Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, talibanakos είπε Ειτε δεν εχεις καταλαβει την ελληνικη πραγματικοτητα,ειτε δεν θες να την καταλαβεις. Δεν τους συμφερει να αλλαξει ο ελληνας ή να γινει σωστος,ουτε και τους νοιαζει. Τους συμφερει μονο να συνεχιστει αυτη η κατασταση,να μας κρατουν απασχολημενους με μαλακιες ωστε να τρωνε αυτοι ανενοχλητοι,μεχρι να πεθανουμε εμεις. Μετα θα τα τρωνε απο τα παιδια μας.Σιγα σιγα θα φτασουμε βασικο 250,θα μεταφερθουν εδω εργοστασια και θα γινουμε και εμεις μια αποσπασμενη Ασια. Περαστικα μας. Αυτούς τους κάποιους τους ψηφίζουν κάποιοι άλλοι.Δεν είναι μονο αυτοί που κινούν τα νήματα,ο μεσος Ελληνας δεν θέλει να αλλάξει. Το ξαναειπα,όταν βλέπεις σε φανάρι με δυο λωρίδες, μια αριστερά, μια δεξια,και ο δρόμος συνεχίζει μονο δεξια ή αριστερά,ενα Τ δηλαδή, με ολοκαθαρη διαγραμμιση στον δρόμο και στο φανάρι επίσης,και να πάνε σαν ζώα στη μέση,πανω στη διαχωριστικη γραμμή,σε μια λωρίδα. Αποτέλεσμα να περνάνε οι μισοί. Εκεί πλεον λες εχεις να κανεις με λαο ηλιθιων.
pontez2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Όταν το προφανές, γίνεται έκπληξη και εξαίρεση του κανόνα της ζούγκλας για οδηγούς και περαστικούς. Ξανθιά κυρία, περίπου στα 30, παραβιάζει προτεραιότητα εκ δεξιών και τρακάρει με μηχανάκι μπροστά μου (αν ήμουν 2 μέτρα πιο μπροστά θα χτυπούσε και εμένα). Ο οδηγός του παπιού, οδηγώντας σιγά, πέφτει και ευτυχώς το παλικάρι έχει μόνο εκδορές στα χέρια. Τη στιγμη που σηκώνεται, η κοπέλα έχει ήδη κατέβει από το αυτοκίνητο, έχει πάει από πάνω του και τον βοηθάει να σηκωθεί. Δεν ανταλλάζουν πολλές κουβέντες, εκτός από το «εισαι καλά». Τον βοηθάει μαζι με περαστικούς να μετακινησουν το μηχανάκι. Το θύμα δεν μιλάει, δεν βριζει. Η κοπέλα του ζητάει ευγενικά να περιμένει μισό λεπτο να παρκάρει το αυτοκίνητό της για να μη κοβει τη κινηση. Ο οδηγός του παπιού περιμένει υπομονετικά. Η κοπέλα έρχεται, κάθονται μαζί και μας ζητάει ευγενικά να απομακρυνθούμε, αφού όπως ξεκάθαρα λέει, η ευθύνη είναι καθαρά δική της. Έχει ηδη προλάβει να καλέσει ασθενοφόρο. Η σκηνή τελειώνει χωρις πολλά πολλά, αφου η κοπέλα προσφέρει από το φαρμακείο του αυτοκινήτου της, τις πρωτες βοήθειες στον νεαρό και ήδη τον ρωτάει αν επιθυμει να καλέσουν αστυνομία ή να το λύσουν μεταξυ των ασφαλειών τους. Ο λόγος που το γράφω, όπως ανέφερα στην αρχή, είναι ότι οι 2 οδηγοί, έδειξαν απίστευτη ψυχραιμία στο όλο σκηνικό. Ο μεν φταίχτης, ήταν καθησυχαστικός αναλαμβάνοντας απευθείας την ευθύνη της πράξης τους και προσφέροντας τις πρωτες βοήθειες, το θύμα δεν ασχολήθηκε με τιμωρητικά βρισίδια, αλλά κοιταξε πρωτα την υγεία του και το, όπως άκουσα να λέει στη κοπέλα, παιδί του. Η ατάκα ήταν «Δε με νοιάζει το παπί. Το θέμα είναι ότι το παιδί θα δει πάλι τον πατέρα του». Παρόλο που ο θυτης ηταν γυναικα και ο μέσος Έλληνας άντρακλας θα άρχισε να της κατεβάζει καντίλια, η κοπέλα με τη συμπεριφορά της και τις πολύ γρηγορες κινήσεις της, δεν άφησε να ειπωθεί το παραμικρό από τους γυρω. Respect και στους 2. 7
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Εγώ πρόσφατα όμως χόρτασα μια τις προάλλες στις χριστοπαναγίες γιατί πήγαινε ανάποδα στο μονόδρομο και ήμουν εγώ με το παπί, και δε φρέναρε καθόλου άλλα μου έκλεισε και το δρόμο. Η φάση όλη ξεκίνησε μια μια κόρνα δική μου παρατεταμένη η οποία έλαβε απάντηση με πιο παρατεταμένη από τη δική της. Έκανα τον κύκλο και πήγα και την βρήκα παρακάτω (δεν έκανα αναστροφή στο μονόδρομο), και όταν την ρώτησα γιατί πάει ανάποδα μου απάντησε " Έτσι κάνουν όλοι εδώ στη γειτονιά, εσύ δεν το έχεις κάνει ποτέ σε αυτό το σημείο" . Όταν της απάντησα ΟΧΙ μου λέει "Μα γιατί" - Γιατί είναι παράνομο. Επειδή το συνέχισε το θέμα κ προσπαθούσε να βγεί από πάνω σαν κλασική ελλεϊνίδα οδηγός, /Ελληναρας mode on - άρχισα τα γαμωσταυρίδια και τις ευχές για βίαιη πρωκτική συνουσία. Το βούλωσε για λίγο κ μετά ξανάρχισε όταν έφυγα
talibanakos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, jmmys είπε Εκεί πλεον λες εχεις να κανεις με λαο ηλιθιων. Αυτο το διεπιστωσες τωρα;? 3 ώρες πριν, pontez2 είπε Όταν το προφανές, γίνεται έκπληξη και εξαίρεση του κανόνα της ζούγκλας για οδηγούς και περαστικούς. Video αλλιως δεν εγινε ποτε. 1 ώρα πριν, De@th L0rd είπε Όταν της απάντησα ΟΧΙ μου λέει "Μα γιατί" - Γιατί είναι παράνομο Ειμαι 100% σιγουρος οτι το εχεις κανει και εσυ.
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, De@th L0rd είπε Εγώ πρόσφατα όμως χόρτασα μια τις προάλλες στις χριστοπαναγίες γιατί πήγαινε ανάποδα στο μονόδρομο και ήμουν εγώ με το παπί, και δε φρέναρε καθόλου άλλα μου έκλεισε και το δρόμο. Η φάση όλη ξεκίνησε μια μια κόρνα δική μου παρατεταμένη η οποία έλαβε απάντηση με πιο παρατεταμένη από τη δική της. Έκανα τον κύκλο και πήγα και την βρήκα παρακάτω (δεν έκανα αναστροφή στο μονόδρομο), και όταν την ρώτησα γιατί πάει ανάποδα μου απάντησε " Έτσι κάνουν όλοι εδώ στη γειτονιά, εσύ δεν το έχεις κάνει ποτέ σε αυτό το σημείο" . Όταν της απάντησα ΟΧΙ μου λέει "Μα γιατί" - Γιατί είναι παράνομο. Επειδή το συνέχισε το θέμα κ προσπαθούσε να βγεί από πάνω σαν κλασική ελλεϊνίδα οδηγός, /Ελληναρας mode on - άρχισα τα γαμωσταυρίδια και τις ευχές για βίαιη πρωκτική συνουσία. Το βούλωσε για λίγο κ μετά ξανάρχισε όταν έφυγα επρεπε να πεσεις πανω της και να "χτυπησεις"
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, talibanakos είπε Αυτο το διεπιστωσες τωρα;? Video αλλιως δεν εγινε ποτε. Ειμαι 100% σιγουρος οτι το εχεις κανει και εσυ. υτή η σιγουριά σας είναι που με τρομάζει. Ακόμη και να το έκανα όπως λες, δεν έχω το εκτόπισμα που έχει το αυτοκίνητο ούτε το θράσος για να σταματήσω αυτόν που κινείται κανονικά στο δρόμο για να κάνω την παρανομία. Επομένως πάμε στην νοοτροπία "Έτσι κάνουν όλοι" Την ψυχολογία της αγέλης, πιθήκων όμως γιατί οι λύκοι είναι πιο έξυπνοι και ξέρουν μέχρι που τους παίρνει. 15 λεπτά πριν, Ntinaras είπε επρεπε να πεσεις πανω της και να "χτυπησεις" Δεν έχω όρεξη ούτε να καταστρέψω το μοναδικό όχημα που κατέχω πλέον στην Ελλάδα, ούτε ξέρω η μαλάκω σε τι ψυχολογία βρίσκεται. Μπορεί να ήταν πιωμένη, μαστουρωμένη, γκαστρωμένη, να είχε περίοδο και ένα σωρό άλλες μαλακίες που σκαρφίζονται για να δικαιολογήσουν την μαλακία που έχουν στον εγκέφαλο, να πατούσε γκάζι αντί για φρένο (που φρένο δε πάτησε ούτε στην συγκεκριμένη περίπτωση) να με έβαζε από κάτω κ να με έσερνε. Αν είχα όμως το τριαξονικό ενός γνωστού μου που έχει χωματουργικές εργασίες, να είσαι σίγουρος ότι θα της έδινα αγκαλιά τον κινητήρα μη σου πω και το ψυγείο.
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, pontez2 είπε Όταν το προφανές, γίνεται έκπληξη και εξαίρεση του κανόνα της ζούγκλας για οδηγούς και περαστικούς. Ξανθιά κυρία, περίπου στα 30, παραβιάζει προτεραιότητα εκ δεξιών και τρακάρει με μηχανάκι μπροστά μου (αν ήμουν 2 μέτρα πιο μπροστά θα χτυπούσε και εμένα). Ο οδηγός του παπιού, οδηγώντας σιγά, πέφτει και ευτυχώς το παλικάρι έχει μόνο εκδορές στα χέρια. Τη στιγμη που σηκώνεται, η κοπέλα έχει ήδη κατέβει από το αυτοκίνητο, έχει πάει από πάνω του και τον βοηθάει να σηκωθεί. Δεν ανταλλάζουν πολλές κουβέντες, εκτός από το «εισαι καλά». Τον βοηθάει μαζι με περαστικούς να μετακινησουν το μηχανάκι. Το θύμα δεν μιλάει, δεν βριζει. Η κοπέλα του ζητάει ευγενικά να περιμένει μισό λεπτο να παρκάρει το αυτοκίνητό της για να μη κοβει τη κινηση. Ο οδηγός του παπιού περιμένει υπομονετικά. Η κοπέλα έρχεται, κάθονται μαζί και μας ζητάει ευγενικά να απομακρυνθούμε, αφού όπως ξεκάθαρα λέει, η ευθύνη είναι καθαρά δική της. Έχει ηδη προλάβει να καλέσει ασθενοφόρο. Η σκηνή τελειώνει χωρις πολλά πολλά, αφου η κοπέλα προσφέρει από το φαρμακείο του αυτοκινήτου της, τις πρωτες βοήθειες στον νεαρό και ήδη τον ρωτάει αν επιθυμει να καλέσουν αστυνομία ή να το λύσουν μεταξυ των ασφαλειών τους. Ο λόγος που το γράφω, όπως ανέφερα στην αρχή, είναι ότι οι 2 οδηγοί, έδειξαν απίστευτη ψυχραιμία στο όλο σκηνικό. Ο μεν φταίχτης, ήταν καθησυχαστικός αναλαμβάνοντας απευθείας την ευθύνη της πράξης τους και προσφέροντας τις πρωτες βοήθειες, το θύμα δεν ασχολήθηκε με τιμωρητικά βρισίδια, αλλά κοιταξε πρωτα την υγεία του και το, όπως άκουσα να λέει στη κοπέλα, παιδί του. Η ατάκα ήταν «Δε με νοιάζει το παπί. Το θέμα είναι ότι το παιδί θα δει πάλι τον πατέρα του». Παρόλο που ο θυτης ηταν γυναικα και ο μέσος Έλληνας άντρακλας θα άρχισε να της κατεβάζει καντίλια, η κοπέλα με τη συμπεριφορά της και τις πολύ γρηγορες κινήσεις της, δεν άφησε να ειπωθεί το παραμικρό από τους γυρω. Respect και στους 2. Δεν είναι τόσο παράλογο, μάλιστα θα έλεγα ότι είναι ας πούμε προφανές ότι ξεσπάς όταν τη γλιτώνεις στο παρά πέντε, και όχι όταν γίνεται η ζημιά. Εγώ στο δρόμο μπορεί να κράξω, αλλά όταν θα εμπλακώ σε κάτι σοβαρό και δε θα φταίω, δε θα αρχίσω τα βρισίδια, όπως κι έχει γίνει 2-3 φορές μέχρι τώρα. Απ' τη στιγμή που έχει γίνει δηλαδή το κακό, δε χρειάζονται οι φωνές. Εκτός κι αν ο άλλος φέρει προφανέστατα ευθύνη, και προσπαθεί να βγει κι από πάνω. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Αλλά αν έχει κάνει μαλακία και ζητάει συγγνώμη, γιατί να τον αρχίσεις στο στόλισμα; Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από phanispal
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, phanispal είπε Δεν είναι τόσο παράλογο, μάλιστα θα έλεγα ότι είναι ας πούμε προφανές ότι ξεσπάς όταν τη γλιτώνεις στο παρά πέντε, και όχι όταν γίνεται η ζημιά. Εγώ στο δρόμο μπορεί να κράξω, αλλά όταν θα εμπλακώ σε κάτι σοβαρό και δε θα φταίω, δε θα αρχίσω τα βρισίδια, όπως κι έχει γίνει 2-3 φορές μέχρι τώρα. Απ' τη στιγμή που έχει γίνει δηλαδή το κακό, δε χρειάζονται οι φωνές. Εκτός κι αν ο άλλος φέρει προφανέστατα ευθύνη, και προσπαθεί να βγει κι από πάνω. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Αλλά αν έχει κάνει μαλακία και ζητάει συγγνώμη, γιατί να τον αρχίσεις στο στόλισμα; Εκεί είναι που βρίζω κι εγώ, όταν προσπαθεί ο μαλάκας/μαλάκω να βγεί από πάνω!
talibanakos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Εγώ στο δρόμο μπορεί να κράξω, αλλά όταν θα εμπλακώ σε κάτι σοβαρό και δε θα φταίω, δε θα αρχίσω τα βρισίδια, όπως κι έχει γίνει 2-3 φορές μέχρι τώρα. Απ' τη στιγμή που έχει γίνει δηλαδή το κακό, δε χρειάζονται οι φωνές. Παραδοξως βγαζει πολυ νοημα αυτο,συμφωνω μαζι σου!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, De@th L0rd είπε Εγώ πρόσφατα όμως χόρτασα μια τις προάλλες στις χριστοπαναγίες γιατί πήγαινε ανάποδα στο μονόδρομο και ήμουν εγώ με το παπί, και δε φρέναρε καθόλου άλλα μου έκλεισε και το δρόμο. Η φάση όλη ξεκίνησε μια μια κόρνα δική μου παρατεταμένη η οποία έλαβε απάντηση με πιο παρατεταμένη από τη δική της. Έκανα τον κύκλο και πήγα και την βρήκα παρακάτω (δεν έκανα αναστροφή στο μονόδρομο), και όταν την ρώτησα γιατί πάει ανάποδα μου απάντησε " Έτσι κάνουν όλοι εδώ στη γειτονιά, εσύ δεν το έχεις κάνει ποτέ σε αυτό το σημείο" . Όταν της απάντησα ΟΧΙ μου λέει "Μα γιατί" - Γιατί είναι παράνομο. Επειδή το συνέχισε το θέμα κ προσπαθούσε να βγεί από πάνω σαν κλασική ελλεϊνίδα οδηγός, /Ελληναρας mode on - άρχισα τα γαμωσταυρίδια και τις ευχές για βίαιη πρωκτική συνουσία. Το βούλωσε για λίγο κ μετά ξανάρχισε όταν έφυγα Σορρυ φιλε μου αλλά αν ακουω κάποιον να βρίζει χριστους, Παναγίες και σταυρους,είναι για μένα ο κλασσικος ελληναρας καγκουρας,που δεν διαφέρει σε τίποτα από τον αυτον που παρανομει επειδή έτσι γουσταρει.Και χειροτερος μπορω να πω επειδή τέτοιες βρισιές δείχνουν τον χαρακτήρα του. Δεν είναι κανένας της εκκλησίας, αντιθέτως, τους παπάδες τους κραζω συνέχεια.
vocals_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν είναι τόσο παράλογο, μάλιστα θα έλεγα ότι είναι ας πούμε προφανές ότι ξεσπάς όταν τη γλιτώνεις στο παρά πέντε, και όχι όταν γίνεται η ζημιά. Εγώ στο δρόμο μπορεί να κράξω, αλλά όταν θα εμπλακώ σε κάτι σοβαρό και δε θα φταίω, δε θα αρχίσω τα βρισίδια, όπως κι έχει γίνει 2-3 φορές μέχρι τώρα. Απ' τη στιγμή που έχει γίνει δηλαδή το κακό, δε χρειάζονται οι φωνές. Εκτός κι αν ο άλλος φέρει προφανέστατα ευθύνη, και προσπαθεί να βγει κι από πάνω. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Αλλά αν έχει κάνει μαλακία και ζητάει συγγνώμη, γιατί να τον αρχίσεις στο στόλισμα; Όπως τα λες, βέβαια είναι και στη μέρα του ο καθένας. Εγώ ένα βραδάκι ήμουν στην Συγγρού πριν την Καλλιρρόης με το μηχανάκι, μεσαία λωρίδα, και αμάξι με προσπερνάει από τα αριστερά και πάει να στρίψει στην Καλλιρρόης... από πάνω μου. Αφού με πήρε μαζί του και πήγα να γίνω σάντουιτς και με έναν δεξιά μου, χτύπησα πίσω του κι έπεσα, και αυθόρμητα μόλις σηκώθηκα μου βγήκαν φωνές "τι κάνεις ρε-είσαι σοβαρός-είσαι καλά". Αυτό μόνο, ειδικά αφού αμέσως μετά ο τύπος ήταν πολύ βοηθητικός, γιατί μάλλον όντως δεν με είδε (τώρα πως το κατάφερε... δεν ξέρω). Είχα βέβαια και κοπέλα πίσω οπότε δεν υπήρχε καιρός για φωνές, άμα χτυπήσει κάποιος ξεχνιούνται όλα. Θέλω να πω τέλος πάντων, εγώ που είμαι ήρεμος τότε μου βγήκε θυμός έστω για λίγο, γιατί δεν ήμουν και μόνος μου. Τον είχα δει κιόλας τον μπαγάσα και τον περίμενα πως θα 'ρθει, θα μπορούσε να ήταν αρκετά χειρότερα το τρακάρισμα. Πάντως γενικά εκείνη η στροφή είναι σκοτώστρα, να την προσέχετε. Από την άλλη σε παρ' ολίγον τρακαρίσματα έχω πετύχει είτε άτομα ήρεμα που ήξεραν ότι έγινε βλακεία, είτε τρελούς που δεν έχει νόημα να μπεις σε κουβέντα. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από vocals_
margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Οφείλουμε φόρο τιμής στον οδηγό που έχει πράσινο αλλα και μπροστά του αλλα αμάξια συνεπώς ειναι προφανές πως αν προχωρήσει θα κλείσει τη διασταύρωση. Κι ομως πολλοί το κάνουν. Η και σε δρόμους χωρίς φανάρι...... Εύγε ζώα!! Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από margaritagr 3 3
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, jmmys είπε Σορρυ φιλε μου αλλά αν ακουω κάποιον να βρίζει χριστους, Παναγίες και σταυρους,είναι για μένα ο κλασσικος ελληναρας καγκουρας,που δεν διαφέρει σε τίποτα από τον αυτον που παρανομει επειδή έτσι γουσταρει.Και χειροτερος μπορω να πω επειδή τέτοιες βρισιές δείχνουν τον χαρακτήρα του. Δεν είναι κανένας της εκκλησίας, αντιθέτως, τους παπάδες τους κραζω συνέχεια. Θα το σημειώσω στα υπόψιν.
bkran Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να κάνω παράπονα για στενό όπου πάνε όλοι ανάποδα? Πριν λίγο η σύζυγος παραλίγο να τσακωθεί με μια κυρατσα που ενω πήγαινε ανάποδα στο στενό δεν έκανε τουλάχιστον στην άκρη να περάσουν, καθόταν και την κοίταζε. Ευτυχώς δεν ήμουν εγώ γιατί θα άκουγε τπτ βραδιάτικα. Και να πεις ότι είναι η μόνη, 2 λεπτά να κάτσεις θα δεις τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα να μπαίνουν ανάποδα, πολλοί δε, μπαίνουν κι όπως έρχονται με 40-50 χλμ.
Zaknafein Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 56 λεπτά πριν, margaritagr είπε Οφείλουμε φόρο τιμής στον οδηγό που έχει πράσινο αλλα και μπροστά του αλλα αμάξια συνεπώς ειναι προφανές πως αν προχωρήσει θα κλείσει τη διασταύρωση. Κι ομως πολλοί το κάνουν. Η και σε δρόμους χωρίς φανάρι...... Εύγε ζώα!! Τρελό κόμπλεξ αυτό... Κηφισιά-Ερυθραία είναι κανόνας στην Κηφισίας/Θησέως, σε σημείο ηλιθιότητας, μπλοκάρουν μονίμως οι κάθετοι δρόμοι (ακόμα και 1-2 που έχουν φανάρι), επειδή τα ζώα φοβούνται μην χάσουν την σειρά τους. @bkran Καλή τύχη με τον Δήμο/Τροχαία, μπαλάκι θα σε κάνουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις