phanispal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, margaritagr είπε Οφείλουμε φόρο τιμής στον οδηγό που έχει πράσινο αλλα και μπροστά του αλλα αμάξια συνεπώς ειναι προφανές πως αν προχωρήσει θα κλείσει τη διασταύρωση. Κι ομως πολλοί το κάνουν. Η και σε δρόμους χωρίς φανάρι...... Εύγε ζώα!! Μεταξύ μας τώρα, σε μέρες σαν τη χθεσινή στην Αθήνα τις πρωινές ώρες με τις ουρές χιλιομέτρων, περιμένεις κάτι διαφορετικό;
dimpa16 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 15 ώρες πριν, bkran είπε Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να κάνω παράπονα για στενό όπου πάνε όλοι ανάποδα? Πριν λίγο η σύζυγος παραλίγο να τσακωθεί με μια κυρατσα που ενω πήγαινε ανάποδα στο στενό δεν έκανε τουλάχιστον στην άκρη να περάσουν, καθόταν και την κοίταζε. Ευτυχώς δεν ήμουν εγώ γιατί θα άκουγε τπτ βραδιάτικα. Και να πεις ότι είναι η μόνη, 2 λεπτά να κάτσεις θα δεις τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα να μπαίνουν ανάποδα, πολλοί δε, μπαίνουν κι όπως έρχονται με 40-50 χλμ. Απλό. Κάθεσαι μπροστά του και του λες να κάνει όπισθεν να σου ανοίξει το δρόμο να περάσεις.Απλά δεν το κουνάς από κει. Μα και μου, δεν υπάρχουν.Και στην τελική, αν στο ''παίζει'' ιστορίας,χτυπάς και ένα τηλεφωνάκι στην τροχαία και να δεις πως θα πλακώσει τις όπισθεν !!! 2
talibanakos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Στις 31/5/2018 στις 4:09 ΜΜ, De@th L0rd είπε αγκαλιά τον κινητήρα μη σου πω και το ψυγείο. Το ψυγειο ειναι το πρωτο που θα της δωσεις αγκαλια,λεω εγω τωρα. Μετα ερχεται και ο κινητηρας.
bkran Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, dimpa16 είπε Απλό. Κάθεσαι μπροστά του και του λες να κάνει όπισθεν να σου ανοίξει το δρόμο να περάσεις.Απλά δεν το κουνάς από κει. Μα και μου, δεν υπάρχουν.Και στην τελική, αν στο ''παίζει'' ιστορίας,χτυπάς και ένα τηλεφωνάκι στην τροχαία και να δεις πως θα πλακώσει τις όπισθεν !!! Να πω την αλήθεια δεν ψήνομαι πια να τσακώνομαι με κάθε τσολιά στο δρόμο και συνήθως κάνουν στην άκρη αυτοί που πάνε αντίθετα, ωστόσο σοβαρά θέλω να κάνω κάπου κάποιο παράπονο μήπως και ασχοληθεί κανείς και κάνει κάτι τύπου να αλλαξουν κατεύθυνση στο δρόμο. Λέω να πάρω στο Δήμο αλλά δεν νομίζω ότι είναι δικο τους θεμα
De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, talibanakos είπε Το ψυγειο ειναι το πρωτο που θα της δωσεις αγκαλια,λεω εγω τωρα. Μετα ερχεται και ο κινητηρας. Εννοούσα το δικό της, μη λερώσουμε του φορτηγού...
talibanakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, De@th L0rd είπε Εννοούσα το δικό της, μη λερώσουμε του φορτηγού... To ιδιο λεμε!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, bkran είπε Να πω την αλήθεια δεν ψήνομαι πια να τσακώνομαι με κάθε τσολιά στο δρόμο και συνήθως κάνουν στην άκρη αυτοί που πάνε αντίθετα, ωστόσο σοβαρά θέλω να κάνω κάπου κάποιο παράπονο μήπως και ασχοληθεί κανείς και κάνει κάτι τύπου να αλλαξουν κατεύθυνση στο δρόμο. Λέω να πάρω στο Δήμο αλλά δεν νομίζω ότι είναι δικο τους θεμα Δεν μπορεί να υπάρχει τροχαία σε κάθε δρομο. Επειδή έχω ζησει ακριβως ίδια κατασταση εδώ που μένω,αυτοι που πάνε ανάποδα είναι συνήθως τα ίδια ατομα.Φαγανε κραξιμο για μερικούς μηνες,ήρθε τροχαία μερικές φορές, και πλέον δεν πάει σχεδόν κανένας ανάποδα στον μονόδρομο. Απλα όταν τους βλέπεις πας μπροστά τους.Ή θα κανουν όπισθεν, ή σταματας και φωνάζεις τροχαία για απειλή αν σε κάνουν το μάγκα.
greed Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Στις 31/5/2018 στις 8:24 ΜΜ, ladakis είπε και εγω, πολύ, μεσα στην καρδια μου τους έχω υ.γ. ειμαι κατασκευαστής ανοξειδωτων καζανιων και συνεργάζομαι /προμηθευω την κόλαση Εγω παλι θελω να τους τα σπασω ολα. Βασικα το 80% που καινε λαδια και τα εισπνεω. 1
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greed είπε Εγω παλι θελω να τους τα σπασω ολα. Βασικα το 80% που καινε λαδια και τα εισπνεω. Kαίνε λάδια επειδή είναι χλιμίτζουρες οι ιδιοκτήτες τους και πήραν μια μερσέντες τσέπης που στοιχίζει ένα κάρο λεφτά για συντήρηση η οποία δε γίνεται ποτέ. Δεν φταιεί το όχημα αν είναι καρμίρης ο κλαρινογραμπρός και χαζογκόμενες που τα αγοράζουν. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από De@th L0rd
adi32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Επειδη καποια ζωα που ερχονται και στριμωχνονται εκει που δε χωρανε και παιζουν συγκρουομενα, μου εχουν κανει ζημια μου περναει η σκεψη οταν ερχεται καποιος αντιθετα στο μονοδρομο να πεσω πανω του
dimpa16 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, adi32 είπε Επειδη καποια ζωα που ερχονται και στριμωχνονται εκει που δε χωρανε και παιζουν συγκρουομενα, μου εχουν κανει ζημια μου περναει η σκεψη οταν ερχεται καποιος αντιθετα στο μονοδρομο να πεσω πανω του Αν έχει τίποτα μερεμετάκια το όχημα μπροστά, ρίχ`το πάνω τους και έγινες σένιος. 1
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, dimpa16 είπε Αν έχει τίποτα μερεμετάκια το όχημα μπροστά, ρίχ`το πάνω τους και έγινες σένιος. Αρκεί να μην έχεις φορά και πάθεις καμιά ζημιά εσυ + να μην έχεις ανάγκη το όχημα σου για μερικές μέρες Αυτά είναι μεγάλο ρίσκο,και εγώ δεν θα το έκανα.μερικα μπινελικια επειδή πάει ανάποδα πιστεύω είναι οκ. Τα παραπάνω θα σε βάλουν σε περιπέτειες...
talibanakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, dimpa16 είπε Αν έχει τίποτα μερεμετάκια το όχημα μπροστά, ρίχ`το πάνω τους και έγινες σένιος. 12 ώρες πριν, stelios18120 είπε Αρκεί να μην έχεις φορά και πάθεις καμιά ζημιά εσυ + να μην έχεις ανάγκη το όχημα σου για μερικές μέρες Αυτά είναι μεγάλο ρίσκο,και εγώ δεν θα το έκανα.μερικα μπινελικια επειδή πάει ανάποδα πιστεύω είναι οκ. Τα παραπάνω θα σε βάλουν σε περιπέτειες... Ρισκο ειναι εξ'αρχης γιατι μπορει ο αλλος να σε κοπανησει και να σηκωθει να φυγει. Εκει θα πληρωσεις τα σπασμενα απο την τσεπη σου και ΙΣΩΣ καποια στιγμη να αποζημιωθεις υπο προυποθεσεις. Δε συζηταμε το ενδεχομενο να χτυπησεις ο ιδιος. Εχω σκεφτει πολλες φορες να πεταξω το παλιο μου κρυπτον μπροστα σε καποιο μ@λ@κ@ που περναει στοπ. Υπαρχει μια συγκεκριμενη διασταυρωση στην Καλαματα που ολοι περνανε ακομοι ενα στοπ για να προλαβουν το φαναρι. Το κακο ειναι οτι εχω και εγω πρασινο μπαινοντας στην πολη ( αυτοι βγαινουν ) και μετα το φαναρι στριβω μπροστα τους στην ουσια,εχοντας προτεραιοτητα. Εαν καποιος δεν προσεχει εκει ειναι αναποφευκτη η συγκρουση. Το κακο για αυτους ειναι οτι εχω παρει καινουργιο μηχανακι,οποτε θα το φουνταρω πανω σε κανα merc μια απο αυτες τις μερες και οτι γινει. edit Απο δεξια δεν ερχεται κανεις,ειναι μονοδρομος,απο αριστερα εχει και εκει στοπ. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από talibanakos
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Θες να σε στείλουν στο νοσοκομείο; Το μηχανάκι δε σου προσφέρει καμία ασφάλεια σε ενδεχόμενη σύγκρουση... ο άλλος στο Merc δε θα καταλάβει και πολλά. Ναι, θα φταίει, αλλά εσύ θα κινδυνεύσεις. Να 'χες κάνα Niva ή κάνα αγροτικό με μπάρες να πω πάει στα κομμάτια, ρίχτο πάνω τους... αλλά με μηχανάκι είναι αυτοκτονία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις