Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις παρελαβα και εγω πριν λιγο

Αψογη για τα € της

Λιγο μεγαλυτερη γωνια θεασης να ειχε και θα ηταν 1000% vfm

Το μεταλλικο που πιανει η καμερα ειναι πολυ καλο και σουπερ χρησιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα την κάμερα, αλλά η ποιότητα της εγγραφής βίντεο μου φαίνεται πολύ κακή. Είδα μερικά review στο internet για την κάμερα και το βίντεο που τραβούσε σε σχετικά χαμηλό φωτισμό στα review ήταν πολύ καλό. Η δικιά μου τραβάει όπως οι webcam δεκαετίας... Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Σκέφτομαι να την επιστρέψω αύριο στα public.

Untitled-1.jpg

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα την κάμερα, αλλά η ποιότητα της εγγραφής βίντεο μου φαίνεται πολύ κακή. Είδα μερικά review στο internet για την κάμερα και το βίντεο που τραβούσε σε σχετικά χαμηλό φωτισμό στα review ήταν πολύ καλό. Η δικιά μου τραβάει όπως οι webcam δεκαετίας... Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Σκέφτομαι να την επιστρέψω αύριο στα public.

Untitled-1.jpg

2 βίντεο που ανέβασα ήταν κατά τις 5 τα ξημερώματα το ένα. Η ποιότητα είναι αρκετά καλή, ίσως έχει θέμα η δικιά σου , ανέβασε κάποιο δήγμα.

Το γατί τα σπάει :-)

Δημοσ.

Εγω ειδα διαφορα reviews στο internet και τελικα προτιμησα την go pro session. Οκ 100 ευρω παραπανω αλλα πιστευω τα αξιζει.

Καλα 100€ διαφορα ειναι τεραστια

200% πανω σχεδον αλλα αφου σ αρεσει εσενα οκ :)

Δημοσ.

Καλα 100€ διαφορα ειναι τεραστια

200% πανω σχεδον αλλα αφου σ αρεσει εσενα οκ :)

Ναι αλλα βαλε οτι η gopro ειναι αδιαβροχη και εχει mount για κρανος ενω στην polaroid πρεπει να τα αγορασεις, μειωνετε κι αλλο η τιμη.
Δημοσ.

παρελαβα και εγω μια χαρα...τρελο vfm η καμερα,, ευχαριστουμε ton topic starter!

Sta 170 eyro go pro φυσικα θα παιρνα κι εγώ. αλλα σκέψου οτι τα 100 ευρώ που γλιτωνεις παιρνεις ηχομπαρα jvc 62 € και ποντικι mx 36€ -για να κανω συνδεση με τις αλλες προσφορες- καιμε τα ρεστα και ενα καφέ :)

Θέλω να πω οτι το νοημα της προσφορας λογω κρισης ειναι η εξοικονομηση χρηματων σε συνδυασμο με το να ικανοποιεις την αναγκη φωτογραφιας-ηχου κτλ. και οχι ποιο ειναι το καλυτερο προιον για να καλυψει αυτή την αναγκη. Δηλαδή αν μπορω να καλυψω το minimum των απαιτήσεων μου ( ο καθένας μας το οριζει αυτό)  με την προσφορά -το κανω και γλιτώνω και τα χρηματα που θα εδινα για την αγορά του top προιοντος στην κατηγορία του.  Εδώ βεβαια υπάρχει η παγιδα της χαμηλής τιμής που μας κανει να αγοραζουμε σαπακια.. Η συγκεκριμενη προσφορα δεν ειναι ομως. 

Υ.Γ. περιμενω πληροφοριες απο οποιον αγορασε υποβρυχια θηκη

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα βαλε οτι η gopro ειναι αδιαβροχη και εχει mount για κρανος ενω στην polaroid πρεπει να τα αγορασεις, μειωνετε κι αλλο η τιμη.

Το mount για το κρανος απο εξωτερικο εχει η αγορα του 5-6 € και η αδιαβροχη θηκη γ την συγκεκριμενη 10€

Τα παρελκομενα απο εξωτερικο ειναι φθηνα,εδω ελλαδα τα εχουν πανακριβα.

Δημοσ.

Το mount για το κρανος απο εξωτερικο εχει η αγορα του 5-6 € και η αδιαβροχη θηκη γ την συγκεκριμενη 10€

Τα παρελκομενα απο εξωτερικο ειναι φθηνα,εδω ελλαδα τα εχουν πανακριβα.

Δεν δίνεις κανένα link που τα βρήκες τόσο διότι με ενδιαφέρει να αγοράσω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...