Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Damachi είπε

Οσο ανεβαινει η θερμοκρασια ανεβαινει και η λυσσα ....

True story...

Η οδήγηση μου αρέσει,ειδικά με παπί που νιώθω τον αέρα και έχω άλλη εικόνα.Ομως μέσα στην πόλη η οδήγηση είναι αρρώστια.

Γαμάτα είναι σε νησί πχ Αμοργό η σε επαρχία.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

True story...

Η οδήγηση μου αρέσει,ειδικά με παπί που νιώθω τον αέρα και έχω άλλη εικόνα.Ομως μέσα στην πόλη η οδήγηση είναι αρρώστια.

Γαμάτα είναι σε νησί πχ Αμοργό η σε επαρχία.

Συμφωνώ.

Αρκεί να μην έχεις την ατυχία και πέσεις στον τύπο με τη φιλοσοφία ''δικό μου είναι το νησί,δικοί μου και οι δρόμοι'' 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη η μανια που εχουν ολοι οι οδηγοι αυτοκινητου να πιανουν τα μηχανακια να τα σηκωνουν  και να τα πηγαινουν περα δωθε ή να τα ανεβαζουν στα πεζοδρομια για να παρκαρουν ειναι οτι χειροτερο....

Εχω παιξει μπουνιες στην Καλλιθεα και καταληξαμε στο τμημα για τα περαιτερω ....

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Αυτη η μανια που εχουν ολοι οι οδηγοι αυτοκινητου να πιανουν τα μηχανακια να τα σηκωνουν  και να τα πηγαινουν περα δωθε ή να τα ανεβαζουν στα πεζοδρομια για να παρκαρουν ειναι οτι χειροτερο....

Εχω παιξει μπουνιες στην Καλλιθεα και καταληξαμε στο τμημα για τα περαιτερω ....

Δεν το κάνουν όλοι (προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτέ για να παρκάρω πχ.) αλλά 2-3 φορές που το είδα να το κάνει άλλος τότε στράβωσα πολύ. Και έχεις δίκιο να αγανακτείς.
Αυτό που έχω κάνει όμως είναι να μετακινήσω μηχανάκι 1 μέτρο προς τα πίσω διότι ο κόπανος πήγε και το πάρκαρε ακριβώς μπροστά στην πόρτα του οδηγού και κολλητά με αυτήν (η πόρτα άνοιγε περίπου 10-15 εκ. μόνο)

Επεξ/σία από l337
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Καινούριο το παπί στην πένα και κλειδωμένο κάτω απο το σπίτι μου παρκαρισμένο διαγώνια για να μην βγαίνει το πίσω του μέρος στον δρόμο,ούτε οριζόντια ούτε κάθετα.

Το έχει πιάσει τύπος που μένει πιο κάτω λογικά,προσπαθεί να το μετακινήσει σηκώνοντάς και το έσερνε.Μου το έχουν κάνει 4-5 φορές,ο συναγερμός να χτυπάει αλλά να μην πτοούνται.Την 1η 2η δεν μίλησα,την 3η 4η δεν το πήρα χαμπάρι γιατί η κοιμόμουν η δεν είχα βάλει συναγερμό.1 φορά τα πήρα και τα έχωσα σε 1 που δούλευε για άλλον και ήθελαν να παρκάρουν το αγροτικό γιατί έχει μαγαζί και φορτώνει-ξεφορτώνει.Αυτός ξεπάρκαρε,έβαζε το παπί στο κενό που δεν έφτανε να το καλύψει και όταν γυρνούσε περίμενε να βρεί το κενό που άφησε.Εδωσα τόπο στην οργή.Κάθε φορά που το μετακινούσαν έψαχνα μήπως στράβωσαν οι ακτίνες της πίσω ζάντας η το τιμόνι.Τους την λες και βρίσκουν χαζές δικαιολογίες.

Ευτυχώς καβάτζωσα parking 1 παλιό σπίτι παρατημένο εδώ και μερικά χρόνια που κλειδώνει η πόρτα και ησύχασα και απο θέμα κλοπής.Είναι τόσο παλιό που δύσκολα θα νοικιαστεί η θα πουληθεί.Πριν εκεί ζούσε(νοίκιαζε) 1 παππούς που μου είχε δώσει το ΟK.Δεν έχω δει ποτέ την ιδιοκτήτρια.

Φαντάσου να έχεις μηχανή ακριβή και να σου κάνουν τέτοια σκηνικά.Εγώ ρε κα@@@λη σου πείραξα το όχημά σου;Βαριέσαι να βρείς να παρκάρεις;

Αν δεν έβρισκα το "parking" ήταν θέμα χρόνου να την πληρώσει κάποιος για όλους.Και μετά να με τραβάνε για μύνηση.

Η το άλλο,να έχω δει 2 μαντράχαλους 35+ χρονών ο 1 να κάθεται στο καπό του αυτοκινήτου .Βγαίνω στο μπαλκόνι,με βλέπει και τι κάνει;Πάει και ακουμπάει στο δίπλα αμάξι το ζώο.Το έχουν κάνει και πιτσιρίκια εκτός βέβαια απο τις γρατζουνιές επειδή περνούν ξυστά γύρω απο το αμάξι.Μόνο με κουκούλωμα το γλίτωνα ώσπου κουράστηκα.Οτι γρατζουνιές υπάρχουν στο αμάξι είναι απο άλλους.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Moderators
Δημοσ.

@AntiCambeR εμένα μου έχουν μετακινήσει τη μηχανη με κλειδωμένο τιμόνι και ειναι και 200 κιλα. Μια φόρα να πετυχω καποιον θα τον βγάλω βιντεό/φωτογραφια και καπακι αστυνομια και θα τον βαλω να πληρώσει τα σπασμενα ή θα του σπασω τα ποδια.

Δημοσ.

Είναι επίσης πολλοί κόπανοι που βάζουν επίτηδες μηχανάκι σε χώρο αυτοκινήτου για να πιάσουν τη θέση για άλλο δικό τους αυτοκίνητο, και άλλοι που στο κολλάνε πέντε πόντους από τον προφυλακτήρα 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Spect~ είπε

@AntiCambeR εμένα μου έχουν μετακινήσει τη μηχανη με κλειδωμένο τιμόνι και ειναι και 200 κιλα. Μια φόρα να πετυχω καποιον θα τον βγάλω βιντεό/φωτογραφια και καπακι αστυνομια και θα τον βαλω να πληρώσει τα σπασμενα ή θα του σπασω τα ποδια.

Το 1ο είναι η λύση χωρίς να μπλέξεις αλλά μπορεί να φύγει,οπότε πρέπει πάρεις να πάρεις αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου.

Το χειρότερο είναι να μην είσαι εκεί και να αναρωτιέσαι τι έγινε.Φαντάζεσαι σκηνικό να κατέβεις,να του ρίξεις την μηχανή στα πόδια να τον πλακώσει και μετά να του πείς:-Τι έκανες στην μηχανή;Θα πληρώσεις!Και να ισχυριστείς οτι του έπεσε.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mp123 είπε

4 μηνες με το σκουτερ παντα πρωτος χωρις δυσκολια στο φαναρι :D

Οχι φιλε,θα κατσεις πισω!
Αντεολοι  εσεις με τα παλιομηχανακια σας!

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Οχι καλεις αστυνομια και λες μου κλεβουν την μηχανη αυτη την στιγμη.... Ερχονται τον βρισκουν με την μηχανη στα χερια και του περνανε βραχιολακια....

Δεν εχει το δικαιωμα να την μετακινησει εκατοστο ... ( μου το ειπε μπατσος αυτο οταν εγινε ο καυγας)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Οχι καλεις αστυνομια και λες μου κλεβουν την μηχανη αυτη την στιγμη.... Ερχονται τον βρισκουν με την μηχανη στα χερια και του περνανε βραχιολακια....

Δεν εχει το δικαιωμα να την μετακινησει εκατοστο ... ( μου το ειπε μπατσος αυτο οταν εγινε ο καυγας)

Ωραίος.Αν καταφέρω να μην τσακωθώ την επόμενη αυτό θα κάνω να τον τραβάω στο τμήμα.Μόνο να έχω χρόνο και να μην πρέπει να φύγω για δουλειά.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Με την προυπόθεση όμως ότι δεν θα έχει φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία.
(εννοείται οτι εσύ δεν μπορείς να τον κρατήσεις ούτε ένα δευτερόλεπτο)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Μέχρι να έρθει ο μπάτσος αφού τελειώσει το τάβλι που παίζει όχι μόνο θα έχει φύγει αυτός αλλά θα έχουν παρκάρει άλλοι δέκα εκεί 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AntiCambeR είπε

Ωραίος.Αν καταφέρω να μην τσακωθώ την επόμενη αυτό θα κάνω να τον τραβάω στο τμήμα.Μόνο να έχω χρόνο και να μην πρέπει να φύγω για δουλειά.

Στο λέω εκ πείρας.

Εγω εναν το κοπανησα ... Ηρθε αστυνομια χαμος.

Μας πηγαν στο τμημα και μου εκανε μυνηση για ξυλοδαρμο και εγω για κλοπη (με πονηρεψε αστυνομικος)

Θα περναγαμε και οι δυο αυτοφορο αλλα εγω ειχα οτι προστατευα την περιουσια μου και θα πηγαινα για πτεσματοδικιο.

Αυτος θα ειχε κατηγορια κλοπης οποτε θα πηγαινε για πιο πολλα .. 

Αποσυραμε και οι δυο τις μυνησεις και εληξε εκει...

Εγω πηγα σπιτι μου και αυτος στο Τζαννειο.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Στο λέω εκ πείρας.

Εγω εναν το κοπανησα ... Ηρθε αστυνομια χαμος.

Μας πηγαν στο τμημα και μου εκανε μυνηση για ξυλοδαρμο και εγω για κλοπη (με πονηρεψε αστυνομικος)

Θα περναγαμε και οι δυο αυτοφορο αλλα εγω ειχα οτι προστατευα την περιουσια μου και θα πηγαινα για πτεσματοδικιο.

Αυτος θα ειχε κατηγορια κλοπης οποτε θα πηγαινε για πιο πολλα .. 

Αποσυραμε και οι δυο τις μυνησεις και εληξε εκει...

Εγω πηγα σπιτι μου και αυτος στο Τζαννειο.. 

Αν δεν ισχυριζόσουν κλοπή ακόμα θα τραβιόσουν και θα πλήρωνες 1 μαλάκα.

Αν σωματικά δεν σε παίρνει πιθανόν να σου κάνει και τσαμπουκά απο πάνω και ας φταίει.Εγώ αν μου ζητούσε συγνώμη και τον έβλεπα οτι καταλάβαινε οτι με πείραξε θα ηρεμούσα.

Δεν είμαι σωματώδης αλλά ανεβάζω κόκκινα σε κλάσματα και μπορεί εκείνη την ώρα να αρπαχτώ η να τα χώσω άσχημα,μετά μπορεί να νιώσω άσχημα και να σκεφτώ πχ:-Τι πήγα να κάνω;

Η αλήθεια είναι οτι ακόμα και η εμφάνιση μετράει.Πολλοί κάνουν τους μάγκες εκεί που νομίζουν οτι τους παίρνει.Αν σε δούν εύσωμο κάνουν τουμπεκί.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...