Προς το περιεχόμενο

Adoptor gia joypad ps2 se pc

panaitolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera.Kserei kaneis pou mporw na vrw ena adaptora gia na sindeso to joypad tou play station se thira usb tou pc?Exw akousei oti iparxei alla den vrika kapoia sigekrimeni pliroforia epi tou thematos sti ligi ora pou epsaksa.Vasika to thelw mono kai mono gia to pro evolution to 3 kathws apo oti dokimasa to podosferaki den pezetai me alla xeiristiria.Thanks

Δημοσ.
Kalispera.Kserei kaneis pou mporw na vrw ena adaptora gia na sindeso to joypad tou play station se thira usb tou pc?Exw akousei oti iparxei alla den vrika kapoia sigekrimeni pliroforia epi tou thematos sti ligi ora pou epsaksa.Vasika to thelw mono kai mono gia to pro evolution to 3 kathws apo oti dokimasa to podosferaki den pezetai me alla xeiristiria.Thanks

εχεις pm

Δημοσ.

Tora tha theorithei aggelia alla mia pou to efere i kouventa eho dyo adaptores periseuma apo to play.com. Eixa paraggeilei mpolikous gia kapoious filous alla merikous den tous afine i ginaika tous na paiksoun pes :) . Einai usb se 2 ps2 gameports me to cd twn drivers sfragismenoi kanonika. 15 euro ekastos. Opoios endiaferetai pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...