ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλησπερα φορουμ ..θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με αυτα που ακουγονται για το one plus 5 , οτι κλεβει στις μετρησεις και οτι δεν....ειναι και η πρωτη φορα ??Καταρχας ισζυουν ολα αυτα ? Και αν ναι πως κλεβει ακριβως ? Και δευτερον αυτο το cheating ..επιρρεαζει αυτο που βλεπουμε στα διαφορα βιντεο συγκρισης ? Καθως συμφωνα με ολα αυτα τα βιντεο που εχω δει ευκολα θα μπορουσε καποιος να πει οτι ειναι το πιο γρηγορο κινητο μεχρι στιγμης (ισως και τα καλητερο αυτη τη στιγμη στην αγορα) εσεις τι λετε ?
newsformobiles Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ναι κλέβει για δεύτερη φορά. Η πρώτη είναι εδώ
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 ε ενταξει... οτι κλεβει κλεβει αλλα δεν παυει να ειναι μια πανισχυρη συσκευη
newsformobiles Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 ε ενταξει... οτι κλεβει κλεβει αλλα δεν παυει να ειναι μια πανισχυρη συσκευη Δεν είπε κανείς τ' αντίθετο. Απλώς την πρώτη φορά όταν την πιάσανε και το παραδέχτηκε πάλι, είχε πει ότι δεν θα το ξανακάνει... 1
kostasSTi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Αν και δεν είμαι φαν της συγκεκριμένης συσκευής, κλέβει δεν κλέβει, λίγη σημασία έχει. Αν αναζητήσεις συγκριτικά βίντεο στο youtube με άλλες συσκευές σε χρήση (και όχι benchmarks) θα δεις οτι είναι γρηγορότερη από οποιαδήποτε άλλη. Κι εκεί αναρωτιέται κανείς, ποιος ο λόγος για να κλέψει στα benchmarks.
Dinos_12345 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Λες και το 2017 κοιτάει κανείς τα benchmarks για να αγοράσει μία συσκευή. Δεν είναι ποιος την έχει μεγαλύτερη, είναι ποιος το κάνει καλύτερα (no pun intended)
Damachi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 φαντάζομαι για να τη βγαινει στο iPhone 7 Plus στα speedtest για λαλημένους ....
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Βασικα εγω προσωπικα δεν εχω σαν κριτηριο τα benchmark οταν θελω να αγορασω συσκευη Αλλα ειναι πιο σημαντικα πιστευω. Ολες οι εταιριες παντα βαζουν το κατιτις τους παραπανω,ολες κλεβουν πιστευω
Greg9 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Σίγουρα μάλλον είναι ίσως το πιο γρήγορο της αγοράς τώρα, αλλά όλο αυτό με τα benchmarks και τις εκ των υστέρων "παραδοχές" της εταιρείας. Δεν διαβάλλεται έτσι η αξιοπιστία της?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα