Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Πρωί στις 07:00.Είμαι στην Πειραιώς και στρίβω αριστερά για Πέτρου Ράλλη.Στο 1ο φανάρι έχει κόκκινο.Ο ποδηλάτης περνάει με κόκκινο και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα απο δεξιά έρχεται το 1ο αμάξι.Ο ποδηλάτης έκανε που έκανε την μαλακία,δεν κοίταξε καν δεξιά του και ήταν στην δεξιά μεριά,αν του έβγαινε αμάξι δεν θα προλάβαινε.

Την θέλουν την ζωή τους;

Εχεις δει ποτε να κοβουν κληση σε ποδηλατη ??? Εγω ποτε!!

Μονο μια φορα διαβασα οτι κοψανε το 2016 στην Κρητη σε εναν για κοκκινο 600€..

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι πεζοι να χρησημοποιουν τις διαβασεις πεζων στα φαναρια. Δρομος κεντρικος στον πειραια με 3 λωριδες. Φαναρι κοκκινο ολοι σταματημενοι και εγω με το μηχανακι περναγα  ενδιαμεσα απο τα αυτοκινητα να παω στο φαναρι. Ξαφνικα πεταγετε μια κυρια μπροστα απο το λεωφορειο. Παταω φρενα παλι καλα την γλυτωσε και αυτη και εγω. Συγνωμη μου λεει. Να παιρνατε απο την διαβαση πεζων της λεω παντα ευγενικα. Τι να πεις σε αυτες τις περιπτωσεις. Παλι καλα. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, mp123 είπε

Οι πεζοι να χρησημοποιουν τις διαβασεις πεζων στα φαναρια. Δρομος κεντρικος στον πειραια με 3 λωριδες. Φαναρι κοκκινο ολοι σταματημενοι και εγω με το μηχανακι περναγα  ενδιαμεσα απο τα αυτοκινητα να παω στο φαναρι. Ξαφνικα πεταγετε μια κυρια μπροστα απο το λεωφορειο. Παταω φρενα παλι καλα την γλυτωσε και αυτη και εγω. Συγνωμη μου λεει. Να παιρνατε απο την διαβαση πεζων της λεω παντα ευγενικα. Τι να πεις σε αυτες τις περιπτωσεις. Παλι καλα. 

Στα bold ειναι το λαθος σου... 

Και εγω μηχανη οδηγαω αλλα δυστυχως εαν την χτυπαγες θα εφταιγες......

Δημοσ.

Μιλάμε τυπικά ή ουσιαστικά; Γιατί ουσιαστικά το να περνάς ανάμεσα από σταματημένα αυτοκίνητα στα φανάρια είναι ο λόγος χρήσης των δίκυκλων εντός πόλης (και η στάθμευση).

Στο πρακτικό κομμάτι, πάντα πρέπει να κόβεις και να είσαι έτοιμος για κοκάλωμα (είτε με αμάξι, είτε με μηχανάκι) όταν προσπερνάς σταματημένο λεωφορείο/πούλμαν/σχολικό, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να σου πεταχτεί κάποιος με μειωμένο ένστικτο επιβίωσης από μπροστά. :P

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Μιλάμε τυπικά ή ουσιαστικά; Γιατί ουσιαστικά το να περνάς ανάμεσα από σταματημένα αυτοκίνητα στα φανάρια είναι ο λόγος χρήσης των δίκυκλων εντός πόλης (και η στάθμευση).

Στο πρακτικό κομμάτι, πάντα πρέπει να κόβεις και να είσαι έτοιμος για κοκάλωμα (είτε με αμάξι, είτε με μηχανάκι) όταν προσπερνάς σταματημένο λεωφορείο/πούλμαν/σχολικό, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να σου πεταχτεί κάποιος με μειωμένο ένστικτο επιβίωσης από μπροστά. :P

Κυριως νομικα μιλαμε...

Απο την στιγμη που ειναι παραβαση του ΚΟΚ δεν πρεπει να γινετε...

• Like 1
Δημοσ.

Γι'αυτό ρώτησα... τυπικά ναι, είναι παράβαση. Πρακτικά αν εφαρμοστεί κατά γράμμα ο ΚΟΚ στα δίκυκλα, με αυτά να περιμένουν στην σειρά στο φανάρι και να παρκάρουν παράλληλα όπως τα αυτοκίνητα, δεν ξέρω ποιος θα ωφεληθεί, όλοι χαμένοι θα είναι μάλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Στα bold ειναι το λαθος σου... 

Και εγω μηχανη οδηγαω αλλα δυστυχως εαν την χτυπαγες θα εφταιγες......

Το ξερω. Βασικα ομως χωρις να φταιω γιατι υπηρχε διαβαση πεζων. Συν αυτο πεταχτηκε μπροστα απο το λεωφοριο. Που να την δω. Παλι καλα. 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Μωρε και εγω τα ιδια κανω αλλα με το ιδιο σκεπτικο στην διαβαση πεζων σταματαει κανενας για να περασουν οι πεζοι?

Σημερα το πρωι στην Καλλιθεα (Θησεως στο υψους του δημαρχειου) σταματησα να περασουν οι πεζοι και οι πισω αρχισαν να κορναρουν κιολας....

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Μωρε και εγω τα ιδια κανω αλλα με το ιδιο σκεπτικο στην διαβαση πεζων σταματαει κανενας για να περασουν οι πεζοι?

Σημερα το πρωι στην Καλλιθεα (Θησεως στο υψους του δημαρχειου) σταματησα να περασουν οι πεζοι και οι πισω αρχισαν να κορναρουν κιολας....

Τους γράφεις μεγαλοπρεπώς στα @@ σου.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Για αυτο εχει μιλησει κανεις εδω μεσα?

Οτι χειροτερο σε δρομο μιας λωρίδας απο την μια και μια απο την αλλη με παρκαρισμενα αμαξια και στις δυο πλευρες και να χώνονται τα μηχανακια στο πλαι σου,πολες φορες δυο δυο,ενας απο την μια ενας απο την αλλη!

Δεν το καταλαβα ποτε,απο οποια αποψη και να εισαι οδηγος με αυτοκινητο ειναι ενοχλητικό,ειτε ειναι στο πλαι σου ειτε στην απενταντι λωρίδα να προσπερνάνε άλλον και να πιανουν το 1/3 τις λοριδας που εισαι εσυ.

Φαινεται παντως universal φαση,ειτε κανκουρας ειναι ειτε ο τυπικος μπυροκοιλιας ελληναρας ειτε γερος το ιδιο πραγμα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DYEL είπε

Για αυτο εχει μιλησει κανεις εδω μεσα?

Οτι χειροτερο σε δρομο μιας λωρίδας απο την μια και μια απο την αλλη με παρκαρισμενα αμαξια και στις δυο πλευρες και να χώνονται τα μηχανακια στο πλαι σου,πολες φορες δυο δυο,ενας απο την μια ενας απο την αλλη!

Δεν το καταλαβα ποτε,απο οποια αποψη και να εισαι οδηγος με αυτοκινητο ειναι ενοχλητικό,ειτε ειναι στο πλαι σου ειτε στην απενταντι λωρίδα να προσπερνάνε άλλον και να πιανουν το 1/3 τις λοριδας που εισαι εσυ.

Φαινεται παντως universal φαση,ειτε κανκουρας ειναι ειτε ο τυπικος μπυροκοιλιας ελληναρας ειτε γερος το ιδιο πραγμα.

Λογικα οπως το αντιλαμβανομε αν δεν κανω λαθος τα αμαξια που ειναι παρκαρισμενα στην μια πλευρα του δρομου απο τις δυο, ειναι παρανομα παρκαρισμενα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mp123 είπε

Λογικα οπως το αντιλαμβανομε αν δεν κανω λαθος τα αμαξια που ειναι παρκαρισμενα στην μια πλευρα του δρομου απο τις δυο, ειναι παρανομα παρκαρισμενα. 

Σε δρομο με αυτες τις πινακιδες μιλαω που περναω καθε μερα.Φυσικα και ειναι σταυθεμενοι και στις δυο πλευρες και φυσικα δεν υπαρχει ουτε μια θεση ελευθερη σε 1 χιλιομετρο που ειναι αυτη η ευθεία μεσα στην πολη.

Image367.gif

Image368.gif

Αλλα εγω λεω για το φενομενο με τα μηχανακια..

Δημοσ.

Συμφωνώ πως ορισμένοι μοτοσυκλετιστές έχουν ευχή θανάτου. Αν αρχίσουν όμως να συμπεριφέρονται σαν αυτοκίνητα στη ροή της κυκλοφορίας, να δεις μετά τι καντήλια θα κατεβάζετε. Όπως κατεβάζουν και στη Γερμανία όταν βλέπεις τον άλλο με σκούτερ και κάθετε στη σειρά μαζί με τα αυτοκίνητα.

• Like 2
Δημοσ.

Στο θεμα του ελληναρα τωρα,καθε μερα ο τυπος ( ο ελληναρας ) με πειθει οτι ζει στη δικη του πραγματικοτητα.

Μια πραγματικοτητα στην οποια παει με οσα γουσταρει,αγνοει βασικους κανονες του ΚΟΚ,μιλαει στο κινητο,κανει αναστροφες οπου χρειαζεται για να φτασει στον προορισμο του και φυσικα δεν πλησιαζει καν τον κινδυνο ατυχηματος.
Η πραγματικη πραγματικοτητα ομως ειναι αλλη. Σε αυτη την πραγματικοτητα ο ελληναρας παει με οσα θελει και εαν του συμβει κατι δεν εχει ουτε τις βασικες ικανοτητες για να δρασει οπως πρεπει. Θεωρει οτι δεν προκειται να του κατσει στραβη,οτι αποκλειεται καποιος να παραβιασει στοπ/κοκκινο/προτεραιοτητα και φυσικα οταν αυτο συμβει δεν εχει την παραμικρη ιδεα πως πρεπει να δρασει. Αγνοει οτι η ανυπαρκτη  συντηρηση του μπουρδελου που οδηγαει τα τελευταια 18 χρονια  θα ειναι αιτια να προκαλεσει σοβαρο τροχαιο ατυχημα. Αγνοει πως λειτουργει το μπουρδελο που οδηγει και πως μονο τα φρενα δεν θα τον γλυτωσουν απο τη συγκρουση. Αγνοει οτι πρεπει ( τουλαχιστον ) να κοψει και το μπουρδελο το τιμονι μηπως και αποφυγει το εμποδιο.Δε συζηταμε φυσικα για κατεβασματα σχεσης,αυτα ειναι αστεια.
Αγνοωντας λοιπον ολα αυτα,συνεχιζει να μιλαει αμεριμνος στο κινητο του,κανοντας την οδηγηση διασκεδαση,μεχρι που θα ερθει η κακια στιγμη.
Εκει ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ και για αυτο και σκοτωνεται/σκοτωνει κοσμο.

Μετα θα βγει και θα λεει οτι "του πεταχτηκε" ο μ@λ@κ@ς απο το στοπ. Καμια σχεση φυσικα δεν ειχε οτι πηγαινε με 70 σε κατοικημενη περιοχη ή οτι χαζευε στο κινητο του.

Τελειωνουν οι φυλακες αγγελοι μ@λ@κες,ξυπνατε!

18 ώρες πριν, l337 είπε

Και να πάνε για "μπάνιο" asap διάφορα δίποδα που εύχονται θανάτους και ψόφους, επίσης.

Καλα με εσενα εχει παψει να ασχολειται το μισο φορουμ,παρ'ολα αυτα συνεχιζεις να προσπαθεις να τραβηξεις την προσοχη.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...