talibanakos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 15 ώρες πριν, jmmys είπε βαρύ πρόστιμο από το κράτος. Εαν το κρατος ηθελε να ειμαστε σωστοι θα το ειχε κανει. Ολα μερος του σχεδιου ειναι. Ασε που αμα μας ειχαν ταραξει στην κληση και στις αφαιρεσεις μπορει να ειχαμε ξυπνησει,κατι που δεν συμφερει κανεναν τους. 2
Bigi444444 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 10/6/2018 στις 3:39 ΜΜ, talibanakos είπε Εαν το κρατος ηθελε να ειμαστε σωστοι θα το ειχε κανει. Ολα μερος του σχεδιου ειναι. Ασε που αμα μας ειχαν ταραξει στην κληση και στις αφαιρεσεις μπορει να ειχαμε ξυπνησει,κατι που δεν συμφερει κανεναν τους. Δε συμφωνώ.συγκοινωνούντα δοχεία είναι.Ή αν το θες αλλιώς ποιός βγήκε πρώτος, η κότα ή το αυγό.Όταν ο μέσος έλληνας θέλει τα πρόστιμα του κοκ να προσδιορίζονται με βάση το εισόδημα, σε εμένα τουλάχιστον δεν καταλείπεται καμία αμφιβολία ότι δεν είναι μονομερές το πρόβλημα. Στις 9/6/2018 στις 7:56 ΠΜ, adi32 είπε Η κατάσταση έχει ξεφύγει σε διαδρομές 5 λεπτών βλέπεις τουλάχιστον 10 παρανομίες. Χτες σαβούρα με smart βγήκε στη λεωφορο απο στενό χωρίς να κοιτάξει καν και μιλαγε και στο κινητό, μετά από λίγο κτήνος δεν έκοψε καν σε κόκκινο σε διασταύρωση και λίγο έλειψε να εμβολισει τον μπροστινό μου. Μετα από ένα λεπτό άλλο κτήνος ερχόταν με ταχύτητα αντίθετα σε μονόδρομο. Κάτι πρέπει να γίνει γιατί θα καταντήσουμε Ρωσία και θα παίζουμε ξύλο. Η γαιδουριά έχει φτάσει σε απίστευτο σημείο. Δυστυχώς αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω κι εγώ.Η έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού.Πρώτα απ' όλα σεβασμού του ιδίου του εαυτού σου και ύστερα των γύρω σου. Τα ίδια τραβάω κι εγώ σε καθημερινές μετακινήσεις για τη δουλειά μικρών γενικά αποστάσεων, σε περιοχή με πολύ χαμηλό επίπεδο μέσου κατοίκου. Σου παραβιάζει στοπ ο άλλος, εάν του πεις τίποτα είναι έτοιμος για μάπες. Δεν ξέρω, είναι τόσο έντονη η μιζέρια του καθενός που δεν ανέχεται πλέον τίποτα; Ίσως. Αλλά σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Πραγματικά εάν έβαζα την κάμερα να γράφει θα είχα τουλάχιστον 3-4 προκλητικά περιστατικά ημερησίως καταγεγραμμένα σε διαδρομές των 10 χλμ.Μιλάμε για υλικό για ολόκληρο κανάλι στο yt. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Bigi444444
talibanakos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Όταν ο μέσος έλληνας θέλει τα πρόστιμα του κοκ να προσδιορίζονται με βάση το εισόδημα, σε εμένα τουλάχιστον δεν καταλείπεται καμία αμφιβολία ότι δεν είναι μονομερές το πρόβλημα. Ειναι ενας φαυλος κυκλος,ο Ελληνας θελει αλλαγες χωρις να κανει θυσιες ή να αλλαξει αυτος. Οι λιγοι που προσπαθουν να αλλαξουν κατι την τρωνε απο το συστημα,εκει παει το οτι δεν μας αφηνει το κρατος. Ο μεσος Ελληνας θελει προστιμο βασει εισοδηματος εκδικητικα και εχεις δικιο σε αυτο,δεν εχει κ αμια σχεση με συμμορφωση και σοφρωνισμο ολο αυτο. Δε μας απασχολει να γινει δικαιο το συστημα,απλα να πληρωνουν οι πλουσιοι παραπανω για..τις ιδιες παραβασεις 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Υπάρχουν λαοί και νοοτροπίες, εμείς είμαστε κάπου μεταξύ Ευρώπης, Άσιας και Αφρικής. Στην Αίγυπτο, έχω οδηγήσει, ένοιωσα σαν εναν Γερμανό ή Σουηδό που οδηγεί στην Ελλάδα. Θέλω να πω υπαρχουν και χειρότερα απο εμας.Δεν θα αλλάξει κάτι στα επομενα πολλά χρόνια.
phanispal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Να κινείσαι σε λεωφόρο με 2 ή 3 λωρίδες, ποδηλάτης να πηγαίνει με 15km/h δεξιά και να «υποχρεώνει» τους κινούμενους στη δεξιά να αλλάξουν λωρίδα, με αποτέλεσμα εσύ που είσαι πιο πίσω να αναγκάζεσαι να κόψεις, και να σε πιάσει κόκκινο που αν δεν ήταν εκεί ο ποδηλάτης δε θα σ' έπιανε. Το κερασάκι στην τούρτα: Φτάνει στο φανάρι καταϊδρωμένος ο ποδηλάτης και περνάει με καρακόκκινο του κερατά like a boss. 1
pontez2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Καταλαβαίνεις οτι ο ποδηλάτης μέχρι το σημείο που πέρασε με κοκκινο, δεν έκανε τιποτε το παράνομο. 1
Stamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Αμα ο ποδηλάτης "υποχρεώνει" τους άλλους να αλλάξουν λωρίδα σημαίνει οτι βρίσκεται τουλάχιστον στη μέση της λωρίδας τους. Κανονικά οφείλει να μένει όσο πιο δεξιά γίνεται (και στη δεξιά πάντα λωρίδα). όπου εκεί ok, μπορεί να σε καθυστερήσει ελαφρώς αλλά δεν έγινε και τίποτα. Το μόνο κακό είναι οτι σε "αγχώνει" κάπως μην τυχόν τον χτυπήσεις στην προσπάθειά σου να τον αποφύγεις και να προσέχεις παράλληλα και τον αριστερά σου. Πάντως ναι, δεν έχω δει και εγώ κανέναν ποδηλάτη να σταματάει σε κόκκινο αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.
pontez2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Kαι το ερωτημα μου εμένα ειναι. Επιτρέπετε η προσπέραση στην ιδια λωρίδα?
Stamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ναι, κάπου διάβαζα για τους κανόνες σχετικά με τα ποδήλατα οτι στην ουσία γι'αυτό πρέπει να πηγαίνουν τέρμα δεξιά, για να μην εμποδίζουν τα μηχανοκίνητα.
vocals_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Έχω ζήσει ποδηλάτισσα να πηγαίνει αριστερά στην Πατησίων χαλαρή βολτίτσα το βράδυ, να κορνάρεις και να σε γράφει.
Haldol Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Στις 11/6/2018 στις 10:18 ΜΜ, talibanakos είπε Δε μας απασχολει να γινει δικαιο το συστημα,απλα να πληρωνουν οι πλουσιοι παραπανω για..τις ιδιες παραβασεις Δεν είναι ζητούμενο «να πληρώνουν παραπάνω οι πλούσιοι». Ζητούμενο είναι το πρόστιμο να σε τσούξει και να σε κάνει να σκεφτείς πριν επαναλάβεις την παράβαση. Εάν αυτός που βγάζει 600€ το μήνα δεχτεί 350€ πρόστιμο, θα ζοριστεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για το μήνα αυτό, ενώ θα το σκεφτεί αρκετά πριν παραβιάσει ξανά stop. Το ίδιο πρόστιμο σε κάποιον που αποκομίζει 10,000€+ το μήνα, δε θα τον συγκινήσει στο ελάχιστο. Για κάνε το πρόστιμο σε αυτόν 15,000€ όμως, να δεις αν θα είναι τόσο «στα @@ του»... Τα πρόστιμα πρέπει να είναι συνδεδεμένα με το εισόδημα για να παραμένουν αποτελεσματικά σε κάθε οικονομική ομάδα. Όχι για να εκδικούμαστε τους πλουσιότερους. 2
talibanakos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Haldol είπε Τα πρόστιμα πρέπει να είναι συνδεδεμένα με το εισόδημα για να παραμένουν αποτελεσματικά σε κάθε οικονομική ομάδα. Όχι για να εκδικούμαστε τους πλουσιότερους. Αυτο ειναι το λογικο,απλα ο ελληνας απαιτει προστιμα αναλογα με το εισοδημα απο ζηλεια και εκδικητικοτητα.
manolis940 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 16/6/2018 στις 5:38 ΜΜ, talibanakos είπε Αυτο ειναι το λογικο,απλα ο ελληνας απαιτει προστιμα αναλογα με το εισοδημα απο ζηλεια και εκδικητικοτητα. Το οποίο το συμπέρανες από που ;;;;; Νομίζω ότι προσέγγιση του @Haldol είναι πιο ρεαλιστική . Στις 15/6/2018 στις 11:11 ΠΜ, Stamer είπε Αναφορά σε κείμενο Ναι, κάπου διάβαζα για τους κανόνες σχετικά με τα ποδήλατα οτι στην ουσία γι'αυτό πρέπει να πηγαίνουν τέρμα δεξιά, για να μην εμποδίζουν τα μηχανοκίνητα. Το θέμα είναι το τι κυρώσεις έχεις εσύ αν χτυπήσεις το ποδήλατο. . . Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από manolis940
Stamer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, manolis940 είπε Το θέμα είναι το τι κυρώσεις έχεις εσύ αν χτυπήσεις το ποδήλατο. . . Άλλο ήταν το θέμα. Αλλά για να σου απαντήσω, οτι κυρώσεις ορίζει ο κοκ όπως αν χτυπούσες μηχανάκι ή αυτοκίνητο κ.λ.π. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει διαβάζοντας διάφορα site σε άρθρα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Στις 16/6/2018 στις 2:24 ΜΜ, Haldol είπε Δεν είναι ζητούμενο «να πληρώνουν παραπάνω οι πλούσιοι». Ζητούμενο είναι το πρόστιμο να σε τσούξει και να σε κάνει να σκεφτείς πριν επαναλάβεις την παράβαση. Εάν αυτός που βγάζει 600€ το μήνα δεχτεί 350€ πρόστιμο, θα ζοριστεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για το μήνα αυτό, ενώ θα το σκεφτεί αρκετά πριν παραβιάσει ξανά stop. Το ίδιο πρόστιμο σε κάποιον που αποκομίζει 10,000€+ το μήνα, δε θα τον συγκινήσει στο ελάχιστο. Για κάνε το πρόστιμο σε αυτόν 15,000€ όμως, να δεις αν θα είναι τόσο «στα @@ του»... Τα πρόστιμα πρέπει να είναι συνδεδεμένα με το εισόδημα για να παραμένουν αποτελεσματικά σε κάθε οικονομική ομάδα. Όχι για να εκδικούμαστε τους πλουσιότερους. Αυτος που βγαζει 600€ και του βαλεις 350€ προστιμο, δε θα το πληρωσει. Πολυ απλα. Θα βαλει λυτους και δεμενους να το σβησει. Δεν θα πεινασει για πληρωσει την κληση. Γενικα διαφωνω με την λογικη του προστιμου. Προτιμω την αφαιρεση διπλωματος και την υποχρεωτικη παρακολουθηση μαθηματων για να το παρεις πισω. Και στην 3η φορα, απο το μηδεν εξετασεις. Σαν 18χρονος. Κι η αφαιρεση διπλωματος τσουζει ολους το ιδιο, χωρις να χρειαζεται να προσκομισεις εκκαθαριστικο. Στις 16/6/2018 στις 2:02 ΜΜ, vocals_ είπε Έχω ζήσει ποδηλάτισσα να πηγαίνει αριστερά στην Πατησίων χαλαρή βολτίτσα το βράδυ, να κορνάρεις και να σε γράφει. Οι ποδηλατες ειναι οι χειροτεροι στο δρομο. Χειροτεροι κι απο ταριφες, χειροτεροι κι απο οδηγους τρόλει, χειροτεροι κι απο ντελιβεραδες που επειδη κουβαλανε καφεδες συμπεριφερονται λες και κουβαλανε οργανα για μεταμοσχευση. Δε σεβονται τιποτα, κανουν φουλ σφηνες, ο ΚΟΚ ειναι αγνωστη λεξη και το βραδυ τους βλεπεις μονο με μεγαλη σκαλα, προφανως δε φορανε τιποτα φωσφοριζε πχ. Δεν παει με το στυλ του "Ατενιστα". 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις