pontez2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 H αλήθεια ειναι πως το 70% στην Ελλάδα, οδηγουν πολύ επιθετικά. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να αγχωνουν τους συνεπής οδηγους και να δημιουργουνται ατυχήματα. Πχ το κλασικό που κολάει ο άλλος πισω σου σε μονόδρομο για να πας πιο γρηγορα, βριζοντας κτλ κτλ. Κάποιοι δε μασάνε και συνεχιζουν να πηγαινουν στο όριο. Αλλοι ψαρωνουν. 2
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Phanispal όταν οδηγός επιθετικά όμως μπορεί να με πάρεις μαζί σου κάποια στιγμή είτε για ενώ πάω αμέριμνος στο μονόδρομο μου πετάγεσαι σα μαλάκας η γιατί περνάς το κόκκινο για να γλυτώσεις 20 δευτερόλεπτα κλπ οπότε δεν με απασχολεί αν θα παραδώσεις 5 η 20 πακέτα η αν θα πας σπίτι 30 λεπτά νωρίτερα όσο παίζεις με τη ζωη μου. Δεκτόν, απλά είπα ότι δεν εξετάζουμε αυτό, αλλά αν κερδίζεις κάτι με το να πας πιο γρήγορα. Και τέλος πάντων, δε λέμε να οδηγεί ο άλλος σα μανιακός.
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Πάντως η οδήγηση έχει χειροτερέψει κατά πολύ τα τελευταία χρόνια. Οδηγεί πολύς κόσμος φοβερά επιθετικά λες κι έχει ευχή θανάτου ή θέλει να τρακάρει. Ειδικά αυτό που μπαίνουν στο δικό σου ρεύμα κυκλοφορίας επειδή έχουν εμπόδιο στο δικό τους με ξεπερνάει... Ειλικρινά έτσι κ γίνει καμια μαλακία κ με χτυπήσει κάποιος με τέτοιο τρόπο, αν βγω σώος θα τον τουλουμιάσω μέχρι να ψοφήσει μπας κ γλιτώσουμε. Με εκνευρίζει αφάνταστα αυτή η γαμημένη τακτική. 5
adi32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εγώ πιο πολύ τα τελευταία χρόνια βλέπω ότι οδηγούν γράφοντας στα @@ τους τους άλλους δείχνοντας μεγάλη ασχετοσύνη και γαιδουρια . Πχ στρίβω όπου να ναι ή σταματάω χωρίς φλας αλαρμ, περνάω κόκκινο, στοπ για πλάκα, πάω αντίθετα σε μονόδρομο γιατί με βολεύει, σέρνομαι στο δρόμο στην αριστερή και τελικά μόλις φτάσω στο φανάρι περνάω και με κόκκινο, κοκαλωνω όπου που έρθει χωρίς να υπολογίζω τους πίσω, πιάνω την αριστερή και μιλάω στο κινητό ή φιλιεμαι με τη γκομενα, δε χρησιμοποιώ καθόλου τους καθρέπτες τα φλας, τα φώτα τη νύχτα κλπ Αυτά όλα τα βλέπεις σε μια βόλτα δέκα λεπτών καθημερινά 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Πάντως η οδήγηση έχει χειροτερέψει κατά πολύ τα τελευταία χρόνια. Οδηγεί πολύς κόσμος φοβερά επιθετικά λες κι έχει ευχή θανάτου ή θέλει να τρακάρει. Ειδικά αυτό που μπαίνουν στο δικό σου ρεύμα κυκλοφορίας επειδή έχουν εμπόδιο στο δικό τους με ξεπερνάει... Ειλικρινά έτσι κ γίνει καμια μαλακία κ με χτυπήσει κάποιος με τέτοιο τρόπο, αν βγω σώος θα τον τουλουμιάσω μέχρι να ψοφήσει μπας κ γλιτώσουμε. Με εκνευρίζει αφάνταστα αυτή η γαμημένη τακτική. Περιμένω πως και πως τύπο που θα δικαιολογήσει την χρήση αντίθετου ρεύματος επειδή είναι σε ανηφόρα κι έχει "προτεραιότητα"... 1
pontez2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Xθες κατά τη μια το βράδυ πετυχα Ιαβερη στην ΕΡΤ. Πιο χαλαρός απ όσο τα χωνει συνηθως. Ειπε κάτι πολύ σοφό. Έχουμε λέει στρατό να μας προστατεύει απο εξωτερικο εχθρό, τη στιγμη που κάθε χρόνο κλείνουν χιλιάδες σπιτια απο νεκρους ή παράλυτους στους δρόμους. Και δεν ειναι οτι το προβλημα ειναι η απλή απροσεξία. Το προβλημα ειναι πως υπάρχει επιθετικη οδήγηση, μαγκιά κτλ κτλ. Κατηγορουσαμε τους παλιότερους οτι ηταν κακοι οδηγοι και ψευτόμαγκες, τωρα ομως η δικη μας γεννιά έχει γινει πολύ χειρότερη. Και η αστυνομία βέβαια, πλην ελάχιστον εξαιρέσεων έχει καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα. Περνάει ένας με κοκκινο. Τι του κάνουν? Τον σταματάνε του παιρνουν διπλωμα για λιγο καιρό και τον βάζουν να πληρωσει. Αυτο ειναι το προβλημα? Βαλτον να εργαστει για 15 μέρες μονο, ως βοηθός στο ΚΑΤ. Να βλέπει και να ξερνάει καθημερινά με τα ανοιγμένα κεφάλια και τους στραπατσαρισμένους ανθρωπους από την ανθρωπινη βλακεία. Αντε να σε δω μετά αν θα οδηγησεις γρηγορα η επιθετικά. 5
pananton Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 πάντως η αλήθεια είναι αυτή που αναφέρει ο adi32.. με βρίσκει πολύ σύμφωνο. ειδικά γυναίκες οδηγοί και μηχανάκια κάνουν ότι θέλουν στο δρόμο...πάνε λες και είναι δικός τους...μάλλον έτσι μάθανε στα χωριά τους (είμαι από χωριό και ξέρω πως οδηγούν στην επαρχία και λέω με βεβαιότητα πως εκεί πάνε πολύ χειρότερα). κακά τα ψέματα πάρα πολλοί με δίπλωμα οδήγησης εκεί έξω δεν θα έπρεπε ΚΑΝ να έχουν δίπλωμα. όχι πως εγώ είμαι ο niki lauda αλλά ρε γ@@ωτο το τιμόνι θέλει αντίληψη και αντανακλαστικά.αν δεν τα έχεις αυτά τι τιμόνι να πιάσεις??? το έχω ξαναπεί πως ενώ μου αρέσει πολύ η οδήγηση πραγματικά σε ώρες αιχμής αποφεύγω να οδηγάω γιατί εκνευρίζομαι και προτιμάω τα μέσα.μουσική,ΜΜΜ και κάποια στιγμή θα φτάσω τουλάχιστον χωρίς νεύρα και καθαρό κεφάλι.... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Οι άντρες είναι χειρότεροι από τις γυναίκες γιατί κάνουν μαλακιες σκόπιμα. Το ότι κάποιος έχει αντανακλαστικα δεν σημαίνει ότι είναι και καλός οδηγός 6
phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Meanwhile, κάθε πρωί ~07:45 στη Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα κινείται σα δαιμονισμένη μια ~60χρονη με γκρι Fiat Panda. Αλλάζει λωρίδες κάθε δευτερόλεπτο, εννοείται χωρίς να χρησιμοποιεί φλας, και κολλάει προφυλακτήρες με τους μπροστινούς/πλαϊνούς. Όσοι κινείστε τέτοια ώρα στη Βουλιαγμένης θα την έχετε πετύχει.
The_Judas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Το 70% είναι θέμα παιδείας και το 30% θέμα αστυνόμευσης. Προφανώς και δεν μπορώ να κατηγορήσω πλήρως την αστυνομία. Αν εφαρμόζαν 100% τον νόμο, θα έπρεπε να σταματάνε κάθε μέρα χιλιάδες αυτοκίνητα για διάφορους λόγους. Εδώ βάλαμε κάμερες στους δρόμους και κυνηγούσαν νομικά το κράτος διάφοροι πολίτες γιατι παραβιάζει τα δικαιώματά τους! Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2017 από The_Judas
adi32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ναι και τώρα σκέφτονται να βάλουν τους πολίτες να καταγγέλλουν άλλους πολίτες με αμοιβή για φοροδιαφυγες. Αυτά μόνο μας νοιαζουν. Οι κάμερες για τους εγκληματίες της ασφάλτου και των αλητων που τα σπάνε είναι αντιδημοκρατικες
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Το 70% είναι θέμα παιδείας και το 30% θέμα αστυνόμευσης. Προφανώς και δεν μπορώ να κατηγορήσω πλήρως την αστυνομία. Αν εφαρμόζαν 100% τον νόμο, θα έπρεπε να σταματάνε κάθε μέρα χιλιάδες αυτοκίνητα για διάφορους λόγους. Εδώ βάλαμε κάμερες στους δρόμους και κυνηγούσαν νομικά το κράτος διάφοροι πολίτες γιατι παραβιάζει τα δικαιώματά τους! Κυρίως αστυνόμευσης είναι. Στο Λονδίνο πήρε το ταξί που ημουν μέσα τηλέφωνο την αστυνομία όταν είδε κάποιον να οδηγεί επικίνδυνα, στην απορία μου απάντησε "θέτει σε κίνδυνο τους συμπολίτες μου, εμένα, τα παιδιά μου". Με είχε σταματήσει state trooper γιατί έτρεχα, μου παίρνει άδεια, δίπλωμα, τα κοιτάει γυρνάει πίσω μου λέει το όριο είναι 50 μίλια πήγαινες 72 αυτό είναι μέχρι 30 μέρες φυλακή θα σε παω τώρα σε δικαστή. Με κατεβάζει, με ψάχνει, μου λέει τα δικαιώματα μου, περνάει και τα βραχιόλια πάμε. Δυο ώρες με είχαν στο τμήμα στο τέλος με λυπήθηκαν (για λύπηση ήμουν) έρχεται ένας τύπος μου ρίχνει μια κατσαδα με ξεφτίλισε μπροστά σε όλους μου δίνει την (πανάκριβη) κλήση και μου λέει να εξαφανιστω. Δίνω και στη μάντρα της αστυνομίας ενα σκασμό λεφτά (που δεν είχα) γιατι πρόλαβαν και το σήκωσαν και όλα καλά. Δεν το ξαναεκανα πάντως.
The_Judas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Κυρίως αστυνόμευσης είναι. Στο Λονδίνο πήρε το ταξί που ημουν μέσα τηλέφωνο την αστυνομία όταν είδε κάποιον να οδηγεί επικίνδυνα, στην απορία μου απάντησε "θέτει σε κίνδυνο τους συμπολίτες μου, εμένα, τα παιδιά μου". Με είχε σταματήσει state trooper γιατί έτρεχα, μου παίρνει άδεια, δίπλωμα, τα κοιτάει γυρνάει πίσω μου λέει το όριο είναι 50 μίλια πήγαινες 72 αυτό είναι μέχρι 30 μέρες φυλακή θα σε παω τώρα σε δικαστή. Με κατεβάζει, με ψάχνει, μου λέει τα δικαιώματα μου, περνάει και τα βραχιόλια πάμε. Δυο ώρες με είχαν στο τμήμα στο τέλος με λυπήθηκαν (για λύπηση ήμουν) έρχεται ένας τύπος μου ρίχνει μια κατσαδα με ξεφτίλισε μπροστά σε όλους μου δίνει την (πανάκριβη) κλήση και μου λέει να εξαφανιστω. Δίνω και στη μάντρα της αστυνομίας ενα σκασμό λεφτά (που δεν είχα) γιατι πρόλαβαν και το σήκωσαν και όλα καλά. Δεν το ξαναεκανα πάντως. Συγκρίνεις μια κοινωνία που το 10% παρανομεί, με μια που παρανομεί το 70%. Δεν είναι τόσο εύκολο να εφαρμοσεί ο νόμος όταν δεν υπάρχει νοοτροπία σεβασμού του νόμου. Εδώ αν σε πιάσει ο αστυνομικός: 1) Θα πάρουν 10 τηλέφωνα οι φίλοι-γνωστοι βύσματα, θα τον βάλουν στην θέση τους ή θα σου σβήσουν την κλήση. 2) Θα ορμήσουν διάφοροι συμπολίτες και θα κατηγορήσουν την αστυνομία ότι άφησαν έξω τον Τσοχατζόπουλο και πιάνουν εσένα, θα αρχίσουν να λένε τα κλασικά "φταίει ο Σοιμπλε και η τροικα". 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Συγκρίνεις μια κοινωνία που το 10% παρανομεί, με μια που παρανομεί το 70%. Δεν είναι τόσο εύκολο να εφαρμοσεί ο νόμος όταν δεν υπάρχει νοοτροπία σεβασμού του νόμου. Εδώ αν σε πιάσει ο αστυνομικός: 1) Θα πάρουν 10 τηλέφωνα οι φίλοι-γνωστοι βύσματα, θα τον βάλουν στην θέση τους ή θα σου σβήσουν την κλήση. 2) Θα ορμήσουν διάφοροι συμπολίτες και θα κατηγορήσουν την αστυνομία ότι άφησαν έξω τον Τσοχατζόπουλο και πιάνουν εσένα, θα αρχίσουν να λένε τα κλασικά "φταίει ο Σοιμπλε και η τροικα". Έχεις δίκιο, αλλά κάπου δεν πρέπει να γίνει μια αρχή;
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Κι εγώ πιστεύω πως είναι θέμα αστυνόμευσης κυρίως. Εφόσον ΔΕΝ υπάρχει παιδεία για να πάνε με το καλό, βάλε τους μπάτσους να γράφουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Ειδικά για επικίνδυνη οδήγηση. Τους βλέπεις δηλαδή κάποιους και το πάνε φυρί-φυρί για ατύχημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις