Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βγαλε μας απο το σκοταδι

Θελουμε να μαθουμε αν αξιζει τελικα.

Φίλε Στέλιο, αν θυμάμαι καλά είχες πάρει την Rollei 500 που ήταν (είναι) διαμαντάκι ...

Γιατί ψάχνεσαι γι' αυτή? :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε Στέλιο, αν θυμάμαι καλά είχες πάρει την Rollei 500 που ήταν (είναι) διαμαντάκι ...

Γιατί ψάχνεσαι γι' αυτή? :-)

Για να εχω μια στο αμαξι σαν dash cam και μια παντα μαζι σε διακοπες κτλπ (+ εχω και μια gopro hero) :)

Έλα ντε?

Ρε πασα μου θα την παραλαβω δεν την πουλησω οποτε... ;) θα την κρατησω δεν αλλαζω γνωμη :P

Ξερεις εσυ γιατι το λεω :) :)

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

Ίσως είναι και η πρώτη φορτιση αλλά με 1080p 60hz και wi-fi να βλέπεις τι γράφεις και μετά playback και αποστολή τα βιντεάκια στο κινητό η μπαταρία ξελιγωνεται στο φτερό κάνα 30λεπτο το πολυ μπορείς να σχοληθεις. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη να γράψω χωρίς να είναι συνδεμένο στο κινητό. Θα την δοκιμάσω αυριο

• Like 1
Δημοσ.

Για να εχω μια στο αμαξι σαν dash cam και μια παντα μαζι σε διακοπες κτλπ (+ εχω και μια gopro hero) :)

Ρε πασα μου θα την παραλλαβω δεν την πουλησω οποτε... ;) θα την κρατησω δεν αλλαζω γνωμη :P

Ξερεις εσυ γιατι το λεω :) :)

Χαχα..το πασα μου με σκότωσε..Ρε,πλάκα κάνουμε..Κρατα την,μέχρι την επόμενη..
  • Like 1
Δημοσ.

Update. Σήμερα έγραψε στα 1080p 60hz για 65 λεπτά συνέχεια, αλλα τελείωσε η κάρτα των 8gb. Το συνδεσα με το κινητο για να δω την μπαταρία κ μου έδειχνε ακόμη 1/3 λογικά κάνα 10λεπτο ακόμη να έχει

Edit: έσβησα τα προηγούμενα βίντεο και έβγαλε αλλά 9 λεπτά δηλαδή 1.15' γράφει σε αυτή την ανάλυση, σε εμένα μια χαρα μου φαίνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ

Ε εχω και μια σφραγισμενη 16gb class 10, οποτε θα πιασει τοπο.

Edit:

Μολις μ ηρθε mail να παω να παραλαβω :)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Με 1a με 2 ζεματαγε. Η μπαταρία νομίζω 600ma είναι κανονικά σε 1 ώρα θα επέτρεπε να φορτώσει.το έψαξα λίγο σε φόρουμ 3-4 ώρες κανει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...