Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά όλα, άλλα αυτό με τα "Κατεβάσματα σχέσεων" τι το ήθελες; Σε ακαριαία φαινόμενα το μόνο που θα προλάβεις να κάνεις είναι να πατήσεις φρένα και να στρίψεις το τιμόνι... 

Ας αρχίσουμε με τα εύκολα πρώτα. Να μη χρησιμοποιούν κινητό όταν οδηγούν. Θα έπρεπε να αφαιρούν διπλώματα γι αυτό. Αν είναι λόγω επαγγέλματος ΜΟΝΟ bluetooth ΑΣΥΡΜΑΤΟ.

Ακόμη ,όταν υπάρχουν κι άλλα άτομα στο αυτοκίνητο να περιορίζουν την ψιλή κουβέντα, και επίσης (για τις γυναίκες αυτό) ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ.

Επεξ/σία από De@th L0rd
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, DYEL είπε

Σε δρομο με αυτες τις πινακιδες μιλαω που περναω καθε μερα.Φυσικα και ειναι σταυθεμενοι και στις δυο πλευρες και φυσικα δεν υπαρχει ουτε μια θεση ελευθερη σε 1 χιλιομετρο που ειναι αυτη η ευθεία μεσα στην πολη.

Image367.gif

Image368.gif

Αλλα εγω λεω για το φενομενο με τα μηχανακια..

Αμα τους μαζευε η τροχαια τα αυτοκινητα θα ηταν καλυτερα για ολους. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Οχι πρωτη φορα αναφερεται κατι τετοιο.

Αληθεια? Παραξενο μου φαινεται.

Δεν ενοχλει κανεναν αλλον οταν εισαι σε φαναρι,αναβει πρασινο ξεκινας (εχεις αμαξια μπροστα σου) και απο πισω σου ερχετε ο κανκουρας που εχει προσπερασει 4 αμαξια και χώνεται τελευταια στιγμη μπροστα σου γιατι απο απεναντι συνάντησε επιτελους αμαξι και ειπε να φυγει απο την αντιστροφη λωριδα να μπει στην λωριδα που επρεπε να ειναι εξαρχής και στ'ρχι του αν πρεπει να εσυ να πνίξεις το φρενο.

Σε καμοια περιπτωση δεν εχω προβλημα με τα μηχανακια,π.χ οταν μπαινουν μπροστα στα φαναρια,οταν ομως χωνονται στα ποδια μου εν κινηση και ειδικα ενας απο την μια και ενας απο την αλλη και πρεπει να προσεχω εγω για αυτους με ενοχλει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DYEL είπε

Αληθεια? Παραξενο μου φαινεται.

Ηταν ειρωνικο,καθε 2η σελιδα καποιος το αναφερει.

Δε διαφωνω οτι καποιοι ειναι ηλιθιοι,αλλα εαν δεν περνουσαν αναμεσα η κινηση θα τετραπλασιαζοταν.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/1/2018 στις 2:59 ΠΜ, mphxths είπε

@webparts

Οι μηχανακηδες εχουν υιοθετησει εν μερει την νοοτροπια που περιγραφω για τους πεζους.Εναποθετουν την σωματικη τους ακεραιοτητα στην διακριτικη ευχερια του οδηγου αυτοκινητου.

Σου λεει θα με προσεξει , γιατι αυτος δεν τραυματιζεται μεσα στο αμαξι , ενω εγω στο μηχανακι θα παω ακλαφτος..αρα δεν θελει να μπλεξει..αρα θα με προσεξει.

Ε οχι δεν παει ετσι ! Δεν γινεται οταν οδηγαω με 40-50χλμ/ω στους γαμωδρομους και πρεπει να πηγαινω ζιγκ ζαγκ για να μην φαω καμμια δολοφονικη λακουβα και βρεθω αλλου εγω αλλου το αμαξι και αλλου τα αμορτισερ και να χω και τον νου μου πισω μου...για τον μηχανακια που θελει να το παιξει action hero και να περασει ξυστα..

Δηλ να προσεχω μηχανακια , να προσεχω πεζους , να προσεχω αλλα αμαξια , να προσεχω λακουβες , φαναρια , γατια σκυλια , παιδια , μπαλες απο αλανες και ο,τι αλλη μαλακια μπορει να πεταχτει αλλα κανεις απο ολους αυτους να μην θελει να προσεχει ο ιδιος την επιβιωση του στον δρομο...

Αλλαγη πλανητη τωρα! 

Δεν λεω οτι μονο οι μηχανακηδες μαλακιζονται .Τα αυτοκινητα οταν μαλακιζονται ειναι χειροτερα λογω ογκου και ζημιας που μπορουν να προκαλεσουν...αλλα η ιδια η νοοτροπια της υπαρξης του μηχανακια και το οτι ειναι εκτεθειμενος σωματικα στα τρακαρισματα συν το γεγονος οτι πιο ευκολα βλεπεις αμαξι που μαλακιζεται απο μηχανακι που μπορει να σου πεταχτει απο το πουθενα και να τον δεις τελευταια στιγμη..τους κανει τρανους μαλακες :)

Δεν θ'αντεξω να μην σχολιαζω... συμφωνω με ολ'αυτα που λες,  Ειμαι courier,  εν ολιγης..  ναι...  ειμαι στην κατηγορια :  Καντε στην ακρη βιαζομαι  λες και εχω ετοιμογεννη πισω κλπ...  Πλεον οι περισσοτεροι δεν θελουν να κανουν διακοπες-πασχα-χριστουγεννα...   αυτο το λεω αναλογο την περιοδο του χρονου οποτε πεταγεται καποιος ηλιθιος στην μεση του δρομου για χαβαλε..   Οταν οδηγαμε οποιοδηποτε οχημα, οδηγαμε 5 οχηματα...  Το δικο μας,  μπρος, πισω, δεξια κ αριστερα..  λογο οτι  οι μηχανες κ τα μηχανακια κανουν προσπεραση κ απο τις 2 πλευρες αναλογος απο που τους βολευει..  δεν λεω οτι δεν κανω κι εγω τα *δικα μου*  αλλα ουτε οτι ειμαι κ ο χειροτερος,  προσοχη καθημερινως λοιπον  και να κοιμαστε τουλαχιστον 8 ωρες παιδες, τα ματια θελουν μεγιστη ξεκουραση για εμας που ειμαστε απ το πρωι στους δρομους ειτε αυτο λεγετε μηχανακι-αμαξι ειτε λεωφορειο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα γράψω μερικές από τις πολλές εμπειρίες που βιωνω καθημερινά στο  δρόμο. Δεν οδηγάω, για  τον προφανή λόγο, ότι  σχεδόν κανείς δεν  σέβεται τον  ΚΟΚ.

Μια ωραία μέρα, περπατάω στο πεζοδρόμιο επί της οδού Αιόλου, στην Ομόνοια. Και τσουπ, να σου το μηχανάκι που πέφτει πάνω μου. Δεν ξέρω για πόση ώρα τις παίζαμε. Τον προειδοποίησα να μην τον ξαναπετυχω εκεί. Μπαίνω μια από τις επόμενες μέρες στο ταχυδρομείο, και πιάνω την κουβέντα με τον υπάλληλο. Μου έδωσα τα θερμά του συγχαρητήρια, μιας και ο συγκεκριμένος, συνεχώς δημιουργεί προβλήματα.

Μερικούς μήνες μετά, να σου ξανά ο τύπος. Είχε το θράσος να με χαιρετήσει. Μπαίνει μέσα, τελειώνει τη δουλίτσα του, ξανά τα ίδια... κυνηγούσα το μηχανάκι πάνω στο πεζοδρόμιο, να το ρίξω μαζί με αυτόν. Σόου...

Άλλο όμορφο περιστατικό...πριν μερικούς μήνες, στο ίδιο σημείο, περνάει ένα μηχανάκι ανάποδα. Εγώ περίμενα στη διάβαση να ανάψει το φανάρι. Με το που περνάει από μπροστά μου, του φωνάζω "που πας ρε μπαγλαμά;;;". Περνάω απέναντι, έρχεται και μου ρίχνει μια πισοπλατα, στο κεφάλι. Ήδη είχε πάρει τα βήματα, φορούσε ο σιχαμενος και το κράνος, και είχε πλεονέκτημα. Σε μια φάση, δεν ξέρω πως έχει βρεθεί το κράνος του κάτω. Περνώ το κράνος, το πετάω όσο πιο μακριά μπορώ. Πάει ο μπαγλαμάς να πάρει το κράνος και την ώρα που κοιτάζει προς το μέρος μου, ρίχνω ενα κλωτσιδι βγαλμένο από ταινία καράτε πάνω στο μηχανάκι. Ειλικρινά ήθελα να το κάνω χρόνια αυτό το πράγμα. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται...

Και τέλος, προσφάτως, περνάω με πράσινο τη διάβαση, και περνάει ένας από μέσα μας. Το φωνάζω με τη χαρακτηριστική ελληνική λέξη"μαλακαααα" κανει μια χειροφρενια και κατεβαίνει. Ήταν λίγο φουσκωτος η αλήθεια είναι. Έβγαλα τα γυαλιά να μην έχουμε κανένα ατύχημα. Ρίχνει πρώτος, στο κεφάλι. Εγώ έτρωγα ένα γεμιστό κουλούρι εκείνη την ώρα. Τρώει λοιπον το κουλούρι, σε μπουκέτο και απλώνω τη σοκολάτα στη μούρη. Μετά ήρθαν οι περαστικοί και μας χώρισαν. Εγώ έβαλα πάγο στο κεφάλι και αυτός πήγε στη γκόμενα που είχε αφήσει στο αμάξι, να του γλύψει τη μούρη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Δεν ξέρω για πόση ώρα τις παίζαμε.

κυνηγούσα το μηχανάκι πάνω στο πεζοδρόμιο, να το ρίξω μαζί με αυτόν.

Περνάω απέναντι, έρχεται και μου ρίχνει μια πισοπλατα, στο κεφάλι.

ρίχνω ενα κλωτσιδι βγαλμένο από ταινία καράτε πάνω στο μηχανάκι.

Τρώει λοιπον το κουλούρι, σε μπουκέτο και απλώνω τη σοκολάτα στη μούρη.

Εαν δε μας δουλευεις,μαλλον ειναι ξεκαθαρο οτι εσυ εχεις το προβλημα και οχι ολοι οι υπολοιποι.

Εγω παιζω τη ζωη μου κορωνα γραμματα καθε μερα με το μηχανακι στη δουλεια,αλλα ακομα και οταν γλυτωνω καθημερινα με δικη μου επεμβαση το θανατο μου,ουτε τοτε φτανω στο σημειο  να παιξω μπουνιες. 

Μηπως εχεις καμια καταγωγη απο Ρωσσια μερια;Αν ναι,τοτε ζητω συγγνωμη,εκει εχουν μαθει να λυνουν τα προβληματα τους ετσι 3-4 φορες τη μερα.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

Θα γράψω μερικές από τις πολλές εμπειρίες που βιωνω καθημερινά στο  δρόμο. Δεν οδηγάω, για  τον προφανή λόγο, ότι  σχεδόν κανείς δεν  σέβεται τον  ΚΟΚ.

Μια ωραία μέρα, περπατάω στο πεζοδρόμιο επί της οδού Αιόλου, στην Ομόνοια. Και τσουπ, να σου το μηχανάκι που πέφτει πάνω μου. Δεν ξέρω για πόση ώρα τις παίζαμε. Τον προειδοποίησα να μην τον ξαναπετυχω εκεί. Μπαίνω μια από τις επόμενες μέρες στο ταχυδρομείο, και πιάνω την κουβέντα με τον υπάλληλο. Μου έδωσα τα θερμά του συγχαρητήρια, μιας και ο συγκεκριμένος, συνεχώς δημιουργεί προβλήματα.

Μερικούς μήνες μετά, να σου ξανά ο τύπος. Είχε το θράσος να με χαιρετήσει. Μπαίνει μέσα, τελειώνει τη δουλίτσα του, ξανά τα ίδια... κυνηγούσα το μηχανάκι πάνω στο πεζοδρόμιο, να το ρίξω μαζί με αυτόν. Σόου...

Άλλο όμορφο περιστατικό...πριν μερικούς μήνες, στο ίδιο σημείο, περνάει ένα μηχανάκι ανάποδα. Εγώ περίμενα στη διάβαση να ανάψει το φανάρι. Με το που περνάει από μπροστά μου, του φωνάζω "που πας ρε μπαγλαμά;;;". Περνάω απέναντι, έρχεται και μου ρίχνει μια πισοπλατα, στο κεφάλι. Ήδη είχε πάρει τα βήματα, φορούσε ο σιχαμενος και το κράνος, και είχε πλεονέκτημα. Σε μια φάση, δεν ξέρω πως έχει βρεθεί το κράνος του κάτω. Περνώ το κράνος, το πετάω όσο πιο μακριά μπορώ. Πάει ο μπαγλαμάς να πάρει το κράνος και την ώρα που κοιτάζει προς το μέρος μου, ρίχνω ενα κλωτσιδι βγαλμένο από ταινία καράτε πάνω στο μηχανάκι. Ειλικρινά ήθελα να το κάνω χρόνια αυτό το πράγμα. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται...

Και τέλος, προσφάτως, περνάω με πράσινο τη διάβαση, και περνάει ένας από μέσα μας. Το φωνάζω με τη χαρακτηριστική ελληνική λέξη"μαλακαααα" κανει μια χειροφρενια και κατεβαίνει. Ήταν λίγο φουσκωτος η αλήθεια είναι. Έβγαλα τα γυαλιά να μην έχουμε κανένα ατύχημα. Ρίχνει πρώτος, στο κεφάλι. Εγώ έτρωγα ένα γεμιστό κουλούρι εκείνη την ώρα. Τρώει λοιπον το κουλούρι, σε μπουκέτο και απλώνω τη σοκολάτα στη μούρη. Μετά ήρθαν οι περαστικοί και μας χώρισαν. Εγώ έβαλα πάγο στο κεφάλι και αυτός πήγε στη γκόμενα που είχε αφήσει στο αμάξι, να του γλύψει τη μούρη...

Ωραίο σενάριο.Καλύτερα που δεν οδηγείς.  😊

ΥΓ:Παιδιά το σκηνικό το είδατε με τον τύπο που έπεσε με αμάξι πάνω σε στάση λεωφορείου;Τραγικό!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

intriguing_spock.gif

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
14 ώρες πριν, talibanakos είπε

Εαν δε μας δουλευεις,μαλλον ειναι ξεκαθαρο οτι εσυ εχεις το προβλημα και οχι ολοι οι υπολοιποι.

Εγω παιζω τη ζωη μου κορωνα γραμματα καθε μερα με το μηχανακι στη δουλεια,αλλα ακομα και οταν γλυτωνω καθημερινα με δικη μου επεμβαση το θανατο μου,ουτε τοτε φτανω στο σημειο  να παιξω μπουνιες. 

Μηπως εχεις καμια καταγωγη απο Ρωσσια μερια;Αν ναι,τοτε ζητω συγγνωμη,εκει εχουν μαθει να λυνουν τα προβληματα τους ετσι 3-4 φορες τη μερα.

Εγώ έχω το πρόβλημα που οδηγανε τα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο.

Εγώ έχω το πρόβλημα που ειχα σπάσει το πόδι και έπρεπε να πάω στο ιατρικό, και στο πεζοδρόμιο είχε σπασμένες πλάκες, κομμένα δέντρα και παρατημενους κορμούς.

Εγώ έχω το πρόβλημα που δεν υπάρχει πεζοδρόμιο αλλά γίνεται πάρκιν.

Εγώ έχω το πρόβλημα που μια φορά είχε τρία παρκαρισμένα οχήματα πάνω στη διάβαση τυφλών και πιο πίσω μπάτσος να πίνει το καφεδάκι. Οταν τον ρώτησα κατά πόσο επιτρέπεται το πάρκιν στο πεζοδρόμιο και δη στη διάβαση τυφλών, άνοιξε ένα εικονογραφημένο βιβλιαράκι, και μου είπε...δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο τυφλός θα ανέβει πάνω  από το αυτοκίνητο. Σωστά... Του ευχήθηκα να τυφλωθεί μήπως και καταλάβει το πρόβλημα των ΑΜΕΑ και συνέχισα το δρόμο μου, έχοντας κάνει μια τρύπα στο νερό.

Ναι εγώ έχω το πρόβλημα, βρίσκομαι σε λάθος χώρα. Στη χώρα των ηλιθιων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^Δεν έχει κι άδικο παιδιά. Το ότι οι υπόλοιποι έχουμε συνηθίσει/κουραστεί με τους τρελούς δεν σημαίνει ότι ο ένας που θα φωνάζει έχει πρόβλημα.

Επίσης φρέσκο φρέσκο

Επεξ/σία από vocals_
  • Sad 2
Δημοσ.

Ξερεις απο βεσπα. 

Παραδειγμα προς αποφυγη φυσικα αλλα ο τυπος με το mt10 ειναι αλλου. 

• Thanks 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, vocals_ είπε

Επίσης φρέσκο φρέσκο

1. Επειδή έχει τύχει να μιλήσω με ΕΚΑΒίτες, σε (αρκετά για τη φύση του) μεγάλο ποσοστό ασθενοφόρα (αλλά και περιπολικά) «τυχαίνει» να βιάζονται στην κίνηση.

2. Να είσαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι που βρίσκονταν στη ΛΕΑ, σπάστηκαν κι από πάνω που έπρεπε να βρουν τρόπο να κάνουν στην άκρη. Εδώ υπάρχει ξεκάθαρα πρόβλημα παιδείας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vocals_ είπε

^Δεν έχει κι άδικο παιδιά. Το ότι οι υπόλοιποι έχουμε συνηθίσει/κουραστεί με τους τρελούς δεν σημαίνει ότι ο ένας που θα φωνάζει έχει πρόβλημα.

Επίσης φρέσκο φρέσκο

Αυτό το βιντεάκι αν το ποστάριζες στην Ολλανδία ας πούμε, σε λίγες μέρες θα έφτανε ραβασάκι στα σπίτια των ηλιθίων, και τι ωραία φαίνονται οι πινακίδες! Μπράβο σε αυτόν που το τράβηξε.

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Ξερεις απο βεσπα. 

Ωραίος ο Τούρκος, άλλα τον κόβω σύντομα να συναντάει τον Αλλάχ...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

Ναι εγώ έχω το πρόβλημα, βρίσκομαι σε λάθος χώρα. Στη χώρα των ηλιθιων.

Εσυ το εχεις το προβλημα,να εισαι σιγουρος.

Το ξυλο δεν ειναι πολιτισμενη λυση,οσο και αν εσυ νομιζεις οτι ειναι.

Οδηγαω χρονια κατ επαγγελμα,οτι και να μου πεις το εχω συναντησει στο 100πλασιο,οπως εχω τρακαρει,με εχουν ριξει και εχω σακατευτει.

Και ειμαι πιο ευαλωτος απο σενα,γτ εγω εχω και αυτον που θα πεσει πανω μου αλλα και την ταχυτητα που εχω εγω εκεινη τη στιγμη.

2 ώρες πριν, vocals_ είπε

Οτι δικιο και αν ειχε το χανει τη στιγμη που λυνει τα προβληματα του με το ξυλο.

Η μηπως ειμαστε εμεις οι φλωροι που δε μαλωνουμε;

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Αυτος ειναι απο εκεινους που κοροιδευουμε και που χαλανε την πιατσα.
Δωρητης οργανων λεγεται,τιποτε αλλο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...