PhantoM47 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλημέρα, χθες χτύπησε η κάρτα γραφικών μου (gtx 780 ghz edition) και ψάχνοντας σήμερα διαπίστωσα πόλη μεγάλη αύξηση στην τιμή όπως και μη διαθεσιμότητα σε σχέση με πριν 1 μηνα σε πολλές κάρτες γραφικών, η καλυτερη προσφορα που βρήκα σε διαθεσιμότητα/λεφτάείναι από το πλαίσιο η GTX 1060 6gb gigabyte windforce OC στα 340 euro και παράδοση σε 3 μέρες. προς το παρόν το pc μπορεί να ανοίξει με μια παλιά gts 450 που υπήρχε διαθέσιμη αλλα μιας και δεν σηκώνει πολλά πολλά επείγει η αντικατάσταση της,γνωρίζετε τι γίνετε με το θέμα διαθεσιμότητας/αύξηση τιμών? να αγοράσω τώρα η να περιμένω λίγο (1-2 εβδομάδες) μήπως και αλλάξει κάτι?-ευχαριστώ!
καμένος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 φιλε και εγω αυτο ακριβως το θεμα αντιμετωπιζω εδω και καμια εβδομαδα.χαλασε η hd 7870 που ειχα και προσπαθω να αγορασω μια gtx1060 6gb.εχω παραγγειλει απο 6 διαφορετικα καταστηματα και καθε φορα μου ακυρωναν την παραγγελια λεγοντας οτι υπαρχει τεραστια ελλειψη και μετα παραγγελνα απο αλλο καταστημα. εαν και παλι μου ακυρωθει η παραγγελια μπορει να παρω απο πλαισιο και εγω δυστυχως. προσωπικα δεν ξερω να σου απαντησω,ας δουμε τι θα πουν και οι πιο εμπειροι.
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Σε 1.5 μήνα περίπου θα βγεί και η καινούργια σειρά της amd οποτε θα έλεγα αξίζει η αναμονή εκτος και αν καίγεσαι οπωσδήποτε να πάρεις κάρτα οποτε αγοράζεις τώρα
Sheogorath Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλοκαίρι είναι, κάντε κανα μπάνιο, και παιχνίδια από Σεπτέμβρη. Δεν αξίζει τώρα. 11
mkp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 φιλε και εγω αυτο ακριβως το θεμα αντιμετωπιζω εδω και καμια εβδομαδα.χαλασε η hd 7870 που ειχα και προσπαθω να αγορασω μια gtx1060 6gb.εχω παραγγειλει απο 6 διαφορετικα καταστηματα και καθε φορα μου ακυρωναν την παραγγελια λεγοντας οτι υπαρχει τεραστια ελλειψη και μετα παραγγελνα απο αλλο καταστημα. εαν και παλι μου ακυρωθει η παραγγελια μπορει να παρω απο πλαισιο και εγω δυστυχως. προσωπικα δεν ξερω να σου απαντησω,ας δουμε τι θα πουν και οι πιο εμπειροι. και εγώ ακριβός τα ίδια, μου χάλασε η κάρτα, παντού μου λέγανε ότι υπαρχή τεράστια ελλείψει, και είπα δεν βαριεσαι θα πληρώσω κάτι παραπάνω και πήρα μια από το πλαίσιο, (σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγγελία την είχα στα χέρια μου!)
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 και εγώ ακριβός τα ίδια, μου χάλασε η κάρτα, παντού μου λέγανε ότι υπαρχή τεράστια ελλείψει, και είπα δεν βαριεσαι θα πληρώσω κάτι παραπάνω και πήρα μια από το πλαίσιο, (σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγγελία την είχα στα χέρια μου!) Ποιά κάρτα αγόρασες απο το Πλαίσιο;
mkp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ποιά κάρτα αγόρασες απο το Πλαίσιο; msi gtx 1080 gaming x στα 679 ευρώ μου έπιασε τον κώλο δεν λέω άλα τα άλλα καταστήματα που είχανε GTX1080 στα 530 ευρώ μου λέγανε ότι είναι άγνωστο ποτέ θα την φέρουνε. 1
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 msi gtx 1080 gaming x στα 679 ευρώ μου έπιασε τον κώλο δεν λέω άλα τα άλλα καταστήματα που είχανε GTX1080 στα 530 ευρώ μου λέγανε ότι είναι άγνωστο ποτέ θα την φέρουνε. Ε και εσύ έπρεπε να περιμένεις λίγο!
mkp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ε και εσύ έπρεπε να περιμένεις λίγο! ε τώρα για 150 ευρώ δεν άξιζε να περιμένω κάνα μήνα (ίσος και περισσότερο) με την iGPU
cabdik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 ααααααχχχ....., βρηκαν ευκαιρια τα καταστηματα να βγαλουν κανα εξτραδακι.....!!! και καλα κανουν.......!! αφου ειμαστε ανυπομονοι...... καλα να μας κανουν...! οχι +150€...., +300 επρεπε να βαλουν καπελο...!! κι εγω το ιδιο θα εκανα... ελα..... να ακουω προσφορες για την RX 570 4gb .........280 ειπατε κυριε? ο επομενος....290....??? ο επομενος...300.......??? 2
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 ααααααχχχ....., βρηκαν ευκαιρια τα καταστηματα να βγαλουν κανα εξτραδακι.....!!! και καλα κανουν.......!! αφου ειμαστε ανυπομονοι...... καλα να μας κανουν...! οχι +150€...., +300 επρεπε να βαλουν καπελο...!! κι εγω το ιδιο θα εκανα... ελα..... να ακουω προσφορες για την RX 570 4gb .........280 ειπατε κυριε? ο επομενος....290....??? ο επομενος...300.......??? Άμα της έχεις τινάξει τα πέταλα στο OC ξέχασε το... 1
cabdik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Άμα της έχεις τινάξει τα πέταλα στο OC ξέχασε το... ναι την εχω σκαρτο μηνα και της εχω αλλαξει .....τα φωτα...........!!!!! δες εδω... 1
toyo73 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 ααααααχχχ....., βρηκαν ευκαιρια τα καταστηματα να βγαλουν κανα εξτραδακι.....!!! και καλα κανουν.......!! αφου ειμαστε ανυπομονοι...... καλα να μας κανουν...! οχι +150€...., +300 επρεπε να βαλουν καπελο...!! κι εγω το ιδιο θα εκανα... ελα..... να ακουω προσφορες για την RX 570 4gb .........280 ειπατε κυριε? ο επομενος....290....??? ο επομενος...300.......??? Η ανυπομονησια του καθενος ειναι διαφορετικη.Αλλος στο φαγητο.Αλλος στο πηδημα.Αλλος στα αυτοκινητα και αλλος στα παιχνιδια και στις καρτες. 2
ksideras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 καλησπερα σε ολους να κανω μια ερωτησει κοιταζω μια 1070 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01GRCYPE6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 μπορω να την παραγγειλω κανονικα απο αμαζον η εχω καποιο θεμα ροταω τους εμπειρους γιατι θα ειναι η πρωτη αγορα απο εξωτερικο ευχαρηστω για τον χρονο σας
siracos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Αφού είναι από Αγγλία που είναι ακόμα στην Ευρωπαική ένωση δεν έχεις κανένα πρόβλημα στο να την παραγγείλεις . Αυτή που δείχνεις όμως δεν είναι διαθέσιμη , είναι για προπαραγγελία (όπως οι περισσότερες σήμερα) με άγνωστο χρόνο παράδοσης .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα