Dynamics Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, talibanakos είπε Οχι φιλε,θα κατσεις πισω! Αντεολοι εσεις με τα παλιομηχανακια σας! πονεμενος?
AntiCambeR Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, talibanakos είπε Οχι φιλε,θα κατσεις πισω! Αντεολοι εσεις με τα παλιομηχανακια σας! Να φύγετε!!Να πάτε αλλού!Σε άλλο φανάρι!!! 2 ώρες πριν, l337 είπε Με την προυπόθεση όμως ότι δεν θα έχει φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία. (εννοείται οτι εσύ δεν μπορείς να τον κρατήσεις ούτε ένα δευτερόλεπτο) True Story...Η αν σε τρακάρει ανασφάλιστος και φύγει άντε να βρείς άκρη.
talibanakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Dynamics είπε πονεμενος? Ειχαμε συχνα αντιπαραθεσεις μεχρι που εγινε διτροχος και καταλαβε
Bigi444444 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Στις 5/17/2018 στις 10:18 ΜΜ, adi32 είπε Φίλε νομίζω αντέδρασες πολύ λάθος. Όταν έρχεται ο άλλος στο αντίθετο ρεύμα αμέσως μπαίνουμε όσο πιο δεξιά μπορούμε. Ακόμα και έξω από το δρόμο. Εμενα μου έχει τύχει σε σκοτεινό δρόμο χωρις φώτα εκεί που πήγαινα να έρχεται στο ρεύμα μου αντίθετα με σβηστά φώτα. Πρόλαβα κι έκανα τέρμα δεξιά και γλίτωσα Δες στο 3:40 και μετά για να καταλάβεις τι λέω.Κι αυτός θα μπορούσε να πάει πιο αριστερά. Προλάβαινε όμως ενώ ήταν σταματημένος αφού πήγαινε με χαμηλή ταχύτητα;Έπρεπε με το που είδε τον άλλον να πατάει γραμμή να το έκοβε αριστερά με τόσο χαμηλή ταχύτητα που πήγαινε για να προλάβει.Εάν πήγαινε πιο γρήγορα θα ήταν πιο εύκολο.Το ίδιο κι εγώ. Αλλά τι να κάνω;Να προγκήξω πηγαίνοντας με 30 χιλιόμετρα επειδή ο άλλος στα 100 μέτρα κουνήθηκε; Δεν το κάνεις εξαρχής. Χώρια του ότι παίζει να γίνει αυτό που έλεγα ότι γίνεται και όταν πηγαίνεις πεζός.Δες στο 8:55 επίσης. Και 'κει θα μπορούσε να το αποφύγει, προφανώς.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άλλος τελευταία στιγμή.Και 2 κλάσματα πιο πριν να ξεκινήσεις εσύ την αντίδρασή σου, ποιός σου λέει ότι ο άλλος θα προλάβει να αντιδράσει στην αντίδρασή σου αυτή; Σε κάθε περίπτωση δεν διεκδικώ το αλάθητο πάντως.Εξακολουθώ όμως και τώρα να θεωρώ ότι η αρχική μου αντίδραση ήταν φυσιολογική. Εάν πήγαινα με 70-80 πες και δεν προλάβαινα να σταματήσω λογικό είναι να έκανα δεξιά.Με 3 χλμ τι αποφευκτικό ελιγμό να κάνω;Τέλοσπάντων, το θέμα είναι να μη σε φέρνει ο άλλος σε τέτοιες καταστάσεις από μαλακίες. 1
papoys1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στις 19/5/2018 στις 11:00 ΠΜ, *nenya* είπε Ολοι εσεις οι οδηγοι που πατε και περιμενετε πιο μπροστα απ' το φαναρι βολευεστε ετσι; Αφου ουτε το φαναρι βλεπετε οταν γινεται πρασινο και τρωτε τις κορνες που ξεκινατε αργα αργα αφου το παρετε χαμπαρι και κλεινετε και την διαβαση πεζων αν υπαρχει στο συγκεκριμένο φαναρι. Και ολα αυτα για να κερδισετε ενα νανοσεκοντ; ΑΝ το κερδισετε δλδ ... Σε ευθεία δε νομίζω να γίνεται αυτό.Για μένα είναι ανεγκέφαλοι αυτοί που το κάνουν. Αυτό γίνεται σε φανάρι που π.χ. έχει βελάκι να στρίψεις αριστερά και πολλοί παρακάμπτουν την ουρά να μπούνε μπροστά και γίνεται αυτό που λες.Εκεί δικαιολογώ τον πρώτο να περάσει μπροστά από το φανάρι και να μην αφήσει χώρο σε αυτούς τους ξύπνιους (και δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλοί) να μπούνε μπροστά.Πρέπει κάποτε να μάθουν να συμπεριφέρονται όπως οι υπόλοιποι. Εγώ προσωπικά το κάνω και όταν βλέπω στο καθρέπτη κάποιον να έρχεται από πίσω παρακάμπτοντας την ουρά με φλάς αναμμένο να μπει μπροστά κινούμαι μπροστά και δεν του αφήνω χώρο. 1 1
hexenlord Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παρολο που εδω μεσα εχουν γραφτει «πραματα και θαμματα» ειστε ολοι γατακια μπροστα σε αυτα που εχω δει εγω στα εμιρατα (χαριτολογωντας το λεω το γατακια ετσι). Ας παρουμε τα πραματα απο την αρχη, ποιοι ειναι οι χειροτεροι των χειροτερων οδηγων του κοσμου με στατιστικες (δεν θελω ρατσιστικα triggering plz)? Φυσικα οι ινδοι, οι πακιστανοι, οι αιγυπτιοι/τυνησιοι και οι αραβες γενικοτερα (ναι αλλα οι αιγυπτιοι κερδιζουν ποντους και ειναι ξεχωριστοι κατηγορια απο μονοι τους). · Οι ινδιοι επειδη κυριολεκτικα δημιουργουν λωριδες απο το πουθενα, δες βιντεο στο γιουτιουμπ αν δε με πιστευεις. · Οι αιγυπτιοι επειδη κανουν το ιδιο με το παραπανω αλλα εχουν το μεσογειακο ταμπεραμεντο «σας γ@μ@ω ολους γιατι ειμαικ ο καλυτερος». Με καταστροφικα αποτελεσματα. · Οι πακιστανοι που ηδη γνωριζουν να οδηγουν απο την χωρα τους (γιατι οι υπολοιποι απλα εχουν ζωντανα-καρα) ειναι κυριως ντραγκ λορντς η γκαν λορντς. Οποτε οδηγουν σαν πειρατες του δρομου. Δλδ νομιζουν οτι ειτε ξεφευγουν απο αντιπαλα γκανγκς (πακιστανια) ειτε πρεπει να μεταφερουν στην ωρα τους πρεζα/οπλα με οποια θυσια. · Οι αραβες οπως ειπα ειναι πανεξυπνοι γιατι κανουν οτι μπορουν ωστε να συναντησουν μια ωρα αρχιτερα τις 72 παρθενες και τους τονους ρυζι στον παραδεισο τους. Δειτε βινετο με ντριφτ στο δρομο ή αναβαση/καταβαση στην ερημο, με χερια ποδια να φευγουν αλα καρμαγκεντον σταιλ, ασε με ρε χεξεν, ρε σου λεω δεν κανω πλακα βαλε να δεις. Με τα παραπανω στοιχεια ολα μαζι στους δρομους του UAE, εχω δει πραγματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Τυφλες προσπερασεις (για πλακα) , αλλαγη εως και 6 λωριδων χωρις φλας, σταματημα οπου θελω οταν θελω, οχηματα να καιγονται, ανθρωπους ακρωτηριασμενους (2 εχω δει) στο δρομο, αναστροφες στη μεση λεωφορου, αναποδη οδηγηση σε κανονικο δρομο (οπως ενας παπους στην εθνικη μας πριν κατι μηνες, αλλα κατ’επαναληψη), φορτηγα να πηγαινουν να σε λιωσουν, γρηγοροτερα αυτοκινητα απο σενα να σου κολλουν απο πισω με 180 κουμουχου (που ενα τσακ να γινει την εχουν πουλεψει και οι δυο!), σηματα δεν ακολουθουν για κανενα λογο, κυκλικοι κομβοι (ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ δε σχολιαζω καν, η χαρα της καρμανιολας). Σε αυτα δεν συμπεριλαμβανω καν τα ατυχηματα με φορτηγα και αλλου ειδους ν-τροχα σε εργοταξια. Το μονο θεμα που δεν εχουμε εδω ειναι με μηχανακια, επειδη πολυ απλα δεν υπαρχει ουτε ενα μηχανακι (αντε ελαχιστα, κυριολεκτικα βλεπεις 1 το μηνα). Οποτε οταν γυριζω Ελλαδα, οι συμπατριωτες δρομοκανιβαλλοι μου φαινονται ..γατακια (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων οπου το ΙQ χτυπαει subzero lvls). Αντε καλημερα! Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από hexenlord ορθογραφια 2
talibanakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, hexenlord είπε Αντε καλημερα! Μας τυφλωσες και μας κουφανες
papoys1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Πράγματι έχω δει βιντεάκια στο youtube (βέβαια με την απαραίτητη επιτάχυνση να είναι πιο εντυπωσιακά) από αυτές τις χώρες και λες πως πάνε οι αθεόφοβοι και πως βρίσκουν άκρη χωρίς φανάρια. 1
antemore Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 ως πεζος σε τετοιες χωρες πρεπει να εχεις σταθερη ταχυτητα και να μη κανεις ξαφνικες κινησεις http://giant.gfycat.com/GlisteningNervousBighornedsheep.gif
talibanakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Πράγματι έχω δει βιντεάκια στο youtube (βέβαια με την απαραίτητη επιτάχυνση να είναι πιο εντυπωσιακά) από αυτές τις χώρες και λες πως πάνε οι αθεόφοβοι και πως βρίσκουν άκρη χωρίς φανάρια. Εισαι σιγουρος οτι ειχε επιταχυνση το βιντεο?
akpe Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 On 5/21/2018 at 08:38, hexenlord said: Παρολο που εδω μεσα εχουν γραφτει «πραματα και θαμματα» ειστε ολοι γατακια μπροστα σε αυτα που εχω δει εγω στα εμιρατα (χαριτολογωντας το λεω το γατακια ετσι). Ας παρουμε τα πραματα απο την αρχη, ποιοι ειναι οι χειροτεροι των χειροτερων οδηγων του κοσμου με στατιστικες (δεν θελω ρατσιστικα triggering plz)? Φυσικα οι ινδοι, οι πακιστανοι, οι αιγυπτιοι/τυνησιοι και οι αραβες γενικοτερα (ναι αλλα οι αιγυπτιοι κερδιζουν ποντους και ειναι ξεχωριστοι κατηγορια απο μονοι τους). · Οι ινδιοι επειδη κυριολεκτικα δημιουργουν λωριδες απο το πουθενα, δες βιντεο στο γιουτιουμπ αν δε με πιστευεις. · Οι αιγυπτιοι επειδη κανουν το ιδιο με το παραπανω αλλα εχουν το μεσογειακο ταμπεραμεντο «σας γ@μ@ω ολους γιατι ειμαικ ο καλυτερος». Με καταστροφικα αποτελεσματα. · Οι πακιστανοι που ηδη γνωριζουν να οδηγουν απο την χωρα τους (γιατι οι υπολοιποι απλα εχουν ζωντανα-καρα) ειναι κυριως ντραγκ λορντς η γκαν λορντς. Οποτε οδηγουν σαν πειρατες του δρομου. Δλδ νομιζουν οτι ειτε ξεφευγουν απο αντιπαλα γκανγκς (πακιστανια) ειτε πρεπει να μεταφερουν στην ωρα τους πρεζα/οπλα με οποια θυσια. · Οι αραβες οπως ειπα ειναι πανεξυπνοι γιατι κανουν οτι μπορουν ωστε να συναντησουν μια ωρα αρχιτερα τις 72 παρθενες και τους τονους ρυζι στον παραδεισο τους. Δειτε βινετο με ντριφτ στο δρομο ή αναβαση/καταβαση στην ερημο, με χερια ποδια να φευγουν αλα καρμαγκεντον σταιλ, ασε με ρε χεξεν, ρε σου λεω δεν κανω πλακα βαλε να δεις. Με τα παραπανω στοιχεια ολα μαζι στους δρομους του UAE, εχω δει πραγματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Τυφλες προσπερασεις (για πλακα) , αλλαγη εως και 6 λωριδων χωρις φλας, σταματημα οπου θελω οταν θελω, οχηματα να καιγονται, ανθρωπους ακρωτηριασμενους (2 εχω δει) στο δρομο, αναστροφες στη μεση λεωφορου, αναποδη οδηγηση σε κανονικο δρομο (οπως ενας παπους στην εθνικη μας πριν κατι μηνες, αλλα κατ’επαναληψη), φορτηγα να πηγαινουν να σε λιωσουν, γρηγοροτερα αυτοκινητα απο σενα να σου κολλουν απο πισω με 180 κουμουχου (που ενα τσακ να γινει την εχουν πουλεψει και οι δυο!), σηματα δεν ακολουθουν για κανενα λογο, κυκλικοι κομβοι (ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ δε σχολιαζω καν, η χαρα της καρμανιολας). Σε αυτα δεν συμπεριλαμβανω καν τα ατυχηματα με φορτηγα και αλλου ειδους ν-τροχα σε εργοταξια. Το μονο θεμα που δεν εχουμε εδω ειναι με μηχανακια, επειδη πολυ απλα δεν υπαρχει ουτε ενα μηχανακι (αντε ελαχιστα, κυριολεκτικα βλεπεις 1 το μηνα). Οποτε οταν γυριζω Ελλαδα, οι συμπατριωτες δρομοκανιβαλλοι μου φαινονται ..γατακια (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων οπου το ΙQ χτυπαει subzero lvls). Αντε καλημερα! 1
pontez2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Στις 21/5/2018 στις 8:38 ΠΜ, hexenlord είπε Παρολο που εδω μεσα εχουν γραφτει «πραματα και θαμματα» ειστε ολοι γατακια μπροστα σε αυτα που εχω δει εγω στα εμιρατα (χαριτολογωντας το λεω το γατακια ετσι). Οταν πας Βιετνάμ θα δεις οτι στα Εμιράτα ειναι ολοι οδηγάρες. Και βέβαια θα βιωσεις το πως ειναι να εισαι πεζός. Βέβαια οι Βιτναμέζοι έχουν άλλα θετικά, οπως ο σεβασμος προς τον ηλικιωμένο, τον συμπολίτη τους, το χαμόγελο κτλ κτλ, πράγματα δηλαδη που δεν υπαρχουν πλέον στη δυτικη κοινωνία. Στις 19/5/2018 στις 11:00 ΠΜ, *nenya* είπε Ολοι εσεις οι οδηγοι που πατε και περιμενετε πιο μπροστα απ' το φαναρι βολευεστε ετσι; Αφου ουτε το φαναρι βλεπετε οταν γινεται πρασινο και τρωτε τις κορνες που ξεκινατε αργα αργα αφου το παρετε χαμπαρι και κλεινετε και την διαβαση πεζων αν υπαρχει στο συγκεκριμένο φαναρι. Και ολα αυτα για να κερδισετε ενα νανοσεκοντ; ΑΝ το κερδισετε δλδ ... τσκ τσκ. Αφου θα κορνάρει ο πισω. Νταξ, εγω θα περάσω με την ηρεμια μου, οι άλλοι ας πά να χτυπιουνται. Σημασία έχει ΕΓΩ να ειμαι καλά και ΕΓΩ να ειμαι πρωτος στο φανάρι γιατι θα αργησω
Ntinaras Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Στις 5/21/2018 στις 6:54 ΠΜ, papoys1 είπε Σε ευθεία δε νομίζω να γίνεται αυτό.Για μένα είναι ανεγκέφαλοι αυτοί που το κάνουν. Αυτό γίνεται σε φανάρι που π.χ. έχει βελάκι να στρίψεις αριστερά και πολλοί παρακάμπτουν την ουρά να μπούνε μπροστά και γίνεται αυτό που λες.Εκεί δικαιολογώ τον πρώτο να περάσει μπροστά από το φανάρι και να μην αφήσει χώρο σε αυτούς τους ξύπνιους (και δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλοί) να μπούνε μπροστά.Πρέπει κάποτε να μάθουν να συμπεριφέρονται όπως οι υπόλοιποι. Εγώ προσωπικά το κάνω και όταν βλέπω στο καθρέπτη κάποιον να έρχεται από πίσω παρακάμπτοντας την ουρά με φλάς αναμμένο να μπει μπροστά κινούμαι μπροστά και δεν του αφήνω χώρο. Εγω παλι οταν αναψει το φαναρι, παιρνω τελειως ανοιχτα τη στροφη και προσπαθω να τους ριξω στο απεναντι πεζοδρομιο
papoys1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, pontez2 είπε Οταν πας Βιετνάμ θα δεις οτι στα Εμιράτα ειναι ολοι οδηγάρες. Και βέβαια θα βιωσεις το πως ειναι να εισαι πεζός. Βέβαια οι Βιτναμέζοι έχουν άλλα θετικά, οπως ο σεβασμος προς τον ηλικιωμένο, τον συμπολίτη τους, το χαμόγελο κτλ κτλ, πράγματα δηλαδη που δεν υπαρχουν πλέον στη δυτικη κοινωνία. τσκ τσκ. Αφου θα κορνάρει ο πισω. Νταξ, εγω θα περάσω με την ηρεμια μου, οι άλλοι ας πά να χτυπιουνται. Σημασία έχει ΕΓΩ να ειμαι καλά και ΕΓΩ να ειμαι πρωτος στο φανάρι γιατι θα αργησω Για δες όμως Αιθιοπία.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δεν βρίσκω καμία διαφορά, περαν της απουσίας φαναριών, από ένα μεσημέρι στην συμβολή των Κηφισίας - Αλεξάνδρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις