jek20 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, Προσφατα πήγα στο εξωχικο μετά απο αρκετό καιρό και ειδα οτι στην συνδεση που εχω εκει, Wind 24αρα, απο τα 8.000 Kbps downstream μου το μειωσαν στα 6.000 Kbps, και ακομα πιο παλια, οταν ειχαν πρωτοβάλει την σύνδεση, ηταν στα 10.000 Kbps και μου το είχαν κατεβάσει αργοτερα στα 8.000 Kbps (παλι έτσι,δηλάδη δεν υπηρχε μεγάλη κίνηση στην γραμμή) αλλά δεν είχα κάνει κάτι τότε, γιατι δεν μου φάνηκε μεγάλη η διαφορά. Τι γίνεται? Οσο παει το μειωνουν επειδη δεν πολυπατάω το χειμώνα στο εξωχικό? Να τους πάρω τηλ και να δηλώσω βλάβη? Θα κάνουν τίποτα ή θα μου πετάξουν το κλασίκο "Μέχρι τόσο φτάνει εκεί η γραμμή σας" ?
SakislolGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δηλαδή εσύ έχεις μια γραμμή στο εξοχικό και την πληρώνεις τζάμπα τους 7-8 μήνες που δεν είσαι εκεί. Το θεωρώ απίθανο να εντοπίζουν αυτόματα τις "ανενεργές" γραμμές και να ρίχνουν το priority, ωστόσο πάρε τους τηλέφωνο να σου κάνουν έναν έλεγχο -εξ αποστάσεως-. Ίσως μια εξ αποστάσεως επανεκκίνηση της γραμμής βοηθήσει...
jek20 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δηλαδή εσύ έχεις μια γραμμή στο εξοχικό και την πληρώνεις τζάμπα τους 7-8 μήνες που δεν είσαι εκεί. Το θεωρώ απίθανο να εντοπίζουν αυτόματα τις "ανενεργές" γραμμές και να ρίχνουν το priority, ωστόσο πάρε τους τηλέφωνο να σου κάνουν έναν έλεγχο -εξ αποστάσεως-. Ίσως μια εξ αποστάσεως επανεκκίνηση της γραμμής βοηθήσει... Οχι, πηγαινα μερικα σαββατοκυριακα. Οk, θα τσεκαρω και την εσωτερικη καλωδίωση, αν και έχει αλλαχθεί πολύ πρόσφατα.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 δεν σου μειωνουν την ταχυτητα.αν το κανουν που δεν εχουν λογο φαινεται στο margin της γραμμης συνηθως.σηκωσε χαρακτηριστικα.υπαρχουν πολλοι λογοι να χασεις σε ταχυτητα.crosstalk,καλωδιακες βλαβες και αλλα τοσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα