koyan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Καλησπέρα, μου έφερε ένας φίλος ένα DVD και το έκανα extract χρησιμοποιόντας το DVDDecrypter Δεν ρύθμισα όμως τίποτα στο audio και έτσι δεν μου έκανε extract audio σε μορφή ac3 ή mp3 όπως θα έπρεπε να το έχω κάνει. ΔΕΝ έχω πιά το dvd για να ξανακάνω σωστά την διαδικασία. Αυτή τη στιγμή έχω τα vob αρχεία, τα οποία άν τα τρέξω μπορώ και βλέπω ΚΑΙ ακούω κανονικά. Προσπαθώ να μετατρέψω αυτά τα αρχεία σε avi χρησιμοποιόντας τον οδηγό του TrustFM, όπου χρειάζομαι τον ήχο σε ac3 ή mp3 μορφή. Πως μπορώ να εξάγω τον ήχο από τα VOB αρχεία? Ή εναλλακτικά: Μπορώ να μετατρέψω τα αρχεία VOB που έχω σε avi ΜΕ ήχο? Σε όλα τα tutorials που βλέπω χρειάζεται να έχω τον ήχο ξεχωριστά από το video. Ευχαριστώ
nefelodamon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Mε το dvd2avi στο audio--->dolby digital και MPEG audio βαζεις demux all tracks. Και κανεις ολα τα υπολοιπα οπως λεει ο οδηγος.
koyan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δούλεψε μεν για να κάνω extract τον ήχο, και ακολουθόντας το tutorial εχω φτάσει να έχω τώρα ένα αρχείο ήχου και ένα αρχείο avi αλλά, όταν τα κάνω mux (με το aviMux) δεν μου βγαίνει συγχρονισμένο το αρχείο του ήχου με το video. Ανοίγοντας τα δύο αρχεία βλέπω ότι έχουν 6 λεπτά διαφορά στο μέγεθος. Το ένα είναι 80 λεπτά, το άλλο 86. Κάνω κάτι λάθος? πώς μπορώ να το διορθώσω? Ευχαριστώ.
adams Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μηπως ειναι καποιο αλλο stream ηχου εκτος αυτο των Αγγλικων? το εχεις ακουσει το ac3 ή το mp3? Δεν μπορει να εχουν 6 λεπτα διαφορα...καποιο λαθος στη διαδικασια εχεις κανει
Snolly Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Η ήταν αμερικάνικο το DVD και δεν έγινε σωστό IVTC.
koyan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Το DVD είχε μόνο ένα audio stream. Ήταν ελληνικής παραγωγής. Το έχω ακούσει το ac3, και επειδή ξεκινάει με την μουσική των τίτλων, δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα. Μάλλον έχω κάνει κάποιο λάθος στη διαδικασία, το πρόβλημα είναι ότι μάλλον κάνω το ίδιο λάθος ξανά και ξανά, γιατί πάντα το ίδιο πρόβλημα έχω.
adams Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δεν μπορω να καταλαβω τι εχεις κανει λαθος....πιο ειναι μεγαλυτερο σε διαρκεια το video ή ο ηχος? Αν ειναι ο ηχος μηπως εχεις ορισει διαφορετικο bitrate για τους τιτλους τελους και δεν εγινε η ενωση με την υπολοιπη ταινια???
nefelodamon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Ετσι την εχω νομιζω πατησει την εχω πατησει και εγω με το ''Θα σε δω στην κολαση αγαπη μου'' (Νικολαϊδης-ΤΑΙΝΙΑΡΑ !!!). Το stream της κυριας ταινιας ειχε στην αρχη και το stream του μενου της επιλογης της ταινιας!!!! Νομιζω πως γινοταν αυτο γιατι μολις τελειωνε το stream του menu η ταινια ξεκινουσε αυτοματα. Δοκιμασε πλεον μεσα απο το virtual dub να αλλαζεις χειροκινητα τον συγχρονισμο και καποια στιγμη θα το πετυχεις. Λιγο μανικι αλλα εγγυημενο αποτελεσμα.... Προτιμησε κανα σημειο οπου πεφτει κανα αντικειμενο, κλεινει καμια πορτα, πεφτει καμια σφαλιαρα ή κλεινει καμια κλακετα για να το συγχρονισεις πιο ξεκουραστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.