panoslol34 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλησπερα,χθες αγορασα τα HyperX Cloud Stinger και ολα κομπλε τα συνδεσα δουλευαν στην πενα.Σημερα το πρωι ξεκινησα κανονικα να δουλευω με τα ακουστικα και καταλαθος οπως παω να σηκωθω παιρνω και το καλωδιο μαζι μου και πεφτουν τα ακουστικα απο ενα υψος πολυ μικρο π.χ απο τα 20-30 εκατοστα και εκαναν και μια μικρη γρατσουνια στο πλαι.Αυτο που ρωταω εγω τωρα ειναι αν εχει καμια επιπτωση αρνητικη φυσικα και δεν το καταλαβαινω και αν τετοιες μικρες πτωσεις επηρεαζουν εστω και λιγο τα headset.Ο λογος που κανω την ερωτηση ειναι απο αγχος και αν ειναι να ξερω να τα επιστρεψω πισω με εγγυηση. Ευχαριστω πολυ
FasTaker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Η εγγυηση δεν σε καλυπτει ειναι δικη σου υπαιτιοτητα. Τσεκαρε να δεις αν τριζουν τωρα μετα την πτωση. Αν οχι δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα μελλοντικα εκτος και το ιδιο σου συμβαινει κατ επαναληψη
Damachi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Όχι . Αλλα αν σου μπλεκει συνεχεια το καλωδιο στις ροδες και του δινεις τραβηγματα στο χρόνο θα παει οπως τα δικά μου - και παλι καλα που κρατησανε τοσο
panoslol34 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Η εγγυηση δεν σε καλυπτει ειναι δικη σου υπαιτιοτητα. Τσεκαρε να δεις αν τριζουν τωρα μετα την πτωση. Αν οχι δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα μελλοντικα εκτος και το ιδιο σου συμβαινει κατ επαναληψη Το σκεφτηκα οτι δεν θα με καλυπτει η εγγυση ετσι και αλλιως φιλε οποτε οτι και να εγινε...Τωρα οταν λες να τριζουν να τα κουναω ξερω γω και να δω αν τριζουν απο μεσα;Και οχι πρωτη φορα ειναι που μου συμβαινει αυτο και υπενθυμιζω οτι το υψος ειναι 20 εκατοστα οχι πολυ μεγαλο...Ευχαριστω για τον χρονο σου Όχι . Αλλα αν σου μπλεκει συνεχεια το καλωδιο στις ροδες και του δινεις τραβηγματα στο χρόνο θα παει οπως τα δικά μου - και παλι καλα που κρατησανε τοσο Ααα οκευ τοτε τρελε θα το εχω υποψην μου με το καλωδιο αλλα οταν λες ροδες τρελε μου εννοεις της καρεκλας τις ροδες και επισης πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν εχουν παθει κατι;; Ευχαριστω
SakafliaC Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Τι division είσαι Πάνο? Δεν πιστεύω να βλέπεις αρχηγό και να βρίζεις τη ζούγκλα σε κάθε game?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα