Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/6/2018 στις 10:22 ΠΜ, sanaeriko είπε

Έχει μείνει ένας τύπος με το αμάξι στην εθνική και το έχει αφησει στην λεα, ξαναλέω το έχει αφήσει στην γ@@@@νη ΛΕΑ. Μεσα αυτός (προφανώς περιμένει οδική), κανονικά τρίγωνο αλαρμ και δεν το πίστευα ρε π**στη περνούσαν κάποιοι και του κορναραν,τον έβριζαν,του εκαναν χειρονομίες ότι έχει κλείσει μια λωρίδα και εξαιτίας του καθυστερεί η κυκλοφορία.Δλδ ειλικρινά τι να πω.τι κυκλοφορεί εκεί έξω;

Αν έμεινε τι άλλο μπορούσε να κάνει;

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αν έμεινε τι άλλο μπορούσε να κάνει;

Τους αλλούς κράζει που τον έβριζαν όχι αυτόν που έμεινε. 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Τους αλλούς κράζει που τον έβριζαν όχι αυτόν που έμεινε. 

Α οκ! Δεν το κατάλαβα και μου έκανε εντύπωση!

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Stamer είπε

Άλλο ήταν το θέμα. Αλλά για να σου απαντήσω, οτι κυρώσεις ορίζει ο κοκ όπως αν χτυπούσες μηχανάκι ή αυτοκίνητο κ.λ.π. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει διαβάζοντας διάφορα site σε άρθρα.

Απο οσο θυμαμαι εγω οταν χτυπας ποδηλατη ειναι σαν να χτυπας πεζο.

Πρεπει να αποδειξεις οτι πεταχτηκε,αλλιως την εβαψες..

Δημοσ.

Εχω dashcam, και θα ετοιμασω συντομα ενα βιντεο απο τα ζωα που εχω καταγραψει.

Μιλαμε για μινιμουμ 1-2 τη μερα.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, talibanakos είπε

πισσα και πουπουλα και καυτο λαδι στους ποδηλατες.οπου τους βλεπετε να τους κορναρετε,μαστιγα των δρομων ειναι.εγω παω απο πισω και τους κορναρω.ε ρε πλακες οταν τρομαζουν και αρχιζουν το πεταλι. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Δε νομιζω, ο ποδηλατης θεωρεται οχημα, γι αυτο αλλωστε απαγορευται να κυκλοφορει στο πεζοδρομιο.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δεν νομίζω να ειναι νόμιμο κάτι τέτοιο

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

1-2 το λεπτό θες να πεις. 

Πάω να φύγω το πρωί βλέπω 1ο ζώο είχε παρκάρει στο χιλιοστό ενώ μπροστά ήταν άδειος ο δρόμος. 

Στριβω το στενό 2ο ζώο ερχόταν αντίθετα. Φτάνω στο φανάρι ανάβει πράσινο ξεκινάω και από απέναντι βλέπω να περνάει με καρακόκκινο και έρχεται με χίλια βοιδομοσχαρος με τζιπαρα. Του κορναρω έκανε πως δεν έβλεπε...... 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

Δεν νομίζω να ειναι νόμιμο κάτι τέτοιο

3 λεπτά πριν, l337 είπε

Δεν είναι.

Why tho?

Μετα απο τρακαρισμα που ειχα, δικηγορος μου πε οτι μπορω να χρησιμοποιησω το βιντεο στο δικαστηριο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Why tho?

Μετα απο τρακαρισμα που ειχα, δικηγορος μου πε οτι μπορω να χρησιμοποιησω το βιντεο στο δικαστηριο.

Εάν ψάξεις τη νομοθεσία θα δεις ότι αυτού του τύπου η καταγραφή δεν επιτρέπεται και επίσης δεν επιτρέπεται και στο δικαστήριο (υπάρχει και αντίστοιχο ιστορικό σε δίκες). Δυναται να επιτραπεί μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και αυτό με "παραθυράκια" (πχ. ζητήματα εθνικής ασφαλείας, αναζήτηση υπευθύνου για τρομοκρατικές ενέργειες κλπ).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

πισσα και πουπουλα και καυτο λαδι στους ποδηλατες.οπου τους βλεπετε να τους κορναρετε,μαστιγα των δρομων ειναι.εγω παω απο πισω και τους κορναρω.ε ρε πλακες οταν τρομαζουν και αρχιζουν το πεταλι. 

Μην εισαι τετοιος ρε μαν..

2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Επρεπε να δεις τι βλεπουμε εμεις οι κουριερ/διανομεις 8 ωρες στο τιμονι..

Μιλας για 1-2 την ημερα; Χεχε.. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Why tho?

Σβήσε πινακίδες και δώσε γέλιο ( ή κλάμα) να`χουμε

Δημοσ.

Πέρα απο τον χαβαλέ είναι επικίνδυνο να προτείνεις κάτι τέτοιο απο τη στιγμή που κάποιος θα εχει ενδεχόμενο μπλέξιμο με τον νομο εαν σε ακουσει.

Δεν νομιζω να αποτελεί παραθυράκι εαν σβήσεις τις πινακίδες απο την φωτο. Πάλι παράνομο θα ειναι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...