω, βέβαια οι "επιστήμονες" για κάποιο λόγο γράφουν ότι κάνω λάθος και είναι λογική τιμή τα 350-400€ των 470/570/480/580. Προσωπικά δεν σκάβω αλλά τόσο άσχετος δεν είμαι, αυτοί που έσκαβαν μέχρι και τα 50-60€ το νόμισμα ήταν οι σωστοί μετά έκανε το μπαμ και πλέον σκάβει και η κουτση Μαρία. Αλλά όπως είπαν εγώ δεν ξέρω!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις