phanispal Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, vforvendetta85 είπε Δεν βρίσκω καμία διαφορά, περαν της απουσίας φαναριών, από ένα μεσημέρι στην συμβολή των Κηφισίας - Αλεξάνδρας. 1 1
AntiCambeR Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Η ορφέως είναι η άγρια δύση των νταλικέρηδων και όχι μόνο.Θέλει delete απο τον χάρτη.
talibanakos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 38 λεπτά πριν, greed είπε Αυτο το παρκαρισμα παντως που ειδαμε στην αρχη,που ενω εχουν χωρο να μπουν με τη μουρη και να κανουν μια ψιλομανουβρα αλλα αντι για αυτο πανε και παρκαρουν με την οπισθεν το βλεπω πολυ συχνα.Φαινεται δε μπορουν να σκεφτουν οτι υπαρχει και αλλος τροπος για να παρκαρει το οχημα εκτος απο αυτον. Το ζωο βασιζεται στην επαναληψη.
AntiCambeR Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εντάξει έλεος,ΓΤΠ or FTD. 😂 Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από AntiCambeR
greed Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 37 λεπτά πριν, talibanakos είπε Αυτο το παρκαρισμα παντως που ειδαμε στην αρχη,που ενω εχουν χωρο να μπουν με τη μουρη και να κανουν μια ψιλομανουβρα αλλα αντι για αυτο πανε και παρκαρουν με την οπισθεν το βλεπω πολυ συχνα.Φαινεται δε μπορουν να σκεφτουν οτι υπαρχει και αλλος τροπος για να παρκαρει το οχημα εκτος απο αυτον. Το ζωο βασιζεται στην επαναληψη. Noμιζω πως σε καποιες χωρες απαγορευεται αυτο που λες. Οπως και να εχει το 95% που κανει μπροστινο παρκαρισμα το μονο που καταφερνει ειναι να βγαζει τη μουρη στο δρομο και να γινεται η στουκα στη χωρα μας. Γιατι αν δεν το βαλεις οπως πρεπει θα πρεπει να το βγαλεις. Και οι περισσοτεροι το κανουν μονομιας διχως να ελεγξουν η να προειδοποιησουν. Αν τωρα λες για τον τυπο στο βιντεο δειχνει απλα το parallel parking. Δες και τα αλλα του. Θα μαθεις πολλα.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Η ορφέως είναι η άγρια δύση των νταλικέρηδων και όχι μόνο.Θέλει delete απο τον χάρτη. Εντωμεταξύ ένα roundabout είναι όλη η ιστορία.Αλλά ακόμα δεν τα έχουνε φέρει στο χωριό μας... :/
adi32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Παππούς 150 ετών είχε κλείσει το δρόμο κάθετα αφού έκανε 6-7 μανούβρες κατάλαβα ότι ήθελε να κάνει αναστροφή. Τελικά την κάνει και φεύγει από εκεί που απαγορεύεται. Το αυτοκίνητο σαράβαλο με κολλημένη την τάπα βενζίνης με σελοτειπ. Υπαρχει τροχαία?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Ένας στην δουλειά..... Τον τρακάρει ένας παππούς γεννηθείς το 1931, στο κέντρο Αθηνωνυκαι του κάνει φιλική δήλωση, πλην όμως είχαν κάνει κάποιο λάθος οπότε τον ξαναπήρε τηλέφωνο για να βρεθούν προκειμένου να διορθωθεί : - Κύριε τάδε, ο τάδε είμαι που είχαμε τροχαίο χθες. - Από το Νέο κόσμο;
phanispal Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Το χειρότερο είναι ότι αρκετές φορές ηλικιωμένοι πάνε και παίρνουν τα εγγόνια τους απ' τον παιδικό σταθμό ή το σχολείο επειδή οι γονείς δουλεύουν.
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 39 λεπτά πριν, vforvendetta85 είπε Από το Νέο κόσμο; Αφού δε του είπε και από τον άλλο κόσμο πάλι καλά!!
talibanakos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κατι πρεπει να γινει με τους ηλικιωμενους ομως. Πριν 15 μερες ενας απο δαυτους χτυπησε ασχημα την κοπελα μου,οπως οδηγουσε το ποδηλατο της. Μια βδομαδα μετα τον συναντησα τον μισο στο ρευμα μου και τον απεφυγα.Γυρισα να τον ακολουθησω και τον εβλεπα να κανει ζιγκ ζαγκ στο δρομο. Σημερα αλλος ενας γερος χτυπησε τη μητερα καλου μου φιλου καθως περασε ενα στοπ σε κεντρικο σημειο στην Καλαματα. ΝΑ πεθανουν αυτοι που δινουν τα διπλωματα αερα πατερα,αλλα να καιγονται στον πιο καυτο λακο με σκατα αυτοι που πληρωνονται για να ανανεωνουν διπλωματα σε ανθρωπους που δε μπορουν ουτε να περπατησουν πλεον. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από talibanakos 1 1
l337 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, talibanakos είπε ΝΑ πεθανουν αυτοι που δινουν τα διπλωματα αερα πατερα,αλλα να καιγονται στον πιο καυτο λακο με σκατα αυτοι που πληρωνονται για να ανανεωνουν διπλωματα σε ανθρωπους που δε μπορουν ουτε να περπατησουν πλεον. Και να πάνε για "μπάνιο" asap διάφορα δίποδα που εύχονται θανάτους και ψόφους, επίσης. 2
AntiCambeR Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Πρωί στις 07:00.Είμαι στην Πειραιώς και στρίβω αριστερά για Πέτρου Ράλλη.Στο 1ο φανάρι έχει κόκκινο.Ο ποδηλάτης περνάει με κόκκινο και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα απο δεξιά έρχεται το 1ο αμάξι.Ο ποδηλάτης έκανε που έκανε την μαλακία,δεν κοίταξε καν δεξιά του και ήταν στην δεξιά μεριά,αν του έβγαινε αμάξι δεν θα προλάβαινε. Την θέλουν την ζωή τους;
Zaknafein Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Παραλίγο να την πάθω κι εγώ σαν τον @Bigi444444 προχτές, στα καλά καθούμενα γιαγιά με Polo είχε βγει στο αντίθετο (το ρεύμα της ήταν άδειο, δεν έκανε προσπέραση), ευτυχώς είχα χώρο να το κόψω λίγο δεξία, αυτή συνέχισε για καμιά 200-300μ να κάνει ζιγκ-ζαγκ πάνω στην διπλή διαχωριστική, συνοδεία από κόρνες φυσικά... μετά είχε καμπή ο δρόμος οπότε δεν ξέρω τι έγινε, μπαμ δεν άκουσα, οπότε μάλλον το μάζεψε. @l337 Αν ήξερες και πώς γίνονται οι ανανεώσεις (σε μερικές περιπτώσεις εξ' αποστάσεως αν με νοείς), δεν θα σου κακοφαινόντουσαν τόσο πολύ οι "ευχές"... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις