lionheart75 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Την παρέλαβα και εγώ κανονικά σημερα το απογευμα απο το κατάστημα της επιλογής μου. Όλα καλά.
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μολις παρελαβα και εγω πριν λιγοΑψογη για τα € τηςΛιγο μεγαλυτερη γωνια θεασης να ειχε και θα ηταν 1000% vfmΤο μεταλλικο που πιανει η καμερα ειναι πολυ καλο και σουπερ χρησιμο. 1
ZONIMOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 το παρελαβα κι εγω. Σουπερ καμερα! Ευχαριστω τον TS! 1
harris84firefox Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Σήμερα παρέλαβα την κάμερα, αλλά η ποιότητα της εγγραφής βίντεο μου φαίνεται πολύ κακή. Είδα μερικά review στο internet για την κάμερα και το βίντεο που τραβούσε σε σχετικά χαμηλό φωτισμό στα review ήταν πολύ καλό. Η δικιά μου τραβάει όπως οι webcam δεκαετίας... Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Σκέφτομαι να την επιστρέψω αύριο στα public.
denthnpalevw Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δες eBay. Έχει πολλά. Φθηνά. Κατά πόσο θα κάνουν δουλειά άγνωστο.
Chrisl7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Σήμερα παρέλαβα την κάμερα, αλλά η ποιότητα της εγγραφής βίντεο μου φαίνεται πολύ κακή. Είδα μερικά review στο internet για την κάμερα και το βίντεο που τραβούσε σε σχετικά χαμηλό φωτισμό στα review ήταν πολύ καλό. Η δικιά μου τραβάει όπως οι webcam δεκαετίας... Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Σκέφτομαι να την επιστρέψω αύριο στα public. 2 βίντεο που ανέβασα ήταν κατά τις 5 τα ξημερώματα το ένα. Η ποιότητα είναι αρκετά καλή, ίσως έχει θέμα η δικιά σου , ανέβασε κάποιο δήγμα. Το γατί τα σπάει
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Waterproof housing κάτω απο 20αρικο παίζει? http://www.ebay.com/itm/45M-Waterproof-Dustproof-Housing-Protective-Case-For-Polaroid-Cube-Cube-Camera-/172355505021?hash=item2821304b7d:g:3ssAAOSwgApW~jzI
parlapipas25 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Εγω ειδα διαφορα reviews στο internet και τελικα προτιμησα την go pro session. Οκ 100 ευρω παραπανω αλλα πιστευω τα αξιζει.
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Εγω ειδα διαφορα reviews στο internet και τελικα προτιμησα την go pro session. Οκ 100 ευρω παραπανω αλλα πιστευω τα αξιζει.Καλα 100€ διαφορα ειναι τεραστια 200% πανω σχεδον αλλα αφου σ αρεσει εσενα οκ
TheAccountant Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 τι γινεται ρε παιδια...ολοι εχετε παραλαβει... εγω στο πηγαδι κατουρησα? ακομα σε αναμονη....
parlapipas25 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλα 100€ διαφορα ειναι τεραστια 200% πανω σχεδον αλλα αφου σ αρεσει εσενα οκ Ναι αλλα βαλε οτι η gopro ειναι αδιαβροχη και εχει mount για κρανος ενω στην polaroid πρεπει να τα αγορασεις, μειωνετε κι αλλο η τιμη.
avacan23 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 παρελαβα και εγω μια χαρα...τρελο vfm η καμερα,, ευχαριστουμε ton topic starter! Sta 170 eyro go pro φυσικα θα παιρνα κι εγώ. αλλα σκέψου οτι τα 100 ευρώ που γλιτωνεις παιρνεις ηχομπαρα jvc 62 € και ποντικι mx 36€ -για να κανω συνδεση με τις αλλες προσφορες- καιμε τα ρεστα και ενα καφέ Θέλω να πω οτι το νοημα της προσφορας λογω κρισης ειναι η εξοικονομηση χρηματων σε συνδυασμο με το να ικανοποιεις την αναγκη φωτογραφιας-ηχου κτλ. και οχι ποιο ειναι το καλυτερο προιον για να καλυψει αυτή την αναγκη. Δηλαδή αν μπορω να καλυψω το minimum των απαιτήσεων μου ( ο καθένας μας το οριζει αυτό) με την προσφορά -το κανω και γλιτώνω και τα χρηματα που θα εδινα για την αγορά του top προιοντος στην κατηγορία του. Εδώ βεβαια υπάρχει η παγιδα της χαμηλής τιμής που μας κανει να αγοραζουμε σαπακια.. Η συγκεκριμενη προσφορα δεν ειναι ομως. Υ.Γ. περιμενω πληροφοριες απο οποιον αγορασε υποβρυχια θηκη 1
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ναι αλλα βαλε οτι η gopro ειναι αδιαβροχη και εχει mount για κρανος ενω στην polaroid πρεπει να τα αγορασεις, μειωνετε κι αλλο η τιμη. Το mount για το κρανος απο εξωτερικο εχει η αγορα του 5-6 € και η αδιαβροχη θηκη γ την συγκεκριμενη 10€ Τα παρελκομενα απο εξωτερικο ειναι φθηνα,εδω ελλαδα τα εχουν πανακριβα.
lionheart75 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Το mount για το κρανος απο εξωτερικο εχει η αγορα του 5-6 € και η αδιαβροχη θηκη γ την συγκεκριμενη 10€ Τα παρελκομενα απο εξωτερικο ειναι φθηνα,εδω ελλαδα τα εχουν πανακριβα. Δεν δίνεις κανένα link που τα βρήκες τόσο διότι με ενδιαφέρει να αγοράσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις