TechnoV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα. Επιλέγω καθημερινά να παίξω ένα game κ μου λέει ότι βρίσκομαι συνέχεια σε άλλη τοποθεσία, οπότε πρέπει να κάνω verify την ip μου. Πως γίνεται να έχω σταθερή ip; Πάροχος ΟΤΕ. Επίσης στα windows notifications το location μου το έχει γκρι. Δεν μπορώ να το επιλέξω δηλαδή.
GReaperEx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Όλοι οι πάροχοι στην Ελλάδα δίνουν δυναμικές IP στους απλούς πελάτες. Αν θες στατική, πρέπει να πληρώσεις πολύ περισσότερα λεφτά.
slk200gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 η πας σε σταθερη απο τον παροχο ειναι ακριβη γιατι σε βλεπει bussnes πελατη,η ddns συνδρομη πιο οικονομικη με το ετος η να ριξω και μια ιδεα που εκανα εγω μια και ηθελα καλυτερο μοντεμ,παρε ενα ρουτερ asus που να σου δινει ddns δωρεαν και σου μενει και το μοντεμ 1
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 η πας σε σταθερη απο τον παροχο ειναι ακριβη γιατι σε βλεπει bussnes πελατη,η ddns συνδρομη πιο οικονομικη με το ετος η να ριξω και μια ιδεα που εκανα εγω μια και ηθελα καλυτερο μοντεμ,παρε ενα ρουτερ asus που να σου δινει ddns δωρεαν και σου μενει και το μοντεμ Δεν αλλάζει κάτι το dynamic dns στο πρόβλημά του. Το παιχνίδι του θα δει μια διεύθυνση IP που έχει αλλάξει και θα ζητήσει επαλήθευση. Το ότι εσύ μπορεί να την αντιστοιχείς αυτή σε κάποιο domain name δεν έχει καμία σημασία για το παιχνίδι και ούτε που ξέρει αν το κάνεις ή όχι. 3
delpetro Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Aν κανει αυτο δεν 8α εχει στα8ερη ιπ? https://www.pcsteps.gr/17431-σταθερή-ip-lan-windows/
slk200gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δεν αλλάζει κάτι το dynamic dns στο πρόβλημά του. Το παιχνίδι του θα δει μια διεύθυνση IP που έχει αλλάξει και θα ζητήσει επαλήθευση. Το ότι εσύ μπορεί να την αντιστοιχείς αυτή σε κάποιο domain name δεν έχει καμία σημασία για το παιχνίδι και ούτε που ξέρει αν το κάνεις ή όχι. η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω απο παιχνιδια ,περιεργο μου φαινεται βεβαια αλλα οκ μπορει να ειναι ετσι
nostos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δεν εχω ιδεα απο παιχνιδια αλλα αν μπορει να δηλωσει το domain name αντι για την IP, θα ειναι ΟΚ με μια DynDNS υπηρεσια.
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δεν εχω ιδεα απο παιχνιδια αλλα αν μπορει να δηλωσει το domain name αντι για την IP, θα ειναι ΟΚ με μια DynDNS υπηρεσια. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να σου ζητάει domain name. Βλέπει τη διέυθυνσή σου, και αν άλλαξε (ή αν έχει αλλάξει η τοποθεσία που αντιστοιχεί σε αυτήν, σχεδόν πάντα λανθασμένα) σου ζητάει επαλήθευση για περισσότερη ασφάλεια. Και αυτό είναι και το λογικό. Ούτως ή άλλως, και το domain name, στην διεύθυνση IP θα κάνει resolve στην τελική, οπότε θα μπορεί πάλι να δει αν άλλαξε ή όχι η διεύθυνση/τοποθεσία. Aν κανει αυτο δεν 8α εχει στα8ερη ιπ? https://www.pcsteps.gr/17431-σταθερή-ip-lan-windows/ Όχι, αυτό είναι για το τοπικό σου δίκτυο. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Αν θες στατική, πρέπει να πληρώσεις πολύ περισσότερα λεφτά. Δεν θα τα έλεγα και "πολύ περισσότερα" τα 6-8 euro το μήνα...
GReaperEx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δεν θα τα έλεγα και "πολύ περισσότερα" τα 6-8 euro το μήνα... Μόνο?! Εγώ νόμιζα ότι θα ήταν τουλάχιστον 100.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέ κάπου 6-8 euro το μήνα, ανάλογα τον πάροχο, μπορεί να βάλει κάποιος static IP στο home πακέτο του.
Damachi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Η static IP δεν κανει και πιο ευκολη την καταγραφη / φακελωμα τσεκαρισμα αν κατεβαζεις torrent κτλ ; Για ενα MMO μονο δε λεει . Εμενα παλια η blizzard μου ειχε σπασει τα @ρχιδια με αυτο γιατι απο IP otenet στο γραφειο μου κλειδωνε αμεσως το account - μετα ειδα οτι ειχαν δωσει βουλγαρικη IP τωρα πως με ειχε βαλει εκει ....
Alexlooker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Η static ip πιστευω ειναι η χαρα των hacker και λιπων ανεπιθυμητων virus-malware...κλπ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Άντε με το καλό ipv6 κι όλοι static με το στανιό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα