Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Εσυ το εχεις το προβλημα,να εισαι σιγουρος.

Το ξυλο δεν ειναι πολιτισμενη λυση,οσο και αν εσυ νομιζεις οτι ειναι.

Οδηγαω χρονια κατ επαγγελμα,οτι και να μου πεις το εχω συναντησει στο 100πλασιο,οπως εχω τρακαρει,με εχουν ριξει και εχω σακατευτει.

Και ειμαι πιο ευαλωτος απο σενα,γτ εγω εχω και αυτον που θα πεσει πανω μου αλλα και την ταχυτητα που εχω εγω εκεινη τη στιγμη.

Οτι δικιο και αν ειχε το χανει τη στιγμη που λυνει τα προβληματα του με το ξυλο.

Η μηπως ειμαστε εμεις οι φλωροι που δε μαλωνουμε;

Αυτος ειναι απο εκεινους που κοροιδευουμε και που χαλανε την πιατσα.
Δωρητης οργανων λεγεται,τιποτε αλλο.

Άκου να δεις φίλε μου,

το ξύλο δεν είναι λύση, αλλα...

Όταν ο άλλος δεν σε σέβεται, σε χτυπάει στο πεζοδρόμιο (!!!), κάνει μαλακια και πουλάει και τζαμπουκα γιατί είναι ο Θεός, όχι , δεν θα βγω και κερατάς και δαρμενος. Και επειδή αν φάει μερικές μπουνιές θα βάλει λίγο πάγο και τέλος, και αν του βγάλω το μάτι θα μπω και φυλακή, προτιμώ να του κάνω το μηχανάκι βίδες.

Δεν λέω ότι οι πεζοί είναι σωστοί, το 99% περνάνε απ' όπου θέλουν, αλλά μιλάω ως πεζός που περνάει μόνο με πράσινο ακόμα και αν δεν έχει κανένα διερχόμενο όχημα.

Τι θυμήθηκα τώρα...

Πριν χρόνια, έχω πράσινο στη διάβαση πεζών... είμαστε γύρω στους 20-30 πεζούς και ένας εξυπνακιας θέλει να περάσει ανάμεσά μας. Ε όχι ρε φίλε, θα σεβαστείς τη σηματοδότηση.  Δεν με απασχολεί αν βιάζεσαι, ας φροντιζες να φύγεις νωρίτερα. Ε να μην τα πολυλογω, με το που περνάει μπροστά μου, ξανατονιζω με πράσινο εγώ ως πεζός, τρώει ένα κλωτσιδι η πόρτα, πρέπει να έκανα βαθούλωμα. Από φυγη φυγη.

Πριν κανένα χρόνο περίπου, περνάει ένα μηχανάκι από την κονταριδα, το πεζοδρόμιο εννοώ. Μου κορνάρει λοιπόν να του κάνω χώρο να περάσει. Του κλείνω κι εγώ το δρόμο και του λέω η από το δρόμο η από πάνω μου. Γινόμαστε μπίλιες, τρώει κάτι κλωτσιδια το μηχανάκι και έρχεται μετά ένας γέρος και μου βάζει 1€ στην τσέπη. Αυτά λέει από μένα, γιατί εμείς δεν έχουμε το θάρρος να μιλήσουμε.

Από τη στιγμή λοιπόν που το κράτος (πολίτες-ενστολοι) δεν κάνουν τη δουλειά τους, θα την κάνω εγώ. 

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/5/2018 στις 11:16 ΠΜ, phanispal είπε

Οι Ελληνες είμαστε ένας λαος στην πλειοψηφια εξαιρετικά χαμηλής νοημοσύνης,απίστευτα αγενης,ημιμαθης ή εντελώς ανίδεος σε απλα πράγματα.Δεν σεβόμαστε όπως θα έπρεπε, και δεν υπάρχει η πολιτεία να συμμαζέψει τα πραγματα γιατί πολύ απλα είναι μια από τα ίδια.

Οπότε τι κάνουμε. Αποδεχόμαστε την κατασταση όπως είναι.Παλιά στραβωνα,θυμωνα,μαλωνα με το κάθε χαιβανι που παρκάρε σε ράμπες,σε θέσεις ΑΜΕΑ,που έμπαινε μπροστά από το φανάρι με τσαμπουκα,που πήγαινε σαν γιδι στη μεσαία λωρίδα σε εθνική οδο με 80 ενω η δεξια ηταν εντελώς άδεια,που πήγαινε στη ΛΕΑ όπως οι ανεγκεφαλοι στο βίντεο πιο πάνω,που,που,που, όλα αυτά που περιγράφετε εδώ μέσα.

Αυτοι είμαστε, δεν αλλάζουμε.Όπως εμείς κοροϊδεύουμε αλλους λαούς, πιστέψτε με εκεινει μας περιγελούν πιο πολύ, σαν ενα είδος μπανανιας μας εχουν.

Οποτε δεν ασχολούμαι πλέον στο δρομο με αυτά,ουτε θα κάτσω να πλακωθω στο ξύλο,εκτός αν μου επιτεθεί απροκλητα και με τσαμπουκα και θα αντίδρασω στην εσχάτη των περιπτώσεων.

Είπαμε ο κλασσικός ελληναρας οδηγός.Απλά ντροπή μας,τίποτα άλλο.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, talibanakos είπε

Οτι δικιο και αν ειχε το χανει τη στιγμη που λυνει τα προβληματα του με το ξυλο.

Η μηπως ειμαστε εμεις οι φλωροι που δε μαλωνουμε;

Προφανώς όχι, αλλά όταν είναι θρασύτατος ο άλλος και νευριάζει κιόλας κάνοντας παραβάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ζωές πέρα από τα τυπικά τύπου να διπλοπάρκαρε, δηλαδή τρέχει σε πεζοδρόμιο όπου περπατάει το παιδί σου κι η μάνα σου ή περνάει με κόκκινα γιατί αυτός μόνο βιάζεται, ε δεν αντέχεται και πολύ. Σε συνδυασμό με την άχρηστη αστυνόμευση, τι να καταγγείλεις και που να βρεις το δίκιο σου.

Τα πάντα έχουμε δει στους δρόμους όλοι μας εδώ μέσα και νομίζω συνηθίσαμε, μάλλον. Εγώ τουλάχιστον ώρες ώρες το παρατηρώ στον εαυτό μου.

For the record, κι εμένα θα με χαρακτήριζα από τους πιο ήρεμους οδηγούς κι ούτε έχω τσακωθεί ποτέ. Όμως οι εν δυνάμει -εν γνώσει τους- δολοφόνοι ποσώς με ενδιαφέρει αν θα φάνε και ξύλο ή αν τους σπάσουν το κινούμενο όπλο τους.

Επεξ/σία από vocals_
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vocals_ είπε

Τα πάντα έχουμε δει στους δρόμους όλοι μας εδώ μέσα και νομίζω συνηθίσαμε, μάλλον. Εγώ τουλάχιστον ώρες ώρες το παρατηρώ στον εαυτό μου.

Εδώ υπάρχει ζουμί.

Είναι αυτό που λέω. Όταν δε φωνάζεις, όταν δε ζητάς το λόγο και κάνεις αυτό που κάνει ο jmmys:

Αναφορά σε κείμενο

Οποτε δεν ασχολούμαι πλέον στο δρομο με αυτά,ουτε θα κάτσω να πλακωθω στο ξύλο,εκτός αν μου επιτεθεί απροκλητα και με τσαμπουκα και θα αντίδρασω στην εσχάτη των περιπτώσεων.

περιμένουμε να έρθει θεία φώτιση στα όρνια;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει αυτο που ειδα πριν λιγο απο το μπαλκονι που πινω το φρεντακι μου. Περασε οδικη με ενα παλιο almera πανω στην καροτσα και ο μπαρμπας αντι να κατσει στο φορτηγο ηταν στο αμαξι μεσα στην θεση του οδηγου. Δεν παμε καλα. Το ξερω ακυρο αλλα ετσι για να γελασουμε λιγο. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δεν υπαρχει αυτο που ειδα πριν λιγο απο το μπαλκονι που πινω το φρεντακι μου. Περασε οδικη με ενα παλιο almera πανω στην καροτσα και ο μπαρμπας αντι να κατσει στο φορτηγο ηταν στο αμαξι μεσα στην θεση του οδηγου. Δεν παμε καλα. Το ξερω ακυρο αλλα ετσι για να γελασουμε λιγο. 

Που θα ξαναβρεί ευκαιρία να είναι στο τιμόνι και να κινείται 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Περασε οδικη με ενα παλιο almera πανω στην καροτσα και ο μπαρμπας αντι να κατσει στο φορτηγο ηταν στο αμαξι μεσα στην θεση του οδηγου.

Μπορει να μαλωσε με τον οδικο,φοριεται τελευταια πολυ η μανουρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

το ξύλο δεν είναι λύση, αλλα...

Εγώ καταλαβαίνω ως ένα βαθμό  να σπάσεις στον ξύλο κάποιον που πάει να σε σκοτώσει με το μηχανάκι ή με το αυτοκίνητο ( άλλωστε σε αυτοάμυνα θα είσαι και θα προστατεύσεις κάποιον άλλον μελλοντικά ταλαίπωρο πεζό ), αλλά να ξέρεις πως μπορεί να γίνει καμιά φορά η στραβή και να σε αφήσει κάποιος σέκο ή να μπλέξεις με δικαστήρια. Εγώ δεν κάθομαι να τσακώνομαι με τον κάθε τρελό γιατί μόνο κακό στην υγεία μου κάνω με τα νεύρα. Άντε ρίξε καμιά παναγία αλλά όχι βιαιοπραγίες, οι Έλληνες ότι είναι ζώα το βλέπουμε και από το πως οδηγούν και σε τι κατάσταση έχουν τη χώρα τους κτλπ. Εσύ είναι το ερώτημα αν διαφέρεις.

Επεξ/σία από Vasivouzoukos
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Η Παναγία η καημένη τι φταιει και την βριζετε.

Δημοσ.

I've travelled the world and the seven seas, που λένε. ΜΟΝΟ στην Ελλάδα είδα οδηγούς να δέρνονται σαν τα σκυλιά, με κλειστή την "ροή κυκλοφορίας", πίσω τους και γύρω τους. Μιλάω για σημεία όπως η Κατεχάκη, η αρχή της Συγγρού (Στηλες..) κλπ κλπ. Μέρα Μεσημέρι. 
Ενας θερμόαιμος, κατεβαίνει να "καθαρίσει", για συμβάν που έχει λάβει χώρα, πολλά χιλιόμετρα πριν, ή πολλά λεπτά.

Κράτησε λοιπόν το "μανιάτικο" και κατέβηκε να καθαρίσει. Το σερνικό. Αυτά μόνο στην Ελλάδα παίδες, με την τριτοκοσμίλα της να ζέχνει πια απο παντού. Δεν μιλάω για τα "αντε ρε πάγαινε από δω", στο στυλ του σχωρεμένου του Ν. Φέρμα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Μιλάω για λυσσασμένο, βίαιο μπουνίδι, του δυνατότερου (προφανώς, εκτός αν είσαι Sifu στο Wing Chun), με μανία, απόλυτη ΠΡΟΘΕΣΗ, σε κατάσταση ΑΜΟΚ, να θέλει να λιανίσει τον άλλο, που - αν είναι τυχερός - θα ζήσει. Ποιος ξέρει με τι σακάτεμα ή άλλο κουσούρι, ψυχικό ή σωματικό, για το υπόλοιπο της ζωής του. ΑΥΤΑ μόνο στο Ελλάντα, που-θε-να αλλού στον Πολιτισμένο κόσμο, και πάντως σε διαφορετικό ημισφαίριο από την Κοσταρίκα και το Μέχικο. Ο ίδιος αυτός τύπος, ο αντρίλας ντε, το "σερνικό" που δέρνει, όταν δει το βουλευτή του ή το δημαρχό του στην "περιοχή", τη "γειτονιά" την "πλατεία", κοψομεσιάζεται από την πολύ υπόκλιση! Τι κάνετε κύριε Υπουργε? Πως είστε? Πότε να περάσω από το Γραφείο ? Σας έχω και κέρασμα, όχι έτσι. Για τέτοιον δουλοπρεπή οσφυοκάμπτη ξεφτίλα μιλάμε. Για τέτοιο. Θρασύδειλος και κλώσσα, εκεί που δεν τον παίρνει,

δηλαδή απέναντι σε κανα' πολιτικό πρόσωπο, που τον ευνούχισε σαν άτομο, τον πτώχευσε, τον άρμεξε, τον διέλυσε, και τελικά τον έκανε μανιοκαταθλιπτικό, διπολικό και δεν ξέρω τι άλλο, μπα, τίποτις. Εκεί κοτούλα λειράτη. 
Όπου δει ό,τι τον "παίρνει" όμως, κάτω για ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ, που λες θα σκοτώσει άνθρωπο.

Long Story Short: Χώρα κάφρων, με υπερσυμπιεσμένη επιθετικότητα, οργη, συμπλέγματα, που θέλει καμμια δεκαριά γεννιές μπροστά,

για να δει μια διαφορά ή κάποιο "αποτέλεσμα". Φωνακλάς, Ερειστικός, Τσαμπουκαλής, και δυνάμει ΦΟΝΙΑΣ, επειδή (νομίζει) ότι ο άλλος "τον έκλεισε".
Ε και? Ρε άνθρωπε, ε, και? Θα σκοτώσεις ρε γαμώ τα νεύρα σου? Θα σκοτώσεις πανάθεμά-σε επειδη σε κηνυγάει η εφορία? Θα σκοτώσεις επειδή ξέμεινες από φράγκα και χρωστάς στο καφενείο? Θα σκοτώσεις που την έπιασες να πηδιέται? ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ επειδή μισείς τους πολιτικούς σου?
Λυπάμαι παίδες that's my take on the situation here, and I know pretty much about several countries across the world.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΜΕΣΑ. Δύο συλλήψεις ή έλεγχοι = ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .

Μεθυσμένος: 2 φορές, Στέρηση Διπλώματος για πάντα

Βιαιοπραγία : 1 φορά αρκεί: Στέρηση διπλώματος 6 μήνες. Στη 2η για ΠΑΝΤΑ.

Στοπ, Κοκκινο, Διάβαση πεζών, καβάλημα πεζοδρομίου, drifting στις λωρίδες, Οδήγηση με παιδι στην αγγαλιά, Οδήγηση υπό την επήρρεια, κλπ κλπ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ και ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. 

Ετσι, ίσως, τα Εγγόνια των Εγγονών μας. ΙΣΩΣ . (αν δεν έχει "καθαρίσει τη φάση μέχρι τότε ο... ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ" :)

Φιλικά πάντα κι ευχαριστώ για το χρόνο σας. Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει στην ελλάδα. Σας το λέει ένας.. Γκρίγκο.

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε

I've travelled the world and the seven seas, που λένε. ΜΟΝΟ στην Ελλάδα είδα οδηγούς να δέρνονται σαν τα σκυλιά, με κλειστή την "ροή κυκλοφορίας", πίσω τους και γύρω τους. Μιλάω για σημεία όπως η Κατεχάκη, η αρχή της Συγγρού (Στηλες..) κλπ κλπ. Μέρα Μεσημέρι. 
Ενας θερμόαιμος, κατεβαίνει να "καθαρίσει", για συμβάν που έχει λάβει χώρα, πολλά χιλιόμετρα πριν, ή πολλά λεπτά.

Κράτησε λοιπόν το "μανιάτικο" και κατέβηκε να καθαρίσει. Το σερνικό. Αυτά μόνο στην Ελλάδα παίδες, με την τριτοκοσμίλα της να ζέχνει πια απο παντού. Δεν μιλάω για τα "αντε ρε πάγαινε από δω", στο στυλ του σχωρεμένου του Ν. Φέρμα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Μιλάω για λυσσασμένο, βίαιο μπουνίδι, του δυνατότερου (προφανώς, εκτός αν είσαι Sifu στο Wing Chun), με μανία, απόλυτη ΠΡΟΘΕΣΗ, σε κατάσταση ΑΜΟΚ, να θέλει να λιανίσει τον άλλο, που - αν είναι τυχερός - θα ζήσει. Ποιος ξέρει με τι σακάτεμα ή άλλο κουσούρι, ψυχικό ή σωματικό, για το υπόλοιπο της ζωής του. ΑΥΤΑ μόνο στο Ελλάντα, που-θε-να αλλού στον Πολιτισμένο κόσμο, και πάντως σε διαφορετικό ημισφαίριο από την Κοσταρίκα και το Μέχικο. Ο ίδιος αυτός τύπος, ο αντρίλας ντε, το "σερνικό" που δέρνει, όταν δει το βουλευτή του ή το δημαρχό του στην "περιοχή", τη "γειτονιά" την "πλατεία", κοψομεσιάζεται από την πολύ υπόκλιση! Τι κάνετε κύριε Υπουργε? Πως είστε? Πότε να περάσω από το Γραφείο ? Σας έχω και κέρασμα, όχι έτσι. Για τέτοιον δουλοπρεπή οσφυοκάμπτη ξεφτίλα μιλάμε. Για τέτοιο. Θρασύδειλος και κλώσσα, εκεί που δεν τον παίρνει,

δηλαδή απέναντι σε κανα' πολιτικό πρόσωπο, που τον ευνούχισε σαν άτομο, τον πτώχευσε, τον άρμεξε, τον διέλυσε, και τελικά τον έκανε μανιοκαταθλιπτικό, διπολικό και δεν ξέρω τι άλλο, μπα, τίποτις. Εκεί κοτούλα λειράτη. 
Όπου δει ό,τι τον "παίρνει" όμως, κάτω για ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ, που λες θα σκοτώσει άνθρωπο.

Long Story Short: Χώρα κάφρων, με υπερσυμπιεσμένη επιθετικότητα, οργη, συμπλέγματα, που θέλει καμμια δεκαριά γεννιές μπροστά,

για να δει μια διαφορά ή κάποιο "αποτέλεσμα". Φωνακλάς, Ερειστικός, Τσαμπουκαλής, και δυνάμει ΦΟΝΙΑΣ, επειδή (νομίζει) ότι ο άλλος "τον έκλεισε".
Ε και? Ρε άνθρωπε, ε, και? Θα σκοτώσεις ρε γαμώ τα νεύρα σου? Θα σκοτώσεις πανάθεμά-σε επειδη σε κηνυγάει η εφορία? Θα σκοτώσεις επειδή ξέμεινες από φράγκα και χρωστάς στο καφενείο? Θα σκοτώσεις που την έπιασες να πηδιέται? ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ επειδή μισείς τους πολιτικούς σου?
Λυπάμαι παίδες that's my take on the situation here, and I know pretty much about several countries across the world.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΜΕΣΑ. Δύο συλλήψεις ή έλεγχοι = ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .

Βιαιοπραγία : 1 φορά αρκεί: Στέρηση διπλώματος 6 μήνες. Στη 2η για ΠΑΝΤΑ.

Στοπ, Κοκκινο, Διάβαση πεζών, καβάλημα πεζοδρομίου, drifting στις λωρίδες, Οδήγηση με παιδι στην αγγαλιά, Οδήγηση υπό την επήρρεια, κλπ κλπ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ και ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. 

Ετσι, ίσως, τα Εγγόνια των Εγγονών μας. ΙΣΩΣ . (αν δεν έχει "καθαρίσει τη φάση μέχρι τότε ο... ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ" :)

Φιλικά πάντα κι ευχαριστώ για το χρόνο σας. Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει στην ελλάδα. Σας το λέει ένας.. Γκρίγκο.

Φιλικα παντα αλλα οσοι εχουν πραγματικα γυρισει ολο τον κοσμο και τις 7 θαλασσες (ελληνας ειμαι ελληνικα γραφω) δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οπως τα περιγραφεις. Μπορει να μην ειμαστε σουηδια αλλα δεν ειμαστε αφρικη, ασια, λατινικη αμερικη. Αν εσυ εχεις δει ξυλο μονο στην ελλαδα τι να πω. Εγω εχω δει παντου. 

• Like 5
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε

Και αλλα πολλα,μπας και γινουμε ανθρωποι.
Αλλα τι να λεμε,οταν η τροχαια εχει ΚΑΘΑΡΑ εισπρακτικο λογο που υπαρχει δε θα αλλαξει τιποτα.

Τα σκατα θα στοιβαζονται.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν χώρες οπου είναι χειρότερα, π.χ. Αίγυπτος, το έχω ζησει.

Αν θέλουμε να είμαστε στο πάτο, οκ.Μάλλον θέλουμε γιατί δεν μπορούμε αλλιώς.

Στοιχειώδη λογική και δεν την καταλαβαίνουμε.

Π.χ. φανάρι με δρόμο που ακολουθεί δεξιά ή αριστερά.Σαν ενα Τ δηλαδή. Υπάρχει διαγραμμιση πριν το φαναρι με δυο λωρίδες, μια για αριστερά,μια για δεξια,ώστε να υπάρχει αποσυμφόρηση.Με βέλη σε κάθε λωρίδα, δεξια και αριστερά.

Ο κλασσικός Νεοέλληνας,τον διαχωρίζω από τον αρχαίο,παει στη μέση,πάνω στη διαχωριστική γραμμή,και αντί να γίνονται δύο λωρίδες,γίνεται μια με διπλάσια ουρά. Το φανάρι πρασινο διαρκεί 15 δευτερόλεπτα, περνανε οι μισοί.

Απλό παράδειγμα.

Άλλο σήμερα το μεσημέρι,στο γκαράζ που έχω για το αμάξι,έρχεται το BMW Caravan,και μπαίνει με τη μούρη πάνω στο πεζοδρόμιο,μόλις είχα μπει στο γκαράζ, του λέω και το γκαράζ έκλεισες και το πεζοδρόμιο έκλεισες,μου λέει για λιγο,οκ του λέω βάλτο τουλαχιστον παράλληλα με το πεζοδρόμιο να μπορεί να περάσει και μια μαμά με το καρότσι.

Το εβαλε,δύο τύποι μέσα όχι φτωχοί. Οι κλασσικοί σταρχιδιστες.Τους είπα βέβαια θα φύγω σε λίγο,παλι καλά γυρισαν και έφυγαν γρήγορα.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Το βιντεο απο το ασθενοφορο θα επρεπε να ειναι ηδη στην τροχαια και να χουν φυγει εντολες για αφαιρεση διπλωματος-πινακιδων και προστιμακι.

Αυτα τα ζωα ειναι οι ιδιοι που μετα θα φωναζουν σ αντιστοιχη περιπτωση οτι αργησε το ασθενοφορο.

Την προηγουμενη βδομαδα κατα την επιστροφη μου σπιτι 2 ζωα περασαν γιολο απο στοπ. Η πρωτη μια τυπισσα με lancia και ξενες πινακιδες , ο δευτερος με φορτηγακι που περναει με κοιταζει και φευγει χωρις καν να καταλαβε οτι εκανε μαλακια. Ευτυχως που στη δευτερη περιπτωση ειναι γνωστο σημειο στουκας και σταματησα εγω σα να χα στοπ (με κανεναν πισω μου). Εκει εχουν βαλει εκτος απο την ταμπελα του stop ΚΑΙ φως προειδοποιητικο που αναβοσβηνει. Κι ομως προχτες εγινε ξανα τρακαρισμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...