Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Η τροχαία στην επαρχία, αν αναφέρεις κατι κραυγαλεο,κάτι κανει,για Αθήνα λίγο δυσκολο
Ghost.Dog Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, mp123 είπε Φιλικα παντα αλλα οσοι εχουν πραγματικα γυρισει ολο τον κοσμο και τις 7 θαλασσες (ελληνας ειμαι ελληνικα γραφω) δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οπως τα περιγραφεις. Μπορει να μην ειμαστε σουηδια αλλα δεν ειμαστε αφρικη, ασια, λατινικη αμερικη. Αν εσυ εχεις δει ξυλο μονο στην ελλαδα τι να πω. Εγω εχω δει παντου. Φίλε μου σεβαστη η άποψή σου, σε ομοειδείς, ας το πούμε χώρες, Ισπανία, Ιταλία (!!!), Κύπρο, δεν έχω δει κάτι ανάλογο. Περπατάω στην ανατολική ακτή, (new England), βράδυ, καλοκαίρι, πίναμε κάτι ποτά σε ένα μπαρ, όχι κακόφημο - το αντίθετο, εβγαινες έξω να καπνίσεις, τελος πάντων, έχουμε ψιλο ντιρλιασει, πεζοί ξαναλέω, όχι οδηγοί, και πατάμε το ποδάρι μας, σε ένα μεσαίο δρόμο, όχι σοκακι - ούτε και αρτηρια, δηλαδή 2 lanes κι αφου σκεφτομαι ότι περνάμε απέναντι, χωρίς να κοιταχτούμε, έτσι μηχανικά, είπαμε 3 ποτά "αμερικάνικα", δηλαδή μπερμπονάκι, με αυτη την ωραία ζαλάδα, believe it or not, συνειδητοποιώ πως είμαι μέση Δρόμου, και η Συνοδός μου το ίδιο, και η μουσική που ΑΚΟΥΜΕ, δεν είναι από το μπαρ που μόλις φύγαμε αλλά από convertible παλιά Cadillac ξέρω γω, αυτές που κουνιούνται σαν ξεβιδωμένες σαν κάτι βιντεο κλιπ του Snoop Dogg, και πάνω που λες στο convertible, 4 νταγκλάρια με διάπλαση πορτιέρη στο Bronx, χρυσές αλυσίδες 32 κιλα και μάτι θολό, μαύροι σαν τη νυχτα και μας κόβουν, πάω να παγώσω, η ζωη μου περνάει φιλμ μπροστά, σκέφτομαι και την άλλη την καψερη τη συνοδό μου, τι χρώσταγε κι αυτή, τεσπα, οδηγός συνοδηγός της κάμπριο μαούνας εχουν φρενάρει ήσυχα και απόλυτα ελεγχόμενα, κανένα θέμα, μόνο η μουσική παίζει Notorious BIG και μας κάνουν νεύμα περάστε, λες και πηγαιναμε στη δεξίωση του Καρόλου της Αγγλίας. Ναι όλα υποκειμενικά μαζί σου, ναι, αλλά αυτά δεν τα λέω (μόνο) εγώ, τα έλεγε δεκαετίες ο Κ. Καβαθθας (Δάσκαλος), ο συχωρεμένος ο Σταθάκης, ο Ιαβέρης μέχρι σήμερα, ο Στρατισσίνο, και τόσοι άλλοι. Επικίνδυνοι δρόμοι (από πολλές απόψεις) οι Ελληνικοί, μιλώντας για τον ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΑ. 3
talibanakos Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε οδηγός συνοδηγός της κάμπριο μαούνας εχουν φρενάρει ήσυχα Φρεναρε και ο συνοδηγος;Τι ηταν,δασκαλος οδηγησης με εκπαιδευτικο καντιλακ;
adi32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Πάντως ο τρόπος οδήγησης η κατάσταση του αυτοκινήτου και πολλές φορές η μάρκα προδίδουν το χαρακτήρα του οδηγου. Πχ καγκουριες, σαράβαλο, δεκάδες αυτοκόλλητα, σεντόνια για καλύμματα........ 1 1
dimpa16 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε Φίλε μου σεβαστη η άποψή σου, σε ομοειδείς, ας το πούμε χώρες, Ισπανία, Ιταλία (!!!), Κύπρο, δεν έχω δει κάτι ανάλογο. Περπατάω στην ανατολική ακτή, (new England), βράδυ, καλοκαίρι, πίναμε κάτι ποτά σε ένα μπαρ, όχι κακόφημο - το αντίθετο, εβγαινες έξω να καπνίσεις, τελος πάντων, έχουμε ψιλο ντιρλιασει, πεζοί ξαναλέω, όχι οδηγοί, και πατάμε το ποδάρι μας, σε ένα μεσαίο δρόμο, όχι σοκακι - ούτε και αρτηρια, δηλαδή 2 lanes κι αφου σκεφτομαι ότι περνάμε απέναντι, χωρίς να κοιταχτούμε, έτσι μηχανικά, είπαμε 3 ποτά "αμερικάνικα", δηλαδή μπερμπονάκι, με αυτη την ωραία ζαλάδα, believe it or not, συνειδητοποιώ πως είμαι μέση Δρόμου, και η Συνοδός μου το ίδιο, και η μουσική που ΑΚΟΥΜΕ, δεν είναι από το μπαρ που μόλις φύγαμε αλλά από convertible παλιά Cadillac ξέρω γω, αυτές που κουνιούνται σαν ξεβιδωμένες σαν κάτι βιντεο κλιπ του Snoop Dogg, και πάνω που λες στο convertible, 4 νταγκλάρια με διάπλαση πορτιέρη στο Bronx, χρυσές αλυσίδες 32 κιλα και μάτι θολό, μαύροι σαν τη νυχτα και μας κόβουν, πάω να παγώσω, η ζωη μου περνάει φιλμ μπροστά, σκέφτομαι και την άλλη την καψερη τη συνοδό μου, τι χρώσταγε κι αυτή, τεσπα, οδηγός συνοδηγός της κάμπριο μαούνας εχουν φρενάρει ήσυχα και απόλυτα ελεγχόμενα, κανένα θέμα, μόνο η μουσική παίζει Notorious BIG και μας κάνουν νεύμα περάστε, λες και πηγαιναμε στη δεξίωση του Καρόλου της Αγγλίας. Ναι όλα υποκειμενικά μαζί σου, ναι, αλλά αυτά δεν τα λέω (μόνο) εγώ, τα έλεγε δεκαετίες ο Κ. Καβαθθας (Δάσκαλος), ο συχωρεμένος ο Σταθάκης, ο Ιαβέρης μέχρι σήμερα, ο Στρατισσίνο, και τόσοι άλλοι. Επικίνδυνοι δρόμοι (από πολλές απόψεις) οι Ελληνικοί, μιλώντας για τον ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΑ. Ενώ εντώ στο Ελλάντα, το καλοκαίρι, τους τέρμα μεθυσμένους ξένους σε Φαληράκι,Λαγανά και όπου αλλού θες,τους πατάμε και τους ρίχνουμε στο χαντάκι. Άσε φίλε.Τους βλέπω και τους πολιτισμένους, που μόλις φύγουν από την πολιτισμένη πατρίδα τους και πατήσουν την απολίτιστη Ελλάδα,διδάσκουν πολιτισμό. Το πρόβλημα,το ξαναλέω,είναι η αστυνόμευση και η επιβολή των ποινών. 5
adi32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Ενώ εντώ στο Ελλάντα, το καλοκαίρι, τους τέρμα μεθυσμένους ξένους σε Φαληράκι,Λαγανά και όπου αλλού θες,τους πατάμε και τους ρίχνουμε στο χαντάκι. Άσε φίλε.Τους βλέπω και τους πολιτισμένους, που μόλις φύγουν από την πολιτισμένη πατρίδα τους και πατήσουν την απολίτιστη Ελλάδα,διδάσκουν πολιτισμό. Το πρόβλημα,το ξαναλέω,είναι η αστυνόμευση και η επιβολή των ποινών. Γενικα οι "πολιτισμενοι" ξενοι απλα ακολουθουν τους νομους Αν ερθουν εδω μια χαρα καφροι γινονται και χειροτεροι απο εμας Μη θεοποιουμε τους ξενους Επειδη τους ζω καθε μερα στουρνοι και ζωα ειναι οι περισσοτεροι Σαν μυαλα υστερουν παρα πολυ Απλα ακολουθουν καποιους κανονες σαν προβατα και δεν κοιτανε να χρησιμοποιησουν το μυαλο για να κλεψουν και να κανουν απατες οπως εμεις Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από adi32
vocals_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΜΕΣΑ. Δύο συλλήψεις ή έλεγχοι = ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ . Μεθυσμένος: 2 φορές, Στέρηση Διπλώματος για πάντα Να πω κι εγώ το χειρότερο που έχω πετύχει στους δρόμους της Αθήνας, κάτι που ειλικρινά δεν περίμενα ότι όντως θα δω, μέχρι τότε το έλεγα για αστείο. Πέρυσι άνοιξη, παπί κατέβαινε (προφανώς χωρίς κράνος) με 40-50 την Βασιλέως Αλεξάνδρου (απέναντι απ'το Caravel): δεξί χέρι γκάζι αριστερό χέρι κινητό και το κεφάλι ΣΚΥΜΜΕΝΟ στέλνοντας μηνύματα. Προσοχή, όχι έχω το κινητό και στο φανάρι το κοιτάζω, να πω τουλάχιστον εκεί δεν είναι τρελός αλλά απλά βλάκας, οδηγούσε και ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ που πήγαινε. Οριακά δεν τον ενδιέφερε ξέρω 'γω. Εντωμεταξύ έκανε ζιγκ ζαγκ (προφανώς άμα δε βλέπεις που πας) και δε μπορούσα να περάσω με το δικό μου μηχανάκι. Αφού του κορνάρω να ξυπνήσει και με κοιτάζει, με πετυχαίνει στο φανάρι παρακάτω για Βασ. Κωνσταντίνου-Βασ. Σοφίας, και βάζει τις φωνές "ΤΙΘΕΣΤΙΕΓΙΝΕ;". Προφανώς του απαντάω κι εγώ με λίγο νεύρο, και ο τύπος άρχισε να ουρλιάζει θα σε κάνω θα σου δείξω. Του γυάλιζε το μάτι ειλικρινά και απλά τον αγνόησα, φαινόταν ξεκάθαρα ασταθής. Αμέσως μετά βγήκε σχεδόν ΣΤΗ ΜΕΣΗ της Βασ. Κωνσταντίνου και περίμενε να σταματήσει η ροή των αμαξιών (που πέρναγαν ξυστά του) για να περάσει απέναντι γκαζωτός, πάντα με το κινητάκι του. Ο δρόμος έξω απ'το Caravel για όποιον δεν ξέρει έχει συνέχεια πεζούς που διασχίζουν τον δρόμο (λόγω ξενοδοχείου αλλά και του νοσοκομείου Συγγρός απέναντι), ενώ στο διάζωμα έχει φυτά και ΔΕΝ φαίνεται αν περνάει κάποιος. Είναι και οι πεζοί τρελοί εντωμεταξύ, πετάγονται μέσα απ'τις φυλλάδες σαν τον predator χωρίς να κοιτάξουν ποτέ. Επιπλέον έχει πιάτσα στα δεξιά, αλλά και χώρο-περίπτερα, δηλαδή συνέχεια όλο και κάποιος χώνεται στον δρόμο απ'το πουθενά. Συνεπώς ήταν καθαρά θέμα τύχης που δεν στούκαρε ο μάγκας τότε. Έχει και κάτι ΔΙΑΣ καμιά φορά εκεί, ή είχε, έχω καιρό να δω. Ορίστε και φωτογραφία να καταλάβετε ακριβώς: Παρόμοιο έκτρωμα είχα ξαναδεί τότε μετά από λίγες μέρες, και ξαναείδα προχθές. Δηλαδή σε αυτά τα σιχάματα που απλά είναι θέμα χρόνου να προκαλέσουν κάποια τραγωδία, δεν θα χαθεί νομίζω το δίκιο αν τους σπάσεις το κινητό και το μηχανάκι. Όσο για το μεθύσι: Με έχουν γράψει μία φορά στην Αθηνάς πριν 2-3 χρόνια, Σάββατο 4μιση το πρωί. Είχα πιει 3 κουτάκια μπύρας (σύνολο 1 λίτρο) σε 4 ώρες. Καλά με έκαναν, ήμουν στο όριο θυμάμαι για δίκυκλο, μου είπαν αν είχα αυτοκίνητο θα ήμουν οκ. Δηλαδή με άφησαν και να το πάρω, στο 2ο φύσημα μετά είχε πέσει κιόλας. Τέλος πάντων, ας πούμε ότι ήμουν ο φυσιολογικός τύπος που συνεννοούταν σαν άνθρωπος με τους τροχαίους, μέσα σε μια ουρά τρελών. Δεν φαντάζεστε τι κόσμος υπήρχε. Πιωμένος ταξιτζής δεν μπορούσε να αρθρώσει συλλαβή, κάθε δεκάλεπτο θυμόταν κι άλλο μισόκιλο κρασί που είχε πιει. Όσο τον ρώταγαν, τόσο ανέβαινε. Μία σκυλού που παραπάταγε, τύφλα, ούρλιαζε γιατί την αδικούσαν έλεγε, είχε τσαντιστεί μάλλον γιατί δεν έβρισκε κάποιον να της πάρει το αμάξι. Ένας άλλος 40άρης με μεγάλη μηχανή ήταν πιωμένοι κι αυτός και ο συνοδηγός, δεν μπορούσαν να κρατήσουν όρθια τα κεφάλια τους. Τουλάχιστον έκαναν ησυχία. Δεν είχα ξαναδεί τόσα οχήματα να τα μαζεύουν γερανοί μέσα σε μισή ώρα. Αυτοί τώρα πως διάολο οδηγούσαν ακόμα δεν μπορώ να φανταστώ. Κι εγώ συμφωνώ με την αφαίρεση διπλώματος τη 2η φορά. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από vocals_ 2
talibanakos Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, vocals_ είπε κάτι που ειλικρινά δεν περίμενα ότι όντως θα δω Οντως τωρα; Καθημερινο φαινομενο,ειδικα σε γυναικες οδηγους αυτοκινητων. Εχουν το κεφαλι κατω και το αμαξι κινειται πολλα μετρα ετσι,αν συμβει κατι απλα δε θα το δουν ποτε.. Και λεω γυναικες γιατι οι γυναικες χρησιμοποιουν το κινητο πιο πολυ απο τους αντρες,δεν ειναι θεμα σεξισμου. Απλα αυτες κοιτανε τι μαλακια θα ανεβασουν για στορυ στο ινστα,οι αντρες δεν το κανουν τοσο συχνα,ειδικα στο αυτοκινητο.
dalton13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από dalton13
adi32 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, dalton13 είπε Από τα 10 αυτοκίνητα που κλείνουν τη Λέα τα 6 είναι μερσεντε και μπεμβε Ο Ελληναρας μόλις έπιασε χρήμα από την ΠΑΣΟΚαρα και το χρηματιστήριο το πρώτο που έκανε ήταν να πάρει μερσεντε και τζιπ. Αριστερή λωρίδα με 100 και μη τολμήσει να με περάσει κανείς. Περνάω από τη Λέα γιατί δεν περιμένω.... Και οι μάντρες φουλ από μερσεντε 2λιτρες που πουλιούνται τώρα στα 4000 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 On 26/05/2018 at 01:07, Ghost.Dog said: Φίλε μου σεβαστη η άποψή σου, σε ομοειδείς, ας το πούμε χώρες, Ισπανία, Ιταλία (!!!), Κύπρο, δεν έχω δει κάτι ανάλογο. Άλλο να λες αυτό κι άλλο όμως να λες ότι συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Κακά τα ψέματα, στο YT υπάρχουν άπειρα Road Rage videos από διάφορες χώρες στο οποία γίνονται τρελά πράγματα... 1
Ghost.Dog Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Η Ελλάδα είναι 10 εκατομύρια. Ο πλανήτης είναι 5 δις. Δηλαδή κάπου 500 (πεντακόσιες) "Ελλάδες". Ε, ΦΥΣΙΚΑ συμβαίνουν και αλλού. Το "μόνο" σε πείραξε. Τα άλλα που έγραψα δεν σε απασχόλησαν. Οπως ας πουμε γιατί ο λαος φυλάει τον "τσαμπουκά" για τον δρόμο, ενώ ΣΚΥΒΕΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΤΗ ΜΕΣΟΥΛΑ στους πολιτικούς που τον κυβερνάνε, σάπιοι μέχρι το κόκκαλο, τον χρεωκόπησαν, τον πτώχευσαν και του έστειλαν το λογαριααμό. ΝΑΙ κι ο Αγγλος παρανομεί. Αλλά τον πολιτικούλη του, που έφαγε.... 5,000 quid (όχι 5 εκατομύρια!) τον στέλνει με συνοπτικές στην ψειρού. Εγώ είμαι στο Surrey, όποτε θες, έλα να πιούμε καφεδάκι να τα κουβεντιάσουμε. Από ότι κατάλαβα είσαι κάπου κοντα, για να τα ξέρεις τόσο καλά. Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ για τα σχόλια και ΟΧΙ προσωπικές επιθέσεις. Να μάθουμε ε-πι-τε-λους, να δεχόμαστε και την ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ άποψη. Ούτε καν την "αντίθετη" από τη δική μας. Την ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ
mp123 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Παντου υπαρχουν ζωα που κυκλοφορουν στον δρομο, σε ολες τις χωρες. Δεν ειναι ελληνικο φαινομενο. Ζουμε στην πιο ωραια χωρα του κοσμου αλλα οι πιο πολλοι δεν το εχετε καταλαβει. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Ghost.Dog said: Ε, ΦΥΣΙΚΑ συμβαίνουν και αλλού. Το "μόνο" σε πείραξε. Τα άλλα που έγραψα δεν σε απασχόλησαν. Οπως ας πουμε γιατί ο λαος φυλάει τον "τσαμπουκά" για τον δρόμο, ενώ ΣΚΥΒΕΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΤΗ ΜΕΣΟΥΛΑ στους πολιτικούς που τον κυβερνάνε, Έχω δει πράγματα σε road rage videos που δεν γίνονται εδώ. Διότι αν γινόντουσαν θα τα βλέπαμε στις ειδήσεις... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από ThReSh 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις