Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, adi32 είπε Από τα 10 αυτοκίνητα που κλείνουν τη Λέα τα 6 είναι μερσεντε και μπεμβε Ο Ελληναρας μόλις έπιασε χρήμα από την ΠΑΣΟΚαρα και το χρηματιστήριο το πρώτο που έκανε ήταν να πάρει μερσεντε και τζιπ. Αριστερή λωρίδα με 100 και μη τολμήσει να με περάσει κανείς. Περνάω από τη Λέα γιατί δεν περιμένω.... Και οι μάντρες φουλ από μερσεντε 2λιτρες που πουλιούνται τώρα στα 4000 Η ηλιθιότητα δεν κοιτάει μάρκες,μπορώ να σου πω δεκάδες παραδείγματα με ανεγκεφαλους με οτι μάρκα θέλεις.
talibanakos Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mp123 είπε Παντου υπαρχουν ζωα που κυκλοφορουν στον δρομο, σε ολες τις χωρες. Δεν ειναι ελληνικο φαινομενο. Ζουμε στην πιο ωραια χωρα του κοσμου αλλα οι πιο πολλοι δεν το εχετε καταλαβει. Το εχουμε καταλαβει μια χαρα,δεν ειναι αυτο το προβλημα μας. Μπορεις να μαντεψεις; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από talibanakos
nemesiskp Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mp123 είπε Παντου υπαρχουν ζωα που κυκλοφορουν στον δρομο, σε ολες τις χωρες. Δεν ειναι ελληνικο φαινομενο. Ζουμε στην πιο ωραια χωρα του κοσμου αλλα οι πιο πολλοι δεν το εχετε καταλαβει. Ναι,στην πιο ωραια χωρα με τους πιο πολλους μ@@#κες 3 ώρες πριν, mp123 είπε Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από nemesiskp
dalton13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Η τροχαία θα επρεπε να κοβει κλησεις και να αφαιρει το διπλωμα για 1-2 μηνες σε αυτες τις περιπτωσεις και οχι να κοβει κλησεις οπως πχ γιατι ειχα κοτσαδορο σε ford transit φορτηγο
talibanakos Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, dalton13 είπε και οχι να κοβει κλησεις οπως πχ γιατι ειχα κοτσαδορο σε ford transit φορτηγο Γιατι οχι; Παρανομος δεν ησουν; Αλλα κλασσικα κοιταμε τους αλλους,τα δικα μας δεν τα βλεπουμε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σχετικα με οδήγηση στη ΛΕΑ και οτι πρεπει παντα να υπάρχει δίοδος για οχήματα διάσωσης, δύο φωτό από χώρες με ανθρώπους που σέβονται τον συνάνθρωπο τους σε περιπτωση ατυχήματος. Άντε να εξηγήσεις τώρα στον Νεοέλληνα τι ακριβως κανουν αυτοί οι άσχετοι, ειδικα στην δεύτερη φωτο οπου δεν υπάρχει ΛΕΑ,αλλά ενα έρισμα μονο. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από jmmys
De@th L0rd Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 59 λεπτά πριν, jmmys είπε Σχετικα με οδήγηση στη ΛΕΑ και οτι πρεπει παντα να υπάρχει δίοδος για οχήματα διάσωσης, δύο φωτό από χώρες με ανθρώπους που σέβονται τον συνάνθρωπο τους σε περιπτωση ατυχήματος. Άντε να εξηγήσεις τώρα στον Νεοέλληνα τι ακριβως κανουν αυτοί οι άσχετοι, ειδικα στην δεύτερη φωτο οπου δεν υπάρχει ΛΕΑ,αλλά ενα έρισμα μονο. Aυτές τις εικόνες θα τις δείς στην Ελλάδα το 2152 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Κλασικά σκηνικά που τυχαίνουν συχνά: 1) Περνάω με πορτοκαλί (εγκαίρως επειδή ήμουν ήδη στο μισό μέτρο) και από πίσω μου βλέπω να περνάνε άλλοι 5-6! 2) Σταματάω σε πορτοκαλί φανάρι γιατί ήμουν αρκετά μέτρα πίσω και 1-2 από πίσω με προσπερνάνε από δεξιά για να περάσουν με κόκκινο. 11 ώρες πριν, jmmys είπε Σχετικα με οδήγηση στη ΛΕΑ και οτι πρεπει παντα να υπάρχει δίοδος για οχήματα διάσωσης, δύο φωτό από χώρες με ανθρώπους που σέβονται τον συνάνθρωπο τους σε περιπτωση ατυχήματος. Άντε να εξηγήσεις τώρα στον Νεοέλληνα τι ακριβως κανουν αυτοί οι άσχετοι, ειδικα στην δεύτερη φωτο οπου δεν υπάρχει ΛΕΑ,αλλά ενα έρισμα μονο. Ο Νεοέλληνας: 1) κοροιδεύει τους ξένους επειδή μπαίνουν σε σειρές και είναι υπάκουοι-ρομποτάκια ενώ αυτός είναι έξυπνος. 2) θα σου πει μετά για την βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων στην οποία αυτός αντιδράει ως αντιστασιακός και θα σου πει για την γνωστή fake news -φράση του Κίσινγκερ για την Ελλάδα.
mezger Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Στις 25/5/2018 στις 8:15 ΜΜ, mp123 είπε Δεν υπαρχει αυτο που ειδα πριν λιγο απο το μπαλκονι που πινω το φρεντακι μου. Περασε οδικη με ενα παλιο almera πανω στην καροτσα και ο μπαρμπας αντι να κατσει στο φορτηγο ηταν στο αμαξι μεσα στην θεση του οδηγου. Δεν παμε καλα. Το ξερω ακυρο αλλα ετσι για να γελασουμε λιγο. Να σου πω, μια φορά χρειάστηκε να πάρει γερανός το αμάξι και φυσικά κάθησα ανυποψίαστος στη θέση του συνοδηγού. Έψαξα, μάταια για τη ζώνη να τη βάλω. Δεν υπήρχε. Ε τα είδα όλα. Ο (με πολλά νεύρα, άγνωστο γιατί) οδηγός έσφαξε κάθε πορτοκαλί και βαθύ κόκκινο, χώθηκε σε μέρη που δεν έκοβα να χωράει smart, οχι γερανός, και η απόσταση από τον εκάστοτε μπροστινό μετριόταν σε planck lengths. Την επόμενη φορά σε διαβεβαιώ ότι θα κάτσω ακριβώς εκεί που καθόταν και αυτός που περιγράφεις, στο αμαξάκι μου με τη ζώνη και τους αερόσακούς μου, thank you very much. 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Είμαι με τη μηχανή, εχω κλείσει το ένα ρεύμα (το αυτοκίνητο που ερχόταν στο ρεύμα που έκλεισα ήταν καμια 50+ μέτρα μακριά) και περιμένω να περάσει το αμάξι απο το άλλο ρεύμα για να φύγω, το αυτοκίνητο απο το ρεύμα που έχω κλείσει αντί να σταματήσει εννοείται οτι έκανα μανούβρα για να με αποφύγει όπως και ο απο πίσω του.. Να σημείωσω οτι δεν έχω παπάκι και η μηχανή έπιανε όλο το ρεύμα.. Δηλαδή πόσο δύσκολο του ήταν να περιμένει?
talibanakos Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, mezger είπε Ο (με πολλά νεύρα, άγνωστο γιατί) οδηγός έσφαξε κάθε πορτοκαλί και βαθύ κόκκινο, χώθηκε σε μέρη που δεν έκοβα να χωράει smart, οχι γερανός, και η απόσταση από τον εκάστοτε μπροστινό μετριόταν σε planck lengths. Αυτο μου θυμισε ενα παιχταρα οδηγο γερανου. Βγαινω απο βενζιναδικο και περιμενοντας να περασω απεναντι βλεπω φορτηγο να ερχεται με καμια 80ρια ( ασπροχωμα Καλαματας,δρομος με ΟΑΕΔ,σχολες νοσοκομων,τει και γενικοτερα κινηση ) . Με λυπη μου διαπιστωσα οτι ο τυπος πηγαινε με 80 σε κατοικημενη περιοχη ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ με ενα μερσεντε. Προσπαθησα απο περιεργεια να τον φτασω με το παπι ( crypton X ) και αργησα να τον φτασω. Καμια ελπιδα..
alkis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Πιστεύω, ότι αν εφαρμόζονται οι νόμοι, θα φτάσουμε σε ένα επίπεδο "ευρώπης". Αλλά η τροχαία, δεν κάνει τη δουλεία της σωστά. Ανεπαρκή προσωπικό, άχρηστοι, λίγοι. Ναι, υπάρχουν 2% καλοί τροχονόμοι. Δε σωζόμαστε. Έστω ότι ο τροχονόμος κάνει σωστά τη δουλειά του. Θα πάει ο κάθε κύριος στο δικαστήριο, θα φύγει και όλα καλά. Είμαι της άποψης. Υποχρεωτική παιδεία μάθημα στα σχολεία 2ώρες την εβδομάδα από νήπειο μέχρι και λύκειο. Και νόμοι/πρόστιμα τσεκούρια. ΔΕΝ γίνεται να βγαίνει κάποιος στη κοινωνία και να μη γνωρίζει τα σήματα οδικής κυκλοφορίας. Αλκοτεστ; Κύριε έχετε πιεί. Φωνάξτε κάποιον να πάρει το αμάξι σας ή παρκάρετε κάπου νόμιμα. Δεν γίνεται τίποτα από αυτά; Ιδιώτης γερανός, και όταν τον πληρώσεις σου ξεφορτώνει το αμάξι σπίτι σου. Τι ξεφτύλα είναι αυτή με τα χαρτάκια και τις κλίσεις; Taxis net και άγιος ο θεός. Και αν οδηγούσε άλλος το όχημα; Δε πειράζει, θα πληρώσεις το κράτος και θα τα βρείτε μετά. Τον ΒΟΑΚ, ή αλλιώς βλέπω το θάνατο σου, σε σημεία όπου λειτουργούν κάμερες-ραντάρ, έχουν πάψει πια να γίνονται ατυχήματα. Υπάρχει ένα κομμάτι της κοινωνίας, όλο, που δεν έχει οδηγική παιδεία, ή τουλάχιστον δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να του μάθει. Αυτό το κομμάτι, μπορεί μόνο μέσω προστίμων να οδηγεί μέσα στους κανόνες του ΚΟΚ. Είναι αβάσιμο να περιμένει κάποιος τον μέσο έλληνα 40αρη, να μάθει να οδηγάει σωστά ως δια μαγείας. Αν σε κάθε φωτεινό σηματοδότη, υπήρχε κάμερα, όπου θα φωτογράφιζε αυτούς που το παραβιάζουν και τους χρεώνε, κανείς μα κανείς δε θα το παραβίαζε. Καλύτερα να ζούμε σε ένα τόπο, που εγω,εσυ ο διπλα μας, πλήρωσε και μια φορά ένα άδικο πρόστιμο, παρά στο κόσμο που ο καθενας έχει ένα γνωστο-ή γνωστο-γνωστου νεκρό από τροχαίο. Βέβαια το θέμα είναι στις αρχές, που δινουν καθε 3 και λιγο πινακιδες διπλωματα πισω σε γιορτες. Με αυτη τη νοοτροπια δε πιστευω οτι θα αλλαξει ποτέ-τίποτα. Γιατί, λεφτά υπάρχουν. Δε θα φερω αλλα μνημονια. Θα σκισω τα μνημονια. Θα βγουμε απο τα μνημονια. Πατα κιμ το κουμπι, μπας και σωθουμε. 2 1
DYEL Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν περασε ουτε μια εβδομαδα απο τοτε που εγραψα για τα μηχανακια και σημερα ενας κυρατσος με βρηκε προσπαθοντας να κανει τις μαιμουνιες του. Σταματησα σε κινηση σε δεξια λωριδα για να στριψει ενα φορτηγακι απο δεξια,σταματησε και το φορτηγακι απο την απεναντι λωριδα,ξεκιναει να στριβει το φορτηγό και απο το αριστερα μου πεταγετε ο κυρατσος με την μηχανη να χωθει ισα ισα να περασει,ενω το φορτηγό ειναι στη μεση της στροφης.Δεν ξερω πως το καταφερε αλλα με βρηκε μπροστα αριστερα. Δηλαδη λιγο πιο μπροστα να ήμουν θα χωνόταν και παλι? Darwinism φαση,να τον κανουμε σαντουιτς,σε λιγο θα σηκώνουν το μηχανακι στους ώμους για να περασουν. Πραγματικα απορω πως τετοιοι ανθρωποι δεν ξεχνανε να αναπνεουν. Του ευχομαι οταν θα κανει την χοντρη μαλακια να την πληρωσει μονο αυτος,γιατι θα την κανει την μη αναστρέψιμη μαλακια δεν εχω αμφιβολία. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από DYEL
talibanakos Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, alkis13 είπε Με αυτη τη νοοτροπια δε πιστευω οτι θα αλλαξει ποτέ-τίποτα. Ειτε δεν εχεις καταλαβει την ελληνικη πραγματικοτητα,ειτε δεν θες να την καταλαβεις. Δεν τους συμφερει να αλλαξει ο ελληνας ή να γινει σωστος,ουτε και τους νοιαζει. Τους συμφερει μονο να συνεχιστει αυτη η κατασταση,να μας κρατουν απασχολημενους με μαλακιες ωστε να τρωνε αυτοι ανενοχλητοι,μεχρι να πεθανουμε εμεις. Μετα θα τα τρωνε απο τα παιδια μας.Σιγα σιγα θα φτασουμε βασικο 250,θα μεταφερθουν εδω εργοστασια και θα γινουμε και εμεις μια αποσπασμενη Ασια. Περαστικα μας.
adi32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχουν ιδέα από οδήγηση αλλά η κακή νοοτροπία που έχουμε σαν άνθρωποι. Το ζώο που θα πάει διπλή σειρά στο φανάρι είναι το ίδιο ζώο που θα πάει να σου φάει τη σειρά στην τράπεζα στο σούπερ μάρκετ, που θα σου πάρει τη δουλειά με βύσμα, που θα καπνίσει στη μούρη σου ή του παιδιού του....... 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις