Προς το περιεχόμενο

extract audio from VOB files help

koyan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μου έφερε ένας φίλος ένα DVD και το έκανα extract χρησιμοποιόντας το DVDDecrypter

Δεν ρύθμισα όμως τίποτα στο audio και έτσι δεν μου έκανε extract audio σε μορφή ac3 ή mp3 όπως θα έπρεπε να το έχω κάνει.

ΔΕΝ έχω πιά το dvd για να ξανακάνω σωστά την διαδικασία.

Αυτή τη στιγμή έχω τα vob αρχεία, τα οποία άν τα τρέξω μπορώ και βλέπω ΚΑΙ ακούω κανονικά.

Προσπαθώ να μετατρέψω αυτά τα αρχεία σε avi χρησιμοποιόντας τον οδηγό του TrustFM, όπου χρειάζομαι τον ήχο σε ac3 ή mp3 μορφή.

Πως μπορώ να εξάγω τον ήχο από τα VOB αρχεία?

Ή εναλλακτικά:

Μπορώ να μετατρέψω τα αρχεία VOB που έχω σε avi ΜΕ ήχο? Σε όλα τα tutorials που βλέπω χρειάζεται να έχω τον ήχο ξεχωριστά από το video.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δούλεψε μεν για να κάνω extract τον ήχο, και ακολουθόντας το tutorial εχω φτάσει να έχω τώρα ένα αρχείο ήχου και ένα αρχείο avi αλλά, όταν τα κάνω mux (με το aviMux) δεν μου βγαίνει συγχρονισμένο το αρχείο του ήχου με το video.

Ανοίγοντας τα δύο αρχεία βλέπω ότι έχουν 6 λεπτά διαφορά στο μέγεθος.

Το ένα είναι 80 λεπτά, το άλλο 86.

Κάνω κάτι λάθος? πώς μπορώ να το διορθώσω?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μηπως ειναι καποιο αλλο stream ηχου εκτος αυτο των Αγγλικων? το εχεις ακουσει το ac3 ή το mp3?

Δεν μπορει να εχουν 6 λεπτα διαφορα...καποιο λαθος στη διαδικασια εχεις κανει

Δημοσ.

Το DVD είχε μόνο ένα audio stream. Ήταν ελληνικής παραγωγής.

Το έχω ακούσει το ac3, και επειδή ξεκινάει με την μουσική των τίτλων, δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα.

Μάλλον έχω κάνει κάποιο λάθος στη διαδικασία, το πρόβλημα είναι ότι μάλλον κάνω το ίδιο λάθος ξανά και ξανά, γιατί πάντα το ίδιο πρόβλημα έχω.

:-(

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι εχεις κανει λαθος....πιο ειναι μεγαλυτερο σε διαρκεια το video ή ο ηχος?

Αν ειναι ο ηχος μηπως εχεις ορισει διαφορετικο bitrate για τους τιτλους τελους και δεν εγινε η ενωση με την υπολοιπη ταινια??? :(

Δημοσ.

Ετσι την εχω νομιζω πατησει την εχω πατησει και εγω με το ''Θα σε δω στην κολαση αγαπη μου'' (Νικολαϊδης-ΤΑΙΝΙΑΡΑ :P !!!). Το stream της κυριας ταινιας ειχε στην αρχη και το stream του μενου της επιλογης της ταινιας!!!! Νομιζω πως γινοταν αυτο γιατι μολις τελειωνε το stream του menu η ταινια ξεκινουσε αυτοματα. Δοκιμασε πλεον μεσα απο το virtual dub να αλλαζεις χειροκινητα τον συγχρονισμο και καποια στιγμη θα το πετυχεις.

Λιγο μανικι αλλα εγγυημενο αποτελεσμα....

Προτιμησε κανα σημειο οπου πεφτει κανα αντικειμενο, κλεινει καμια πορτα, πεφτει καμια σφαλιαρα ή κλεινει καμια κλακετα :D :D :D για να το συγχρονισεις πιο ξεκουραστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...