Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, meletis_m είπε

@papoys1

Μου τελειώσε το χύμα μελάνι απο το εξωτερικό . Αγόρασα απο το παρακάτω κατάστημα : https://www.euro-jet.gr/ ( 1η φορά αγοράζω) , χυμα έγχρωμο και μάυρο . Για τα μελανοδοχεία HP 650 

Με τη 1η ευκαιρια θα πάρω ενα πολυμηχάνημα με τονερ λόγω αυξημένου όγκου εκτυπώσεων.Μονο εγω ασχολούμαι όποτε ειμαι στο γραφείο με τους πειραματισμούς γεμίσματος μελανιων . Τις περισσότερες φορέςπαίρνει γνήσια μελανοδοχεια . 22€ /2 εβδομαδες δινει πλέον λόγω όγκου . Να τελειωσει το Lockdown και θα πάρω πολυμηχάνημα .

Κι εγώ από αυτό αγοράζω στη Στουρνάρη αλλά είναι και ο αδελφός της στη γειτονιά μου στα Γλυκά Νερά.

Αν έχεις πολλές εκτυπώσεις πας σε ένα λέιζερ και ησυχάζεις. Είναι μπελάς το συνεχές γέμισμα. 

• Like 1
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, smpt είπε

παππού, δώσε κανένα link για τα γλυκά νερά, γιατί είναι δύσκολο να κατευθύνω στην Στουρναρη

Επειδή πηγαίνω και εγώ εκεί, μετά από υπόδειξη του @Pappous που έχει  master στα μελάνια lol 

Υγείας 1, Λεοντάριο 153 51

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, smpt είπε

παππού, δώσε κανένα link για τα γλυκά νερά, γιατί είναι δύσκολο να κατευθύνω στην Στουρναρη

Ότι είπε ο από πάνω. Εδώ είναι τηλέφωνο δεν θυμάμαι πάρε Αθήνα Στουρνάρη που είναι η αδελφή του 210-3845268 να σου δώσουν τηλέφωνο γιατί συνήθως δεν είναι εκεί συνέχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσοχή με το τόνερ να φοράτε γάντια και μάσκα είναι καρκινογόνο. Αν σας πέσει στα χέρια το ξεπλένετε με κρύο νερό και όχι ζεστό το λέει και στο βίντεο.

https://youtu.be/sBt3X0yldtU?list=PL1l78n6W8zyplTpDFXmFJYSpYTcWG2dpB&t=252

Επεξ/σία από neo80
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω ένα πρόβλημα

Γεμισα προχθες το εγχρωμο μελανι σε μαγαζί εκτυπωσε καμμια δεκαρια φορές αλλα σήμερα μου βγάζει μηνυμα οτι το εγχρωμο μελανι έχει τελειώσει και απο την ώρα που βγάζει το μηνυμα δεν εκτυπωνει

Ο εκτυπωτης μου είναι ο HP Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One

Πως μπορώ να το λύσω το θέμα;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Καλησπερα.

Εχω ένα πρόβλημα

Γεμισα προχθες το εγχρωμο μελανι σε μαγαζί εκτυπωσε καμμια δεκαρια φορές αλλα σήμερα μου βγάζει μηνυμα οτι το εγχρωμο μελανι έχει τελειώσει και απο την ώρα που βγάζει το μηνυμα δεν εκτυπωνει

Ο εκτυπωτης μου είναι ο HP Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One

Πως μπορώ να το λύσω το θέμα;

Τοιυς ειχες πει για ποιον εκτυπωτη ειναι? Καποιοι εκτυπωτες συνεχιζουν να τυπωνουν ακομα κι αν λενε οτι εχει τελειωσει κι αλλοι οχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, smpt είπε

πίσω στο μαγαζί που στο γεμισε

7 ώρες πριν, Crybal είπε

Τοιυς ειχες πει για ποιον εκτυπωτη ειναι? Καποιοι εκτυπωτες συνεχιζουν να τυπωνουν ακομα κι αν λενε οτι εχει τελειωσει κι αλλοι οχι.

Ολοκληρο τον εκτυπωτη του εφερα στο μαγαζι

Τεσπα απο τι ειδα ο εκτυπωτης έχει προστασία αυτοματη που που μπλοκαρει τα αναγεμισμενα μελανια

εκτος απ αυτο είδα οτι το μελανι του εκτυπωτη αυτου κανει μονο 9 €(γνησιο) και στο μαγαζι πληρωσα 14€ για αναγεμισμενο

Θα παρω την αλλη βδομαδα γνησιο 

Επεξ/σία από JTRGamer
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδες επαναφερω το θεμα

Εχει καποιος ακρη για μαυρο μελανι χυμα για inkjet σε καλη τιμη?

Ευχαριστω εκ των προτερων

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...